Clash of the Stars 4 - informácie, fight card, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Organizácia bizarných bojových zápasov sa vracia so štvrtým dielom a ten bude opäť prekonávať všetko, čo sme doteraz zažili. Je tu Clash of the Stars 4!

INFORMÁCIE
TOMÁŠ CHLUP vs. KRYŠTOF NOVÁK
TROJITÝ DEATHMATCH
VÝSLEDKYLIVESTREAM

Clash of the Stars 4 Foto: Fortuna

Výsledky: V "klietke strachu!" vyhral Kotlár, Deathmatch ovládol Kluk s kamením

V špeciálnom hlavnom zápase večera, ktorý sa konal v klietke 3x3 metra porazil skúsený bijec Jaroslav Kotlár svojho súpera tiktokera Tomáša Charváta už za 18 sekúnd. Zápas odštartoval tvrdými päsťami a rozhodol "gilotínou", ktorú musel súpera odklepať.

Aj oficiálny hlavný zápas v MMA mal rýchly spád. Víťaz reality show Love Island, Kryštof Novák, v ňom porazil Tomáša Chlupa v prvom kole. Bolo to však brutálne, kolená a päste do hlavy Chlup nemal šancu ustáť.

Kulturista Filip Grznár napokon na turnaji bojoval s náhradnímkom Filipom Roubíčkom a prekvapivo prehral. Súper ho poriadne dokopal v prvom kole, dokonca ho dostal na. a hneď na začiatku druhého kola zasadil Grznárovi niekoľko KO úderov.

Súboj OnlyFans modeliek tiktokeriek Kristýna Kotianová, Denisa Ryndová vs. Petra Úřadničková, Karina Petrová bol poriadnou melou, no celkom jasne v ňom vyhrali na body po očividnej prevahe Úřadničková a Petrová.

Trojitý "deathmatch" vyhral favorizovaný Ondřej Untermüller alias "Kluk s kamením". Spolu s Maxom Greenom najprv vyradili Matouša Kalubu a potom si to rozdali o víťazstvo medzi sebou. Untermüller to rozhodol na začiatku druhého kola na TKO.

Kompletné výsledky turnaja Clash of the Stars 4 nájdete TU sipka

Clash of the Stars: Episode 4, Freak Wars - informácie, dátum, miesto a tlačová konferencia (video)

Štvrté pokračovanie veľmi úspešnej českej bojovej show Clash of the Stars, tentoraz s označením "Episode IV, Freak Wars (prekl. Podivné vojny)" bolo oznámené na 11. marca 2023. Uskutoční sa v pražskej hale O2 Universum. Začiatok je naplánovaný na 18:30 hod. Základné informácie o tom, čo sa bude diať a kto tentoraz v klietke nastúpi, sme sa dozvedeli na úvodnej tlačovej konferencii prvý februárový týždeň. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte zápasy Clash of the Stars aj s bonusom.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW CLASH OF THE STARS 4
🥊️ Hlavný zápas: Jaroslav Kotlár - Tomáš Charvát
🗓️ Dátum a čas: 11. marec 2023, 18:30 hod
🛰️ Miesto: Hala O2 Universum, Praha
💻 Livestream PPV

Clash of the Stars: Episode IV - fight card, program, zápasy, bojovníci (výsledky)

Na fight card štvrtej časti Clash of the Stars nás čakajú opäť nové tváre, staré známe tváre, príťažlivé ženy, silní muži, úspešní influenceri a, samozrejme, dostatočná dávka bizáru s bizarnými postavičkami.

Vrcholom galavečera bude súboj v špeciálnej klietke 3x3 metre nazvanej "Cage of Pain" alebo "Klietka strachu", kde bude dovolené takmer všetko, medzi ťažkotonážnikmi Jaroslavom Kotlárom a Tomášom Charvátom.

V hlavnom MMA zápase sa proti sebe postavia úspešný tréner, podnikateľ a influencer Tomáš Chlup vs. víťaz 2. série reality show Love Island Kryštof Novák. Uvidíme aj šialený K1 zápas 2 na 2 so štyrmi krásnymi ženami. Vráti sa stálica Filip Grznár, a s ním ďalší starí známi, ale aj množstvo nových účinkujúcich z českého online prostredia či šoubiznisu. Medzi nimi aj slovenský účinkujúci z reality show Survivor Nathan Christián Dzaba, ktorý už bojoval aj v Oktagone.

Bizarnou špecialitou večera bude tzv. Deathmatch, zápas s troma bojovníkmi v klietke, kde víťazom môže byť iba jeden. V ňom sa predstavia Ondřej Untermuller známy ako "Kluk s Kamením", Matouš Kaluba a Jiří "Max Green" Janouch. Máte sa na čo tešiť. Kurzy na všetky zápasy nájdete už teraz vo Fortune sipka

CLASH OF THE STARS 4 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Cage of Pain Jaroslav Kotlár (SUB) vs. Tomáš "Abe" Charvát
MMA (84 kg) Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák (TKO)
MMA (120 kg) Miroslav "Fayne" Loner  (TKO) vs. Tadeáš "Gangstaboy" Veselý
MMA (80 kg) Jakub "Freescoot" Smrek vs. Nathan Christián Dzaba (BODY)
MMA (93 kg) Filip Grznár vs. Filip Roubíček (KO)
K1 (110 kg) Kristýna Kotianová
Denisa Ryndová
vs. Petra Úřadníčková
Karina Petrová
(BODY)
MMA (90 kg) Jan "Halien" Štec (TKO) vs. Martin "ZIAMW" Hronec
Deathmatch Ondřej Untermüller (TKO) vs. Matouš Kaluba vs. Jiří "Max Green" Janouch
MMA Michaela "Miss Problém" Dostálová (TKO) vs. Aneta Adamusová
MMA (70 kg) Aleš "René" Olejník vs. Václav "Král Berouna" Flachsa (KO)
MMA (84 kg) Michal "Psycho" Peštuka (BODY) vs. Lukáš "Bukys" Bukovaz
MMA (66 kg) David Karbaš vs. Erik Višek (SUB)

Clash of the Stars 4 (MMA): Tomáš Chlup vs. Kryštof Novák - analýza, kurzy a tip

Pozrime sa teraz bližšie na hlavný zápas. Uvidíme v ňom bojovať známeho českého crossfitera, podnikateľa, tvorcu a influencera známeho pod menom Tomáš Chlup. Ten so svojím instagramovým účtom @tomski.chl už prekonal hranicu 1,5 milióna sledovateľov a ide stále hore.

Vysekaný tréner je známy tým, že sa s ním pripravujú aj viacerí známi zápasníci z rôznych bojových umení, napr. i vrátane slávneho Jiřího Procházku. V boji teda muža proti mužovi teda nebude nováčikom a pri svojich atleticko-gymnastických schopnostiach môže byť veľmi nepríjemným.

Proti nemu bude víťaz 2. série reality show Love Island Kryštof Novák. Taktiež úspešný český inštruktor a tréner pre šport a fitness, ktorý vďaka zviditeľneniu v spomínanej televíznej súťaži stále viac zaberá aj ako influencer.

Pokiaľ teda ide o fyzickú kondíciu a športové schopnosti, Novák nebude za svojím súperom o nič zaostávať. Práve naopak. Je oficiálne považovaný za favorita tohto zápasu. Vo Fortune si naňho už teraz môžete vsadiť s kurzom 1,35.

Náš TIP: Tomáš Chlup zvíťazí (kurz 2,99sipka Stavte si vo Fortune

FORTUNA KURZY: CHLUP vs. NOVÁK
TOMÁŠ CHLUP 1 (2,99) ⭐ KRYŠTOF NOVÁK 2 (1,35)

Novák je možno o niečo väčší ako Chlup, no napriek tomu, čo si myslia bookmakeri, odporúčame tipovať opačne. Vsadili by sme svoje peniaze na Tomáša, ktorý je podľa nášho názoru v bojových umeniach zdatnejší a dokáže to zužitkovať. Máte tam aj celkom atraktívny kurz až 2,99.

Clash of the Stars 4 (Deathmatch): Ondřej Untermüller vs. Matouš Kaluba vs. Jiří Janouch - kurzy a tipy

A potom je tu tento "bizár" s trojicou bojovníkov, ktorí si zmerajú sily v klietke súčasne. Každý proti každému. V tomto zápase nastúpi zvláštne stvorená česká "celebritka" Ondřej Untermüller, ktorý sa preslávil kedysi dávno ako "Kluk s Kamením" v show českého šéfkuchára Pohlreicha a dnes ho už možno považovať za známeho českého influencera.

Druhým borcom v klietke bude Matouš Kaluba, zabávač, spevák, tvorca a influencer. Aj ten sa už v tejto show predtým predstavil, keď porazil Jiřího Janoucha. No a práve veľmi úspešný tiktoker Jiří "Max Green" Janouch je tým tretím, kto bude v tomto zápase bojovať. Môže ísť teda aj o odvetu. Každopádne to bude poriadna divočina.

Aj na tento zápas zverejnila stávková kancelária Fortuna kurzy a sú veľmi lákavé. Pomerne vysokým favoritom je na základe nich Ondřej Untermüller (1,45). No tipovať to bude náročné.

Náš TIP: Deathmatch ovládne Untermüller (kurz 1,45sipka Stavte si TU!

FORTUNA KURZY: VÍŤAZ DEATHMATCH
ONDŘEJ "KLUK S KAMENÍM" UNTERMÜLLER 1,45 ⭐
MATOUŠ KALUBA 3,85
JIŘÍ "MAX GREEN" JANOUCH 5,50

Máme však jeden tip. Počas a po úvodnej tlačovej konferencii v pražskom klube Duplex mali Untermüller a Kaluba k sebe vraj veľmi blízko. Keďže Kaluba sa nenávidí s Janouchom, dá sa očakávať, že sa ho pokúsia zbiť a vyradiť už na začiatku a o víťazstvo si to rozdajú medzi sebou.

Ako Clash of the Stars 4 naživo - vstupenky (lístky), PPV priamy prenos, livestream online

Vstupenky na štvrté pokračovanie bizarnej bojovej show Clash of the Stars v pražskej hale O2 Universum v sále A sú už v online predaji v sieti ticketportal.cz alebo tickermaster.cz. Nezabudnite, že sa to koná v sobotu 11. marca 2023 so začiatkom od 18:30 hod.

Organizácia Clash of the Stars bude, samozrejme, celé podujatie vysielať aj naživo prostrednícom oficiálneho PPV (pay-per-view) priameho prenosu online, ktorý si budete môcť zakúpiť na webe clashofthestars.tv.

Aj keď livestream zadarmo na Fortuna TV nenájdete, vďaka exkluzívnej spolupráci má stávková kancelária Fortuna najlepšiu ponuku kurzov na toto podujatie a tešiť sa môžete i na zaujímavé možnosti live stávok počas turnaja. Ak sa vo Fortune zaregistrujete teraz ako nový zákazník, dostanete navyše aj tri parádne vstupné bonusy, s ktorými môžete tipovať bez rizika a zabaviť sa aj v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...