Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných rivalov. Filip Grznár sa postaví Alešovi "Psychopatovi" Bejrovi.

INFORMÁCIEVÝSLEDKYKURZY a TIP –  LIVESTREAM

Clash of the Stars 3 Foto: Fortuna

Výsledky: Grznár knokautoval Bejra kolenom do tváre

Všetko to bláznivé, čo sa dialo pred zápasom Filipa Grznára a Aleša Bejra, sa prenieslo aj do klietky okamžite po štarte súboja. Bezhlavú bitku musel krotiť rozhodca až nevídaným spôsobom. Bitka v štýle hlava nehlava, kde lietali päste a kopy na všetky strany sa napokon skončila nečakane. Grznár totiž trafil kolenom Bejra do tváre a ten sa už nepostavil. Papierový favorit teda vyhral KO.

V ďalších zápasoch na hlavnej karte sme mohli vidieť aj víťazstvo jediného slovenského účastníka Tomáša Križana, ktorý utiahol Geybna v "gilotíne".

sipka Pozrite si kompletné výsledky Clash of the Stars: Room 3, Circle of Madness

Clash of the Stars: Room 3, Circle of Madness - informácie, dátum a miesto konania

V poradí tretí turnaj stále pomerne novej bojovej organizácie na českej scéne, ktorý nesie celý názov Clash of the Stars: Room 3, Circle of Madness, sa uskutoční 29. októbra 2022 o 17:30 hod v Športovej hale Královka, v Prahe. Opäť nás v klietke čaká množstvo influencerov a známych osobností z českého internetu a tiež nejeden bizarný zápas. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte zápasy Clash of the Stars aj s bonusom.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

INFORMÁCIE CLASH OF THE STARS: ROOM 3
🥊️ Hlavný zápas: Filip Grznár - Aleš "Psychopat" Bejr
🗓️ Dátum a čas: 29. októbra 2022, 19:00 hod
🛰️ Miesto: Športová hala Královka, Praha
💻 Livestream PPV ClashoftheStars.TV

Filip Grznár vs. Aleš Psychopat Bejr (Clash of the Stars) Foto: Instagram/clashofthestars

Clash of the Stars 3: Grznár vs. Psychopat Bejr - fight card, program, zápasy (výsledky)

V hlavnom zápase večera to bude nemilosrdná bitka dvoch veľkých znepriatelených rivalov Filipa Grznára a Aleša "Psychopata" Bejra podľa pravidiel thaiboxu.

Znova uvidíme aj Jana Havla "Geybna", ktorý bude bojovať proti prvému Slovákovi na tomto podujatí, Tomášovi Križanovi, ktorého poznáme zo skupiny Naked Bananas. Na začiatku galavečera bol pripravený aj netradičný duel dvoch proti jednému, v ktorom sa profi fighter Filip Roubíček mal postaviť Michalovi Zbožínkovi a Michalovi Srpekovi, tí však týždeň pred turnajom ohlásili, že sú obaja zranení...

Kompletnú kartu zápasov nájdete v nasledujúcej tabuľke, kde po skončení turnaja doplníme aj výsledky:

CLASH OF THE STARS 3 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY
Main card
Thaibox (93 kg) Filip Grznár (KO) vs Aleš "Psychopat" Bejr
MMA (80 kg) Tomáš "Dynamo" Križan (SUB) vs Jan "Geybn" Havel
K-1 (52 kg) Angeli Mangombe (TKO) vs Klára Havlíková
MMA (93 kg) Lukáš "Luktuma" Tůma (BODY) vs David "Olchič" Olchava
MMA (open) Karel Benda (TKO) vs Jaroslav Kotlár
Prelims
MMA (77 kg) Ivan "Kid Ajvn" Kloc (TKO) vs Nenad "Neny" Pleš
MMA (70 kg) Hana "Krutohanka" Gelnarová (TKO) vs Tereza Stibalová
MMA (120 kg) Tadeáš "Gangsta Boy" Veselý (TKO) vs Pavel "Snejks" Měsíček
Thaibox (145 kg) Buki / Střelec Dáňa (TKO) 2vs1 Filip Roubíček
Free Prelims
MMA (70 kg) Matouš Kaluba (TKO) vs Jiří "Maxgreen" Janouch
MMA (70 kg)
Norbert Majkrič vs Daniel "Seaser" Siruček (BODY)

Clash of the Stars: Filip Grznár vs. Psychopat Bejr (thaibox) - analýza, kurzy a tip

Filip Grznár (37) je v rámci turnajov Clash of the Stars už stálicou. Zúčastnil sa oboch predchádzajúcich podujatí a vždy zvíťazil. Na konte už má skapy Adama Josefa aj Michala Peštuku. Neprehliadnuteľný český bodybuilder, youtuber, tréner a MMA bojovník síce meria len 167 centimetrov, no so svojimi 100 kilami a extrémnou silou je ťažkou prekážkou pre každého.

Aleš Bejr (44) alias "Psychopat" je taktiež youtuberom, tvorcom a živil, alebo živí, sa aj ako vyhadzovač. V MMA zápase ešte nikdy nebojoval, no jeho nevraživosť voči Grznárovi vyvrcholila na predchádzajúcom turnaji, keď po Filipovom víťaznom zápase vtrhol do klietky ako zmyslov zbavený a napadol ho. Neostávalo iné, ako postaviť týchto dvoch "kohútov" proti sebe.

Psychopat bude mať výraznú výškovú výhodu, keďže meria 185 cm, čo môže v taktom postojárskom thaiboxerskom zápase byť výraznou výhodou. Vo Fortune je však s kurzom 1,35 stále pomerne výrazným papierovým favoritom Grznár, ktorý má z boja rozhodne viac skúseností.

Tipovať víťaza nie je ľahké, no my sa prikloníme k Filipovi Grznárovi. Jeho nižší vzrast mu v konečnom dôsledku pri šikovnosti môže priniesť aj profit. Každopádne kulturista, ktorý bojoval v organizáciách XFN či IAF by si s vyhadzovačom mal poradiť, i keď možno zopár tvrdých úderov inkasuje.

Náš TIP: Filip Grznár zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si vo Fortune

Stavte si na výsledok zápasu Grznár vs. Bejr vo Fortune!

Ako a kde sledovať naživo Clash of the Stars 3 - vstupenky, priamy prenos, livestream, PPV a tlačová konferencia

Bizarný bojový galavečer Clash of the Stars: Room 3 sa uskutoční v spomínanej Športovalej hale Královka v Prahe. Vstupenky sú v predaji v sieti ticketportal.cz. Ak to teda chcete zažiť na vlastnej koži, objednaste si lístky a rezervujte si výlet do Prahy na 29. októbra. Hala otvára svoje brány už 17:30 hod, pričom prvý zápas štartuje o 19:00.

Ak sa rozhodnete sledovať tento turnaj v pohodlí domova, máte iba jednu oficiálnu možnosť. Zakúpiť si PPV (pay-per-view) stream na platforme clashofthestars.tv.

Livestream zadarmo nebude ani na webe partnerskej stávkovej kancelárie Fortuna, no kurzy sú vypísané už dnes a očakávať môžeme aj širokú paletu live stávok na aktuálny vývoj udalosti v priebehu zápasov. Ak ešte vo Fortune nemáte vytvorené konto, zaregistrujte sa hneď teraz a užite si tipovanie so všetkými vstupnými bonusmi pre nových hráčov.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a tip

Jake Paul si dohodol ďalší veľký boxerský zápas 🥊️ Podľa oficiálnych informácii bude opäť bojovať proti veľkej osobnosti UFC ⭐

RFA 5

RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - info, karta, kurzy a tip

Organizácia RFA pripravila na záver októbra turnaj s poradovým číslom 5, ktorý vraj bude mať obsadenie roka. Prečítajte si viac o tomto...

East Pro Fight: Košice

East PRO Fight Košice: Kotalík, Langer, Gabal - dátum, karta

V Košiciach sa v krátkom čase uskutoční ďalší významný bojový turnaj. V závere októbra sa na východ Slovenska vráti organizácia East PRO...