ACA 142: Deák vs. Kerimov - program, analýza, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tomáš Deák sa po niekoľkých mesiacoch opäť vracia do boja. Na turnaji ACA 142 v Kazani ho čaká mimoriadne náročný súper. Prečítajte si viac.

INFORMÁCIEANALÝZAFIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

Tomáš Deák (Tipsport) Foto: Tipsport

Hodnotenie ACA 142: 9,1/10

  • Dátum a čas: 13. augusta 2022, 19:30 hod
  • Miesto konania: Kazaň, Rusko

Aktualizácia: Deákov zápas zrušený, Gadzhidaudov zdolal Amagova

Tomáš Deák napokon cez víkend vôbec nebojoval. Jeho súper Rustam Kerimmov totiž nesplnil váhový limit 64 kg a slovenský bojovník sa rozhodol za týchto podmienok zo zápasu odstúpiť. Mal na to podľa pravidiel plné právo.

V hlavnom zápase podujatia Ustarmagomed Gadzhidaudov porazil Azamata Amagova po piatich kolách na body. Pozrite si kompletné výsledky turnaja ACA 142 sipka

ACA 142: Gadzhidaudov vs. Amagov - informácie, dátum a miesto

Napriek tomu, čo sa deje na Ukrajine, v ruskej bojovej organizácii Absolute Championship Akhmat (ACA) život pokračuje ďalej. Dôkazom je aj ďalší turnaj s poradovým číslom 142, ktorý sa uskutoční v Kazani. V hlavnom zápase nastúpia proti sebe dvaja domáci borci Ustarmagomed Gadzhidaudov a Azamat Amagov. Okrem iných sa však predstaví aj jeden slovenský zástupca, Tomáš Deák. Turnaj ACA 142 je na programe v sobotu 13. augusta 2022 od 19:30 hod. Kliknite sem, zaregistrujte sa a tipuje zápasy MMA aj s bonusom!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

ACA 142: Tomáš Deák vs. Rustam Kerimov - analýza zápasu

Tomáš Deák (31) naposledy bojoval 28. januára tohto roku, keď na turnaji ACA 135 po "gilotíne" porazil Murada Kalamova na parádu už po 99 sekundách. Pripísal si tak v treťom zápase v ruskej organizácii svoje druhé víťazstvo v rade.

Vynikajúci grappler má celkovo na konte 22 výhier, 11 prehier a 1 remízu. Deák disponuje skúsenosťami z mnohých organizácií vrátane Oktagon MMA, kde zatiaľ absolvoval dva zápasy. V súčasnosti sa naplno venuje práve ACA. A tentokrát ho čaká ťažká prekážka.

Rustam Kerimov (30) je poriadne tvrdý Dagestanec, ktorý doteraz v profi MMA neprehral ani jeden jediný zápas. Čítate správne. Tento chlapík má bilanciu 16–0. V roku 2018 sa stal šampiónom bantamovej váhy ACA, no kvôli dvojročnej pauze ho neskôr stratil. Teraz by ho chcel postupne získať späť.

Ide o komplexného bojovníka, ktorý v podstate nemá výraznejšiu slabinu. Podľa Fightmatrix je to celková svetová jednotka bantamovej váhy mimo najlepších organizácií UFC a Bellator.

I keď kurzy na tento duel zatiaľ neboli vypísané, favoritom zápasu je určite ruský zápasník. Zostať bez prehry desať rokov na tejto úrovni je totiž "husársky kúsok", ktorý sa nepodarí každému. Ak by sa to Deákovi podarilo, bolo by to zrejme najväčšie víťazstvo v jeho kariére. Zároveň by sa priblížil zápasu o titul. Očakávame však víťazstvo Kerimova. Máte iný názor? sipka Sledujte kurzovú ponuku Tipsportu a len čo to bude možné, tipnite si!

ACA 142 - fight card, program, zápasy (výsledky)

V nasledujúcej tabuľke nájdete kompletnú kartu zápasov turnaja ACA 142 v Kazani. Do týchto chvíľ je na nej 10 potvrdených súbojov. Ide prevažne o ruských bojovníkov, ale v menoslove nájdeme okrem Slováka Tomáša Deáka aj Gruzínca, Ukrajinca, Bielorusa, Azerbajdžanca či dokonca Brazílčana.

ACA 142 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Welterweight Ustarmagomed Gadzhidaudov (BODY) 5(5:00) Azamat Amagov
Featherweight Tural Ragimov 3(5:00) Levan Makashvili (BODY)
Flyweight Andrei Kalechits 2(4:25) Lenar Suleimanov (SUB)
Lightweight Aurel Pirtea (SUB) 2(1:43) Ayndi Umakhanov
Bantamweight Rustam Kerimov zrušený Tomáš Deák 🇸🇰
Prelims
Lightweight Abubakar Mestoev 2(4:24) Denis Silva (SUB)
Flyweight Mansur Khatuev 1(2:52) Ruslan Abiltarov (SUB)
Welterweight Bai-Ali Shaipov 3(5:00) Renato Gomes (BODY)
Flyweight
Mikhail Dolgov (BODY) 3(5:00) Irwing Machado
Middleweight
Mikhail Dolgov (BODY)
3(5:00) Irwing Romero Machado

Ako sledovať zápas Murad Kalamov vs. Tomáš Deák - livestream, priamy prenos, PPV

Jedinou legálnou cestou, ako môžete sledovať turnaj ACA 142 a zápas Tomáša Deáka s hviezdnymi Rustamom Kerimovom, je oficiálny livestream, ktorý si môžete zakúpiť ako PPV (pay-per-view) priamo na webe organizácie ACA.

Ak by ste hľadali livestream na webe stávkových kancelárií, tak ho nenájdete. Na webe Tipsportu, ktorého je Tomáš Deák ambasádorom, však môžete nájsť širokú kurzovú ponuku na zápasy rôznych organizácií zmiešaných bojových umení. Tipnúť si môžete na výsledok zápasu alebo sa "zabaviť" live stávkami v priebehu jednotlivých súbojov. Je to len na vás. Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz a získajte zaujímavé vstupné bonusy len pre nových hráčov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Martin Buday

UFC Fight Night: Buday vs. Brzeski - info, termín, tip na výsledok

Meno svojho druhého súpera a tiež dátum zápasu pozná aj Martin Buday❗✨ Slovenský nováčik v UFC sa 13. augusta stretne s Lukaszom Brzeskim.

Box: Jozef Jurko vs. Daniel Lapin - informácie, analýza a tip

Box: Jozef Jurko vs. Daniel Lapin - informácie, analýza a tip

Veľký boxerský turnaj so slovenskou účasťou ✌ V jednom z predzápasov odvetnej bitky Oleksandra Usyka s Anthonym Joshuom sa predstaví...