Sledujte Oktagon 39 v Mníchove NAŽIVO - livestream zadarmo

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Tretíkrát v Nemecku, prvýkrát v Mníchove. Už túto sobotu sa koná galavečer Oktagon 39 a vy môžete byť pri tom. Prečítajte si, ako na to.

DÁTUM a ČAS
LIVESTREAM ZADARMO NA TV TIPSPORT
OKTAGON.TVYOUTUBE

Sledujte Oktagon 39 v Mníchove NAŽIVO - livestream zadarmo Foto: Pixabay

Oktagon 39: Mníchov - informácie, dátum a čas

Expandujúca česko-slovenská organizácia Oktagon MMA je už aj v Nemecku takmer ako doma, no do Mníchova prichádza prvýkrát. Galavečer Oktagon 39 sa koná v miestnej aréne Audi Dome túto sobotu 11. februára 2023 v tradičnom čase od 18:00 hod. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 39 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

A prečo sa tento turnaj oplatí vidieť. Neuvidíme síce titulový zápas, no obsadnie je nesmierne kvalitné. V hlavnom súboji večera sa strhne nemecko-brazílska bitka medzi Christianom Junqwirthom a Denilsonom Nevesom De Oliveirom vo welterovej váhe. V akcii uvidíme aj ďalšiu domácu hviezdu Alexandra Poppecka, ktorý sa postaví Martinovi Zawadovi.

Zo Slovákov sa predvedp Pavol Langer, ktorý vyzve Rafaela Xaviera, Ronald Paradeiser proti Vladovi Šikićovi, no a napokon aj Vlasto Čepo v boxerskom dueli s legendou Héctorom Lombardom. Česko budú zastupovať Vladimír Lengál a Marek Bartl.

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja Oktagon 39: Mníchov

TV Tipsport: Sledujte Oktagon 39 online cez livestream zadarmo

Všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport sa opäť môžu tešiť na exkluzívny prístup k livestreamom zo zápasov Oktagon 39 celkom zadarmo na TV Tipsport. Stačí mať v priebehu uplynulých 30 dní pretipované aspoň 1,20 EUR. To je jediná podmienka.

Platí to, samozrejme, aj pre nových zákazníkov sipka Navyše, ak sa v Tipsporte zaregistrujete TERAZ, okrem prístupu ku všetkým športovým livestreamom v ponuke vrátane víkendového Oktagonu, dostanete aj vstupný bonus 20 EUR k prvému vkladu, ktorý môžete hneď využiť na tipovanie výsledkov alebo live stávky počas Oktagonu 39.

Sledujte Oktagon 39 naživo na TV Tipsport!

Oktagon.TV: Ako sledovať PPV priamy prenos z Oktagon 39

Kompletné celý galavečer vrátane sprievodného programu i rozhovorov si môžete vo Full HD kvalite pozrieť cez oficiálne PPV (pay-per-view) stream na platforme Oktagon.TV. Cena za prístup k vysielaniu vás nevyjde na viac ako 13,99 EUR. Ak ste to navyše stihli ešte v predpredaji, ušetrili ste 3 eurá.

YouTube: Pozrite si Free Prelims či zostrihy zápasov zadarmo

Každý turnaj Oktagonu sa začína tzv. "Free Prelims" zápasom, teda otváracím súbojom vysielaným aj celkom zadarmo prostredníctvom YouTube kanálu Oktagon MMA. Inak to nebude ani tento víkend v Mníchove. Vo free fighte sa predstavia britský bojovník Tayo Odunjo a Brazílčan Lucas Cruz.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vlasto Čepo (Oktagon MMA)

Oktagon 39: Čepo vs. Lombard (box) - kurzy a tip na výsledok

Na karte zápasov Oktagon 39 v Mníchove na poslednú chvíľu pristál aj jeden súboj v boxe 🥊️✨ Predstaví sa v ňom obávaný Vlasto Čepo.

Oktagon 39: Paradeiser vs. Šikič - info, analýza, kurzy a tip

Oktagon 39: Paradeiser vs. Šikič - info, analýza, kurzy a tip

Na mníchovskom Oktagone 39 sa predstaví aj slovenská hviezda Ronald Paradeiser. Kto je jeho súperom a aké má šance na víťazstvo❓

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨