Sledujte naživo galavečer Clash of the Stars 3 - livestream, PPV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Túto sobotu sa koná aj jedna z najbizarnejších bojových show v Čechách a na Slovensku. V Prahe totiž vypukne Clash of the Stars 3. Ak si to chcete pozrieť na vlastné oči a naživo, tak čítajte ďalej.

clash-3-grzar-bejr.jpg Foto: Instagram/clashofthestars

Clash of the Stars 3: Grznár vs. Bejr - informácie, kedy, kde a ako

V sobotu 29. októbra 2022 v pražskej Športovej hale Královka od 17:30 hod nuda rozhodne nebude. A nudiť sa nemusíte ani vtedy, keď ste lístky na "Clash of the Stars: Room 3, Circle of Madness" nezohnali. Celý galavečer si totiž môžete pozrieť naživo z pohodlia vášho domova. Kliknite sem, zaregistrujte sa a natipujte ešte zápasy Clash of the Stars 3 aj celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Organizácia Clash of the Stars od začiatku roka 2022 prináša na česko-slovenskú bojovú scénu to, čo sme tu doteraz nemali. Ide o poriadne bizarné zápasy influencerov, tiktokerov, youtuberov a rôznych iných internetových celebrít. Bojuje sa podľa rôznych pravidiel. Tento víkend to bude najmä MMA, ale napr. Filip Grznár a Aleš "Psychopat" Bejr si to v hlavnom zápase rozdajú podľa pravidiel thajského boxu.

Pozrite si kompletnú fight card a info k turnaju Clash of the Stars 3 sipka

Ako a kde sledovať Clash of the Stars: Room 3, Circle of Madness NAŽIVO - PPV livestream (priamy prenos)

Toto špeciálne podujatie má aj špeciálne možnosti sledovania. Vlastne máte iba jednu možnosť. A tou je oficiálny PPV (pay-per-view) prenos, ktorý si môžete zakúpiť na platforme clashofthestars.tv za 199 Kč, čiže v prepočte zhruba za 8,20 EUR. Nejde o žiadnu drahú záležitosť a garantujeme vám, že niečo také ste ešte nevideli.

Motiváciou vám môže byť aj premiérová účasť jediného slovenského zástupcu Tomáša Križana alias "Dynamo". Jeho tvár určite poznáte zo zábavnej skupiny Naked Bananas. Bojovať bude na vrchole večera v hlavnom predzápase proti českému tiktokerovi Janovi Havlovi, ktorý je známy ako "Geybn".

Tipujte Clash of the Stars 3: Grznár vs. Bejr (a ďalšie zápasy) - najlepšie kurzy a tip ponúka Fortuna

Oficiálnym partnerom podujatia je stávková kancelária Fortuna, kde nájdete jednoznačne najlepšiu ponuku kurzov na všetky zápasy Clash of the Stars 3 a tešiť sa môžete aj na možnosť live stávok v priebehu turnaja.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a dostanete 30 EUR kredit, 30 EUR stávku bez rizika a k tomu aj 30 free spinov do kasína. Livestreamy z tohto turnaja však na Fortuna TV nebudú.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

RFA 5 Brno na TV Tipsport!

Ako a kde sledovať NAŽIVO RFA 5 Brno - livestream zdarma

Veľký bojový večer na Morave túto sobotu si rozhodne nechcete nechať ujsť. Prečítajte si návod ⏩ ako a kde sledovať RFA 5: Brno aj celkom...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a tip

Jake Paul si dohodol ďalší veľký boxerský zápas 🥊️ Podľa oficiálnych informácii bude opäť bojovať proti veľkej osobnosti UFC ⭐

Arnold Allen (UFC)

UFC Fight Night: Kattar vs. Allen - program, kurzy, livestream

Špičkový súboj v perovej váhe sa odohrá na turnaji UFC Fight Night 213 už tento víkend (29.10.) v Las Vegas✨ Stretnú sa Calvin Kattar a...