Clash of the Stars 3: Križan vs. Havel - info, kurzy a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Posledný októbrový víkend sa v Prahe uskutoční už tretí diel bizarnej bojovej show Clash of the Stars. Tentokrát sa jej zúčastní aj Slovák Tomáš Križan, známy tiež z "Naked Bananas".

Tomáš Križan (Clash of the Stars: Room 3) Foto: Facebook.com/Clash of the Stars

Výsledok: Križan utiahol Geybna v "gilotíne"

Jediný slovenský účastník na turnaji Clash of the Stars 3 sa v hlavnom predzápase prezentoval výborným výkonom. Technicky bol Tomáš Križan veľmi dobre pripravený, čo demonštroval už v prvom kole pri súbojoch na zemi. V druhom kole sa boj opäť dostal na podlahu, kde mal Slovák znova prevahu, podarilo sa mu uchytiť "gilotínu" a už nepustil. Zvíťazil teda na submisiu.

sipka Kompletné výsledky Clash of the Stars 3 nájdete TU

Clash of the Stars: Room 3, Circle of Madness - informácie, dátum, čas a miesto

Organizácia Clash of the Stars odštartovala v januári tohto roka a napriek poriadne divnému formátu, či možno práve vďaka nemu, okamžite zožala veľký úspech. Aj preto nás čaká už tretie pokračovať tejto show s oficiálnym názvom Room 3, Circle of Madness. Pripravte sa na poriadne "šialenstvo", ktoré sa rozpúta v sobotu 29. októbra 2022 od 19:00 hod v pražskej Športovej hale Královka.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa stavte si na Clash of the Stars: Room 3 aj celkom bez rizika!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Promotéri lákajú najmä na bitku dvoch znenávidených rivalov Filipa Grznára a Aleša "Psychopata" Bejra. Opäť uvidíme aj súboj herečiek pre dospelých a množstvo českých  influencerov či iných internetových celebrít. Vysoko na karte je aj česko-slovenský duel Tomáša Križana z "Naked Bananas" proti českému vlogerovi Janovi Havlovi, ktorý je známy ako "geybn".

Clash of the Stars 3: Tomáš Križan (Naked Bananas) vs. Jan "Geybn" Havel - kurzy a tip

Tomáš Križan alias "Dynamo", ktorý sa na slovenských sociálnych sieťach preslávil vtipnými videami s tímom Naked Bananas, prijal ponuku organizátorov ako jediný Slovák doteraz. Okrem iného sa dlhodobo venuje aj posilňovaniu a ďaleko nemá v telocvični ani od boxerského vreca, takže mu táto pozícia nemusí byť úplne neznáma. V ostrom zápase však taktiež ešte nikdy nestál a MMA obnáša viac ako len boxovanie.

Jeho pôvodným súperom mal byť excentrický český rapper Vercetti, no z tohto zápasu napokon vzišlo a jediný slovenský účastník turnaja sa napokon postaví českému vlogerovi a tiktokerovi s prezývkou geybn. Vlastným menom Jan Havel v júni na podujatí Clash of the Stars 2 knokautoval rappera Lukáša "Lboya" Nárovca. A opäť si trúfa na podobný výsledok.

Náš TIP: Tomáš Križan zvíťazí (kurz 1,34sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu Križan vs. Geybn vo Fortune!

Slovenského bojovníka favorizujú aj stávkové kancelárie. Vo Fortune si naňho môžete vsadiť s kurzom 1,34. Kým na jeho súpera je to až 3,04. Napriek tomu, že musíme priznať aj veľký kus neznáma, ktoré zahaľuje tento stret, kvôli spomínanej športovej forme sa prikloníme na stranu Tomáša Križana a tipujeme jednotku.

Sledujte Clash of the Stars 3 (Križan vs. Geybn) NAŽIVO - vstupenky, priamy prenos, livestream, PPV

Ak by ste si tento bizarný galavečer chceli vychutnať na vlastnej koži, je neskoro. Vstupenky do Športovej haly Královka v Prahe sú už vypredané. To však neznamená, že o túto zábavu prídete. Celý turnaj môžete sledovať vďaka oficiálnemu platenému PPV (pay-per-view) livestreamu vo Full HD kvalite, ktorý nájdete na platforme clashofthestars.tv.

Hľadať livestream na webe stávkových kancelárii bude v tomto prípade zbytočné. Spolupráca s Fortunou však prináša najlepšie kurzy aj live stávky na všetky zápasy, ktoré tento vešer ponúkne. Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz ako nový zákazník a na Clash of the Stars 3 si môžete vsadiť za 30-eurový vstupný kredit celkom bez rizika a k tomu dostanete aj 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars✨ pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných...

RFA 5

RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - info, karta, kurzy a tip

Organizácia RFA pripravila na záver októbra turnaj s poradovým číslom 5, ktorý vraj bude mať obsadenie roka. Prečítajte si viac o tomto...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a tip

Jake Paul si dohodol ďalší veľký boxerský zápas 🥊️ Podľa oficiálnych informácii bude opäť bojovať proti veľkej osobnosti UFC ⭐