Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Jake Paul si dohodol ďalší veľký boxerský zápas. Opäť bude bojovať proti veľkej osobnosti UFC. Jeho najbližším súperom je Anderson Silva.

INFORMÁCIEANALÝZAVÝSLEDKYNAŽIVO

Jake Paul Foto: lev radin/Shutterstock.com

Výsledok: Jake Paul porazil aj Andersona Silvu

Amerického youtubera, ktorý pre mnohých ešte doteraz možno len tak "fušoval" do profesionálneho boxu, zrejme po tomto víkende môžeme definitívne a zaslúžene prehlásiť za boxera.

Dominantný výkon, ktorý Jake Paul predviedol proti legendárnemu Andersonovi Silvovi musel presvedčiť celý svet. Využil svoju mladosť, rýchlosť a kondíciu, no a počas ôsmich kôl dokonca často pôsobil aj skúsenejšie ako Brazílčan. I keď v poslednom kole poslal Silvu k zemi, knokautom sa to neskončilo. Jake Paul však vyhral jednohlasne na body.

sipka Pozrite si kompletné výsledky TU

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a miesto

Po dvoch zrušených zápasoch na poslednú chvíľu sa chce americký profesionálny youtuber a exhibičný boxer opäť vrátiť do ringu. Podľa oficiálnych správa sa definitívne dohodol na zápase s bývalým šampiónom UFC, Brazílčanom Andersonom Silvom. Duel by sa mal  uskutočniť 29. októbra 2022 v Gila River Aréne v Glendale, v ArizoneKliknite sem, zaregistrujte sa a tipujte svetový box celkom bez rizika!

Box sleduj priebeh zápasu tu

POROVNANIE JAKE PAUL 🇺🇸 ANDERSON SILVA 🇧🇷
Vek 25 rokov 47 rokov
Bilancia v boxe 5-0 3-1
Knokauty 4 2
Výška 185 cm 188 cm
Postoj ortodoxný ortodoxný

Box: Jake Paul vs. Anderson da Silva - analýza, kurzy a tip na výsledok

Jake Paul (25) sa baví aj zarába exhibičným boxom už niekoľko rokov. Tento šport a show kontroverznému americkému youtuberovi zachutil v roku 2018, keď sa v anglickom Manchestri ešte na amatérskej úrovni prvýkrát postavil do ringu proti britskému youtuberovi Dejimu Olatunjimu a knokautoval ho v 5. kole.

Pri svojej profesionálnej boxerskej premiére v Miami knokautoval influencera s prezývkou AnEsonGib už v prvom kole a potom sa to rozbehlo. Padla aj basketbalová legenda Nate Robinson, bývalý MMA šampión Ben Askren a dvakrát po sebe porazil aj veterána UFC Tyrona Woodleyho. Nie, Jake Paul ešte v boxe neprehral. S profi bilanciou 5–0 je tento urastený vlogger zatiaľ neporaziteľný.

Anderson da Silva (47) sa najviac preslávil pred desiatimi rokmi, keď v UFC ťahal neuveriteľnú 16-zápasovú víťaznú sériu, ktorej súčasťou bol titul v strednej váhe, ktorý 10-krát obhájil a udržal sa na "tróne" 2457 dní, čo je doteraz platný rekord v tejto organizácii. Tých má však Brazílčan na konte oveľa viac. Bol to jeden z najlepších fighterov, akých svet videl. V súčasnosti sa už MMA na profi úrovni nevenuje, kariéru ukončil v roku 2020 s bilanciou 34 výhier – 11 prehier.

No tiež mu zachutili boxerské exhibície. Za sebou má štyri profesionálne zápasy (3–1), prvé dva ešte v rokoch 1998 a 2005, a jeden nebodovaný duel. Aj Silva si vie týmto štýlom celkom pekne zarobiť a preto nie je prekvapením, že sa spojil práve s populárnym Jakeom Paulom. Rodák zo Sao Paulo je však poriadne veľký a bojovo mimoriadne nadaný. Samotný box trénuje už takmer 30 rokov. Naposledy sa bil v spomínanom nebodovanom zápase s Brunom Machadom, bolo to v máji tohto roku.

Ak máme tipovať víťaza tohto zápasu, bude to Silva. Úplne vážne si dovolíme predpovedať prvú prehru "problémového dieťaťa" amerických sociálnych sietí. Jake Paul totiž proti tak silnému súperovi doteraz ešte nestál. Ak z toho nebude zinscenované divadlo, Anderson Silva by mal zvíťaziť. Napriek tomu, že miernym papierovým favoritom je zatiaľ youtuber.

Náš TIP: zvíťazí Anderson Silva (kurz 2,00) sipka tipnite si vo Fortune!

Tipnite si výsledok zápasu Jake Paul vs. Anderson Silva vo Fortune!

Jake Paul vs. Anderson Silva (box) - fight card, program, zápasy (výsledky)

V tejto tabuľke s blížiacim sa turnajom nájdete kompletný rozpis zápasov galavečera so všetkými zainteresovanými bojovníkmi. Po skončení turnaja tu uvedieme, samozrejme, aj všetky výsledky. Momentálne však nepoznáme viac okrem hlavného bodu programu.

BOX: PAUL vs. SILVA - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Cruiserweight Jake Paul (UD) 8/8 Anderson Silva
Lightweight Ashton Sylve (KO) 1/8 Braulio Rodriguez
Bantamweight Alexandro Santiago 7/10 Antonio Nieves (RTD)
Cruiserweight
Uriah Hall (UD) 4/4 Le'Veon Bell
Cruiserweight Chris Avila (UD) 4/4 Doctor Mike
Preliminardy card
Heavyweight Quintin Sumpter 5/6 Jeremiah Milton (TKO)
Super Middleweight Shadasia Green 5/8 Ogleidis Suarez (RTD)
Super Bantamweight Danny Barrios (TKO) 6/6 Edgar Ortiz Jr.
Super Bantamweight Adrian Rodriguez (UD) 4/4 Dominique Griffin
Middleweight Eliezer Silva (KO) 2/4 Anthony Hannah

Ako bude možné sledovať box Jake Paul vs. Anderson Silva - PPV, priamy prenos, livestream

Aj tento boxerský zápas Jaka Paula bude vysielaný ako PPV (pay-per-view) za poplatok prostredníctvom medzinárodnej streamovacej platformy Showtime. Iným spôsobom si túto veľkú bitku s najväčšou pravdepodobnosťou nepozriete. Priamy prenos v televízii ani livestream na webe stávkových kancelárií sa nechystajú.

Vo Fortune však už teraz nájdete vypísané kurzy na tento zápas a je možné, že sa objaví aj ponuka live stávok, ktoré si budete môcť zahrať v priebehu samotného súboja. Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz na tomto odkaze a získate až trojitý vstupný bonus, ktorý môžete využiť na tipovanie zadarmo, bez rizika aj v online kasíne.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars✨ pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných...

RFA 5

RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - info, karta, kurzy a tip

Organizácia RFA pripravila na záver októbra turnaj s poradovým číslom 5, ktorý vraj bude mať obsadenie roka. Prečítajte si viac o tomto...

East PRO Fight (Košice): Mraz Avdoyan vs. Pavol Langer - dátum, kurzy, tip

East PRO Fight: Langer vs. Avdoyan - info, analýza, tip

Hlavným a určite aj najpútavejším zápasom z pohľadu východného Slovenska bude na turnaji East PRO Fight v Košiciach duel domáceho Pavla...