UFC Fight Night: Kattar vs. Allen - program, kurzy, livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Špičkový súboj v perovej váhe sa odohrá na turnaji UFC Fight Night 213 už tento víkend v Las Vegas. Stretnú sa Calvin Kattar a Arnold Allen. Prečítajte si našu analýzu a tipnite si výsledok vo Fortune.

INFORMÁCIEKURZYVÝSLEDKY – LIVESTREAM

Arnold Allen (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,9/10

  • Dátum a čas: 29. október 2022, 22:00 hod
  • Miesto konania: Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Hlavný zápas ukončilo zranenie, víťazom Allen

Súboj medzi Calvinom Kattarom a Arnoldom Allenom, na ktorý sa fanúšikovia UFC tento večer tešili najviac, sa napokon skončilo predčasne a nešťastne. Nešťastne pre Calvina Kattara, ktorý si pár sekúnd po štarte druhého kola zranil koleno, nemohol pokračovať a rohodcovia tak prisúdili víťazstvo po technickom knokaute Arnoldovi Allenovi.

Dráma to bola v hlavnom predzápase, kde verdikt medzo Maxom Griffinom a Timom Meansom prinieslo až nejednohlasné "split decision" v prospech prvého menovaného.

Po "split decision" sa tešil aj Khalil Rountree Junior, ktorý takto porazil Dustina Jacobyho. Na body vyhral tiež Waldo Cortes-Acosta nad Jaredom Vanderaom.

Treseason Gore úplne uspal Josha Fremda v "gilotíne". Ten nestihol odklepať a stratil vedomie.

sipka Pozrite si kompletné výsledky UFC Fight Night: Kattar vs. Allen

UFC Fight Night: Kattar vs. Allen - informácie, dátum, čas a miesto (preview)

Vysokopostavení bojovníci vo featherweight divízii Calvin Kattar a Arnold Allen si zmerajú sily v hlavnom zápase galavečera UFC Fight Night, ktorý sa uskutoční v noci zo soboty 29. na nedeľu 30. októbra 2022 v UFC Apex Centre v Las Vegas. Turnaj štartuje o 22:00 hod a vy môžete byť pri tom. Kliknite sem, stavte si celkom bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 213
🥊️ Hlavný zápas: Calvin Kattar – Arnold Allen
🗓️ Dátum a čas: 29. – 30. október 2022, 22:00 hod
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TVTipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Vegas 63: Calvin Kattar vs. Arnold Allen - analýza, kurzy a tip (Fortuna)

Calvin Kattar (34) je skúsený postojár z Massachusetts s prezývkou "The Boston Finisher", ktorý bojuje v perovej aj ľahkej váhe. Na konte má už 29 profesionálnych zápasov (23–6) z toho 11 knokautov, no sám nikdy knokautovaný nebol.

V UFC patrí medzi špičku, no o titul ešte nebojoval a v posledných dvoch rokoch sa mu nedarí celkom ideálne. Naposledy tesne prehral v júni tohto roku s Joshom Emmettom po "split decision". Jeho zápasy však vždy patria k tomu najlepšiemu, čo môžeme vidieť.

Arnold Allen (28) je Brit narodený v Ipswichi a považuje sa za jedného z najviac talentovaných bojovníkov v perovej váhe. V UFC pôsobí od roku 2015 a počína si fanstasticky, veď zatiaľ vyhral všetkých 9 zápasov.

Jeho celková profi bilancia je 18–1. "Almighty", ako znie prezývka tohto Angličana, zatiaľ možno nemá za sebou takých ťažkých súperov ako Kattar, no je to komplexný a veľmi kvalitný fighter.

TIP: Arnold Allen (kurz 1,90sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

Stavte si na výsledok zápasu Kattar vs. Allen vo Fortune!

Kurzy na tento zápas sú vzácne vyrovnané. Odborníci ani bookmakeri nemajú jasného favorita. Bude sa tento zápas odohrávať výlučne v postoji, alebo sa niekto pokúsi zlomiť ho na svoju stranu take downom? Očakávať môžeme všetko a pripomíname, že Calvin Kattar zbiera bonusy za "Fight of the Night" veľmi pravidelne. Ak by sme si mali tipnúť víťaza, bude to Allen.

UFC Fight Night (213): Kattar vs. Allen - fight card, bojovníci, zápasy a výsledky

Okrem aktuálnej päťky a šestky featherweight divízie na fight card nájdeme aj dva pútavé zápasy v ťažkej váhe: Waldo Cortes Acosta vs. Jared Vanderaa a Andrei Arlovski vs. Marcos Rogerio de Lima. V hlavnom predzápase zaujme súboj dvoch skúsených borcov welterovej váhy Tim Means vs. Max Griffin. A to zďaleka nie je všetko.

UFC FIGHT NIGHT 213 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card
Featherweight Calvin Kattar 2(0:08) Arnold Allen (TKO)
Welterweight Max Griffin (BODY) 3(5:00) Tim Means
Heavyweight Jared Vanderaa 3(5:00) Waldo Cortes-Acosta (BODY)
Middleweight
Josh Fremd 2(0:49) Tresean Gore (TSUB)
Light Heavyweight Dustin Jacoby 3(5:00) Khalil Rountree Jr. (BODY)
Preliminary card
Middleweight Phil Hawes 1(4:09) Roman Dolidze (KO)
Heavyweight Andrei Arlovski 1(1:50) Marcos Rogério de Lima (SUB)
Middleweight Park Jun-yong (SUB) 2(3:04) Joseph Holmes
Featherweight Chase Hooper 1(1:32) Steve Garcia (TKO)
Flyweight Carlos Mota 3(5:00) Cody Durden (BODY)
Bantamweight Christian Rodriguez (SUB)
1(4:07) Joshua Weems

Sledujte naživo UFC Fight Night: Kattar vs. Allen (UFC on ESPN+ 71) - priamy prenos, PPV, livestream zadarmo na Fortuna TV

UFC môžete už pravidelne sledovať v priamych prenosoch na televíznom kanáli Premier Sport 1 a tento turnaj nebude výnimkou. Vysielanie sa začne v nedeľu (30.10.) od 01:00 hod programom zápasov hlavnej karty. To isté nájdete aj v ponuke platenej streamovacej služby VOYO, no a ďalšou alternatívou je kúpiť si oficiálny UFC Fight Pass.

UFC Fight Night: Kattar vs. Allen však môžete sledovať aj celkom zadarmo na weboch stávkových kancelárií. Odporúčame špeciálne Fortuna TV. Ak ste registrovaným zákazníkom tejto "stávkovky", máte tento týždeň vsadený aspoň jeden tiket a na hráčskom konte zvyšok aspoň pár centov, v sobotu v noci, kedy sa posúva čas z letného na zimný, si môžete užiť pri sledovaní špičkovej svetovej MMA.

Zaregistrujte sa vo Fortune ako nový zákazník TERAZ a UFC môžete cez víkend sledovať zadarmo bez akýchkoľvek ďalších podmienok! Okrem toho dostanete aj 30 EUR kredit, stávku bez rizika do 30 EUR a tiež 30 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars✨ pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných...

RFA 5

RFA 5: Tomáš Hron vs. Ivan Bartek - info, karta, kurzy a tip

Organizácia RFA pripravila na záver októbra turnaj s poradovým číslom 5, ktorý vraj bude mať obsadenie roka. Prečítajte si viac o tomto...

Jake Paul

Box: Jake Paul vs. Anderson Silva - informácie, dátum a tip

Jake Paul si dohodol ďalší veľký boxerský zápas 🥊️ Podľa oficiálnych informácii bude opäť bojovať proti veľkej osobnosti UFC ⭐