Ako a kde sledovať NAŽIVO RFA 5 Brno - livestream zdarma

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Veľký bojový večer na Morave túto sobotu si rozhodne nechcete nechať ujsť. Prečítajte si návod, ako a kde sledovať RFA 5: Brno aj celkom zadarmo!

RFA 5 Brno na TV Tipsport! Foto: Tipsport

RFA 5: Brno - informácie, dátum, miesto a najväčšie hviezdy

Dejiskom piateho turnaja rozvíjajúcej sa organizácie RFA bude Hala Vodova v moravskej metropole Brno. Galavečer s mimoriadne nabitou kartou štartuje v sobotu 29. októbra 2022 od 19:00 hod. Buďte pritom v priamom prenose. Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte RFA 5: Brno NAŽIVO!

Aj keď to tento víkend bude predovšetkým o českých bojovníkoch ako Vojtěch Garba, Václav Sivák, Leo Brichta, Tadeáš Růžička a ďalších, ktorý dopĺňajú zaujímaví legionári, v hlavnom zápase nás čaká unikátny "federálny" súboj dvoch kvalitných postojárov, domáceho Tomáša Hrona a slovenského policajte Ivana Barteka.

Pozrite si kompletnú fight card turnaja RFA 5 Brno TU sipka

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Kde sledovať naživo RFA 5: Brno - livestream ZADARMO na TV Tipsport

Vďaka partnerstvu RFA so stávkovou kanceláriou Tipsport si fanúšikovia tejto organizácie môžu doteraz všetky turnaja pozrieť naživo celkom zadarmo prostredníctvo livestreamu na TV Tipsport. Výnimkou nie je ani brnenský galavečer RFA 5. Stačí mať v priebehu ostatných 30 dní pretipovaných aspoň 1,20 EUR – to je jediná podmienka k tomu, aby ste ďalší celý mesiac mohli sledovať všetky živé prenosy na Tipsporte bez obmedzení.

Ak sa zaregistrujete v Tipsporte ako nový zákazník TU a TERAZ, okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým livestreamom zadarmo, dostanete aj kredit 20 EUR, ktorý môžete využiť na prvé stávky, napr. aj na RFA 5. A do pozornosti dávame aj atraktívne možnosti live stávok v priebehu jednotlivých zápasov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Real Fight Arena 5: Brno NAŽIVO - PPV priamy prenos na RealSport.TV

Turnaj v brnenskej Hale Vodova bude organizácia RFA, samozrejme, vysielať aj prostredníctvom svojej oficiálnej PPV platformy RealSport.TV. V predpredaji, teda najneskôr deň pred konaním podujatia (do piatku 28.10.) stojí prístup k Full HD prenosu 9,90 EUR.

Avšak do 28.10. zároveň platí aj špeciálna zľavová akcia 30 % na cenu PPV za RFA 5. Ak si ju chcete uplatniť, pri objednávke jednoducho zadajte zľavový kód FIGHTER20.

Sledujte celý turnaj RFA 5 relive (zo záznamu) v nedeľu na VOYO

Ako to už býva zvykom, turnaja RFA vysiela aj streamovacia služba VOYO. Nie však v sobotnom priamom prenose, ale "relive", teda zo záznamu s 24-hodinovým oneskorením. V tomto prípade teda celý galavečer v ponuke VOYO nájdete v nedeľu 30.10. od 19:00 hod.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars 3

Clash of the Stars 3: Grznár vs Psychopat, termín, kurzy, naživo

Unikátna bojová organizácia Clash of the Stars✨ pripravuje svoj ďalší galavečer. Uvidíme na ňom bitku dvoch veľkých a kontroverzných...

East Pro Fight: Košice

East PRO Fight Košice: Kotalík, Langer, Gabal - dátum, karta

V Košiciach sa v krátkom čase uskutoční ďalší významný bojový turnaj. V závere októbra sa na východ Slovenska vráti organizácia East PRO...

Arnold Allen (UFC)

UFC Fight Night: Kattar vs. Allen - program, kurzy, livestream

Špičkový súboj v perovej váhe sa odohrá na turnaji UFC Fight Night 213 už tento víkend (29.10.) v Las Vegas✨ Stretnú sa Calvin Kattar a...