Oktagon MMA: Martin Fenin vs. Kevin Pannewitz - dohodnuté

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária DOXXbet

Bonus až 5 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Bývalý český futbalový kanonier Martin Fenin dostal v rámci svojej prípravy na profi MMA prvú skutočnú výzvu. Spoznal meno súpera. A nebude to hocikto. Stretnú sa dve tak trochu "spriaznené duše".

INFORMÁCIEPROGNÓZALIVESTREAM

Martin Fenin Foto: Profimedia

Martin Fenin a Kevin Pannewitz: Dvaja bývalí profi futbalisti v klietke MMA - základné informácie

Zdá sa, že Martin Fenin už definitívne pozná meno súpera, proti ktorému sa postaví na konci svojej sledovanej prípravy v rámci seriálu "Posledný gól Martina Fenina" na Oktagon.TV. Jeho súperom bude taktiež bývalá vyhasnutá hviezda z nemeckého futbalu Kevin Pannewitz. Ten pre svoje vlastné eskapády skončil tak zle, že musel dokonca zametať ulice. Aj teraz dostáva novú šancu na reštart svojho života. Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte Oktagon MMA naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon MMA: Fenin vs. Pannewitz (middleweight) - prognóza, kurzy a tip

Martina Fenina (36) azda už nemusíme až tak predstavovať. Je to bývalý český reprezentačný futbalista, ktorý v mladosti výrazne zažiaril a získal tak veľmi rýchlo zmluvu v nemeckej Bundeslige v tíme Eintracht Frankfurt. Začal tam vo veľkom štýle, no veľmi rýchlo prišiel strmý pád, keď nezvládol slávu, tlak a rôzne pridružené životné okolnosti.

Prišli škandály, psychické problémy, alkohol, rôzne lieky a dokonca aj vážny pád z okna hotelovej izby. Jeho hviezda vybuchla tak rýchlo ako sa zrodila a napokon skončil v amatérskom dedinskom klube FK Řepořyje. Potom sa však dohodol s Oktagon MMA a od začiatku tohto roka účinkuje v zaujímavej reality show Posledný gól Martina Fenina, ktorá je vlastné seriálom mapujúcim jeho životný príbeh a najmä prípravu na prvý profesionálny zápas v MMA. No a ten už naberá reálne kontúry.

Berlínsky rodák Kevin Pannewitz (31) mal veľmi podobný osud ako Fenin. S profi futbalom začínal v druholigovej Hanse Rostock ako veľký talent. Odtiaľ po troch rokoch prestúpil do Wolfsburgu, ktorý pôsobil v prvej Bundeslige, no v prvom tíme sa nikdy nepresadil a jeho kariéra išla poriadne z kopca až napokon skončil v amatérskych tímoch.

Dnes je z Pannewitza 139-kilový pánko, ktorý ani náhodou nežije život profesionálneho športovca. Má od toho veľmi ďaleko. No výzvu postaviť sa do klietky v zápase Oktagon MMA s Martinom Feninom prijal s odhodlaním. Podľa vlastných slov chce dokázať sebe aj všetkým ostatným, že ak človek chce, možné je všetko.

NÁŠ TIP: David Dvořák zvíťazí sipka kurzy čoskoro v Tipsporte!

Ako to teda dopadne? Vzhľadom na to, že Fenin maká už pár mesiacov a celkovo mal lepšiu štartovaciu čiaru, bude určite horúcim favoritom na víťazstvo. Navyše Pannewitz potrebuje zo svojich 139 kg schudnúť do strednej váhy na 83 kilo, čo bude teda poriadne náročná cesta, keďže musí zhodiť neuveriteľných 56 čísiel. Takže posledný gól Martina Fenina by mal byť víťazný.

Kde bude možné sledovať naživo zápas Fenin vs. Pannewitz (Oktagon MMA) - PPV priamy prenos a livestream online

Turnaje a zápasy organizácie Oktagon MMA, pod ktorou budú bojovať aj títo dvaja ex-futbalisti, je možné u nás sledovať naživo prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy Oktagon.TV. Takže s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou to bude cesta, ako si pozrieť aj tento súboj.

Ak ale patríte k registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, ktorá je oficiálnym partnerom Oktagonu, zrejme si budete môcť túto bitku pozrieť aj prostredníctvom online livestreamu na TV Tipsport celkom zadarmo. V tomto prípade vždy platí, že stačí mať v priebehu 30 dní pred konkrétnym podujatím v Tipsporte pretipované aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte tu a teraz aj ako nový zákazník a prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane MMA budete mať okamžite a bez obmedzení na prvých sedem dní a potom navždy za spomínanú jednu malú stávku mesačne. Ako vstupný bonus získate aj 20 EUR k vášmu prvému vkladu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Oktagon 58: Karlos Vémola vyhráva odvetu storočia nad Attilom Véghom

Česko-slovenská MMA scéna zažila odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA?

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte Oktagon MMA naživo - priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete pozerať priame prenosy a livestreamy z Oktagon MMA zápasov a galavečerov.