KSW 82: Macek vs. Przybysz - debutový zápas, info a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Známy český fighter Filip Macek prestúpil z Oktagonu do KSW a cez víkend si odkrútil prvý zápas v prestížnej poľskej organizácii. Výzva to bola obrovská. Bojoval totiž bude s bývalým šampiónom Sebastianom Przybyszom a ten ho ukončil technickým knokautom 9 sekúnd pred uplynutím limitu v poslednom treťom kole.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Filip Macek Foto: Profimedia

KSW 82 - informácie, dátum, čas a miesto

Macek bude debutovať na turnaji KSW 82, ktorý sa koná už 13. mája 2023 vo futuristickej varšavskej aréne ATM Studio. Hlavným zápasom tohto podujatia bude súboj medzi Holanďanom Brianom Hooiom a domácou poľskou hviezdou Andrzejom Grzebykom. Kliknite sem, tipujte a sledujte KSW 82 naživo online!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Zápas Filipa Maceka so Sebastian Przybyszom však taktiež patrí medzi zaujímavé ťaháky. Aj vďaka českému bojovníkovi, ktorý aktuálne patrí k najlepším európskym fighterom v bantamovej váhe.

KSW 82: Sebastian Przybysz vs. Filip Macek (bantamweight) - analýza, kurzy a tip

Predstavme si však najprv Poliaka. Sebastian Przybysz (29) je v KSW už dobre známe meno. Je bývalým šampiónom bantamovej váhy a patrí k najkomplexnejším bojovníkom tejto hmotnostnej kategórie u našich severných susedov. V profi kariére má na konte 10 výhier a 3 prehry. Ešte nikdy neprehral zápas pred limitom.

Navyše, momentálne sa "Sebic" teší aj skvelej forme. V decembri síce po šiestich víťazstvách v rade prehral na body s Jakubom Wiklaczom a prišiel o titul, no bol to neskutočne vyrovnaný 5-kolový zápas, keď o víťazovi rozhodlo iba nejednohlasné "split decision". Zaujímavosťou je, že to bol už Przybyszov druhý zápas s Wiklaczom v kariére a v oboch prehral tesne na body.

Zverenec známeho pražského gymu Reinders MMA, aktuálna česká jednotka a východoeurópska štvorka v bantamovej váhe, Filip Macek (31), sa taktiež v decembri s Oktagonom rozlúčil prehrou. Bol to jeho tretí pokus o titul, keď namiesto zraneného Jonasa Magarda bojoval s americkým náhradníkom Gustavom Lopezom, ktorý ho utiahol do "gilotíny" už 16 sekúnd pred koncom prvého kola.

Svoj sen o opasku si teda Filip v domácej organizácii nesplnil, a tak sa rozhodol ísť ďalej. Ako veľmi skúsený bojovník s množstvo profesionálnych zápasov (27 výhier – 17 prehier – 1 remíza) sa má o čo oprieť. Je to jeden z najlepších grapplerov (20–8) na starom kontinente, no zároveň môže byť zraniteľný v postoji. KSW preňho bude veľká výzva, či si nenabral priveľké sústo, zistíme už čoskoro.

NÁŠ TIP: Przybysz zvíťazí (kurz 1,30 Stavte si a sledujte vo Fortune!

FORTUNA KURZY: PRZYBYSZ vs. MACEK
PRZYBYSZ 1 (1,30) ⭐ Remíza X (50,00)
MACEK 2 (3,27)

Pomerne výrazným papierovým favoritom je Przybysz a nie je to prekvapenie. Titul stratil len o vlások a nechýbalo veľa, teraz by bol v úlohe obhajcu zrejme proti niekomu inému. Macek si však zaslúži rešpekt, pretože si vybudoval skvelé meno, no zároveň v kľúčových titulových zápasoch s najtažšími súpermi v kariére až trikrát neuspel. No a Sebic nebude ľahšie sústo. Tipujeme jednotku. Ale môže to byť veľmi pekný súboj, ktorý sa oplatí vidieť naživo sipka

Sledujte zápas Macek vs. Przybysz na KSW 82  LIVE stream online, priamy prenos a PPV

Priamy prenos z turnaja KSW 82 bude opäť dostupný online prostredníctvom oficiálnej PPV (pay-per-view) platformy KSWTV.com, kde si môžete zakúpiť prístup k sledovaniu vybraného galavečera už za 9,99 EUR. Záznam z turnaja nájdete zhruba 24 hodín po v ponuke streamovacej služby VOYO.

Vďaka partnersku KSW s Fortunou môžu zákazníci tejto stávkovej kancelárie sledovať všetky turnaje naživo úplne zadarmo cez livestream na Fortuna TV. Stačí mať vsadený aspoň jeden ľubovoľný tiket a na hráčskom účte niečo viac ako nulový zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz a ako nového zákazníka vás okrem športových prenosov z MMA čakajú aj tri vstupné bonusy, s ktorými si môžete na bojové športy staviť úplne bez rizika až za 100 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Uži si Fight Night Challenge 4 s novými vstupnými bonusmi od Fortuny!

Fight Night Challenge 4: Rytmus vs. Monster

Hlavným zápasom na štvrtom turnaji v boxe 🥊️✨ Fight Night Challenge bol stret Rytmusa a Monstera.

Patrik Kincl (Oktagon MMA)

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 a GameChanger - info, karta, zápasy

Pražská O2 Aréna zažila obrovský galavečer, ktorý priniesol jeden z najočakávanejších zápasov našej scény❗☝

Ľudovít Klein (UFC)

UFC Fight Night: Klein vs. Miller - Slovák odstúpil kvôli chorobe

Ľudovíta Kleina čakal siedmy zápas v rámci UFC proti legendárnemu Jimovi Millerovi. Napokon však k tomu nedôjde❗