Oktagon 41: Mikulášek vs. Viszlay - prognóza a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Václav Mikulášek vo nepredvídateľnom zápase so Slovákom Matyasom Viszlayom na turnaji Oktagon 41 v Liberci zvíťazil. Prestrelka už v prvom kole vyústila do knokautu.

INFORMÁCIEKURZY a TIPLIVESTREAM

Václav Mikulášek (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 41 - informácie, kedy a kde

Galavečer Oktagon 41 je prvým turnajom česko-slovenskej organizácie v Liberci. Prebiehať bude pod strechou hokejovej Home Credit Arény v sobotu 15. apríla 2023 od 18:00 hod. V hlavnom zápase sa bude bojovať o definitívny titul "kráľa" bantamovej váhy medzi dvoma šampiónmi Jonasom Magardom a Gustavom Lopezom. Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Oktagon 41 NAŽIVO!

Okrem toho sa však cez víkend môžete tešiť aj na návrat legendárneho Karlosa Vémolu, od ktorého sa očakáva, že prejde cez Al Matavaa ako tank. Na karte je však množstvo ďalších atraktívnych zápasov plných kvalitných legionárov. No a tiež jedna štipľavá česko-slovenská bitka medzi Václavom Mikuláškom a Matyasom Viszlayom, ktorú si v tomto článku rozoberieme bližšie.

Tipujte a sledujte Oktagon 41 naživo na Tipsporte!

Oktagon 41: Václav Mikulášek vs. Matyas Viszlay (catchweight) - analýza, kurzy a tip na výsledok

Václav Mikulášek má na domácej scéne povesť trochu kontroverznej osobnosti. Zo športového hľadiska mu to však v posledných rokoch v MMA príliš nejde. Od roku 2020 prehral až 4 z 5 zápasov a jeho celkové profesionálne štatistiky sa dostali do negatívnej bilancie 8 výhier – 10 prehier.

"Baba Jaga" často prehráva najmä v submisii (1–8), na zemi sa vôbec necíti dobre. Práve tam ho dostali Karlos Vémola, Tomáš Bolo či Hojat Khajevand. Ak však zápas prebieha v postoji, Mikulášek je ako bývalý boxer vo svojom živle. Naposledy to v decembri pocítil na vlastnej koži aj tvári Petr Bartoněk, ktorý dostal TKO sekundu pred koncom prvého kola.

Proti nemu stojí jediný slovenský zástupca na turnaji Matyas Viszlay. Odchovanec košického MMA Top Teamu má doposiaľ na konte iba dva profesionálne zápasy a zatiaľ bez prehry (2–0). Debutoval iba minulý rok v októbri na East Pro Fight, kde knokautoval Patrika Jevického a potom dostal veľkú príležitosť na turnaji KSW 79 práve v Liberci. Bojoval s českým "Black Pantherom" Fredericom Komuenhom a vyhral na body.

Viszlay má však za sebou už aj nejeden amatérsky zápas, takže nie je žiadnym zelenáčom. Patrí k veľmi atletickým a silným bojovníkom a taktiež vyniká najmä ako striker. To sľubuje poriadne drsnú pästnú výmenu.

Náš TIP: Viszlay zvíťazí (kurz 1,85sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: MIKULÁŠEK vs. VISZLAY
MIKULÁŠEK 1 (1,85) Remíza X (45,00) VISZLAY 2 (1,85) ⭐

Napriek tomu, že Mikulášek má viac skúseností z profi MMA, a napriek tomu, že kurzy sú veľmi vyrovnané, budeme v tomto súboji favorizovať Viszlaya. Nie iba preto, že je to Slovák, ale veríme, že aj keď nie je zatiaľ takou známou tvárou ako jeho súper, možno ho považovať za kvalitnejšieho a lepšie pripraveného bojovníka. "Baba Jaga" môže vyhrať iba ak predvedie jeden z najlepších postojárskych výkonov v kariére. A to sa rozhodne oplatí vidieť naživo sipka

Ako sledovať Oktagon 41 (Mikulášek vs. Viszlay) NAŽIVO - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Ak si chcete tento ostrý súboj v klietke pozrieť naživo spolu s ostatnými atraktívnymi zápasmi na turnaji Oktagon 41, môžete si zakúpiť oficiálne PPV Oktagon.TV už za 10,99 EUR v predpredaji. V deň konania turnaja (sobota 15.4.) bude cena vyššia.

Patríte k registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport? V tom prípade si nemusíte nič platiť ani kupovať. Celý turnaj si pozriete naživo celkom zadarmo prostredníctvom online livestreamu na TV Tipsport. Stačí, ak ste v priebehu posledných 30 dní pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz a TU sipka ako nový zákazník za to dostanete okamžitý prístup ku všetkým livestreamom vrátane Oktagon 41 zadarmo a bez ďalších podmienok na prvých 7 dní a k tomu aj vstupný bonus k prvému vkladu až 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 41: Magard vs. Lopez

Oktagon 41: Magard vs. Lopez - informácie, fight card, výsledky

Prvýkrát sa najväčšia česko-slovenská MMA organizácia predstavila v Liberci❗ Galavečer Oktagon 41 priniesol aj titulový zápas🏅

Lucie Pudilová (UFC)

UFC on ESPN: Pudilová vs. Edwards - analýza a výsledok

Tento víkend sa po ôsmich mesiacoch do klietky v UFC vrátila aj česká hviezda Lucie Pudilová. Ale zo zápasu odišla smutná a nahnevaná.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨