Kde sledovať naživo UFC 300 s Jiřím Procházkom?

Organizácia Ultimate Fighting Championship prináša turnaj UFC 300, ktorý bude nabitý perfektnými zápasmi. Nezmeškajte 2 titulové súboje a 1 zápas o symbolický titul "Baddest Motherfucker". Kde sledovať turnaj, na ktorom sa predstaví aj český zápasník Jiří Procházka, sa dozviete v článku.

☑️ TIPSPORT TV ☑️
Voyo a Nova Sport 6
UFC Fight Pass
YouTube

Ako a kde sledovať UFC 300 s Jiřím Procházkom? Foto: Sarah Stier / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / Profimedia

Dátum a čas konenia turnaja UFC 300

Už túto sobotu 13. apríla 2024 sa koná jubilejný turnaj UFC 300, ktorý odštartuje v sobotu o polnoci. Hlavná karta príde na rad okolo 04:00 h. V rámci "Prelims" zápasov uvidíte českého zápasníka Jiřího Procházku, ktorý sa pobije so Srbom Aleksandarom Rakićom.

sipka Kliknite sem, stavte si aj zadarmo a sledujte UFC 300 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom súboji o titul šampióna poloťažkej váhy sa proti sebe postavia súčasný držiteľ opasku Alex Pereira a bývalý šampión Jamahal Hill. V ženskom titulovom zápase slamovej váhy uvidíme dve čínske zápasníčky Zhang Weili a Yan Xiaonan.

Na turnaji UFC 300 budeme sledovať aj súboj o titul "Baddest Motherfucker", v ktorom si v klietke zmerajú sily súčasný držiteľ opasku BMF Justin Gaethje s Maxom Hollowayom.

Sledujte turnaj UFC 300 cez LIVE stream zadarmo na Tipsport TV

Pre všetkých registrovaných zákazníkov bude stávková kancelária Tipsport vysielať živý prenos turnaja UFC 300 zadarmo na Tipsport TV. Každý zákazník, ktorý v posledných 30 dňoch pretipoval aspoň 1,20 eur, môže celý galavečer sledovať bez obmedzení.

Pre nových registrovaných zákazníkov prináša Tipsport všetky športové prenosy vrátane UFC na prvých 7 dní zadarmo. Zároveň po registrácii získate aj bonus 20 eur, ktorý môžete hneď staviť.

UFC 300 - livestream zadarmo na TV Tipsport

Priamy prenos na Voyo a Nova Sport 6

Televízny priamy prenos z galavečera UFC 300, na ktorom nebude chýbať český zápasník Jiří Procházka, môžete sledovať na stanici Nova Sport 6. Od 23:15 h sa začne živé štúdio a zápasy odštartujú o polnoci.

Turnaj bude vysielať aj streamovacia platforma Voyo, ktorá má pravidelne v ponuke podujatia MMA organizácií ako sú KSW, RFA, PFL a ďalšie športové akcie. Predplatné tejto služby vás vyjde na 5,99 eur mesačne a jej výhodou je, že si zmeškané priamy prenosy môžete pustiť aj zo záznamu.

Oficiálne PPV LIVE na UFC Fight Pass

Ďalšou možnosťou, ako sledovať turnaje UFC, je PPV (pay-per-view) prenos na UFC Fight Pass. Zakúpiť si môžete len určitú časť turnaja alebo kompletný galavečer so všetkými zápasmi v programe. Najvýhodnejšie vás vyjde mesačné predplatné, vďaka ktorému uvidíte všetky zápasy a turnaje UFC v predplatenom období.

UFC 300: Verejné váženie a tlačová konferencia na YouTube

Ultimate Fighting Championship prináša pre všetkých fanúšikov MMA verejné váženie, ktoré môžete sledovať naživo nižšie vo videu. Na oficiálnom YouTube kanáli zverejňuje UFC aj krátke dokumenty o zápasníkoch, zostrihy zápasov, rozhovory a ďalší zaujímavý obsah.

sipka Stavte si na zápasy UFC 300 a sledujte livestream zadarmo

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...

Zápas o titul BMF Gaethje vs. Holloway na turnaji UFC 300

Zápas o opasok BMF Gaethje vs. Holloway na turnaji UFC 300

Tešiť sa tento víkend môžete aj na zápas o titul BMF, teda ”Baddest Motherfucker” organizácie UFC, v ktorom budú bojovať Justin Gaethje a...

PML 7 - Chochlikova vs Dinh

PML 9: Monika Chochlíková sa doma v Trenčíne stretne v ringu so Soniou Dinh

Špičková thaiboxerka Monika Chochlíková bude zápasiť so švajčiarskou jednotkou Soniou Dinh. Viac o turnaji, analýzu zápasu a tip nájdete v...