UFC 300: Jiří Procházka knokautoval Rakića v druhom kole

AKTUALIZÁCIA: Ďalší zápas Jiřího Procházku v slávnej organizácii. Druhý aprílový víkend sa v Las Vegas na veľkom jubilejnom turnaji UFC 300 postaví srbsko-rakúskemu knokauterovi Aleksandarovi Rakićovi. Český samuraj zvíťazil po technickom knokaute v druhom kole!

Jiří Procházka (UFC) Foto: Profimedia

INFORMÁCIEKURZYKARTALIVESTREAM


UFC 300: informácie, dátum, miesto

Okrúhly jubilejný turnaj UFC s poradovým číslom 300 sa uskutoční v noci zo soboty 13. apríla na nedeľu 14. apríla 2024 vo veľkej T-Mobile Aréne v Las Vegas. Program sa začína presne o polnoci a vyvrcholí hlavnou kartou, ktorá odštartuje o 04:00 hod. Zápas Jiřího Procházku, na ktorý sa všetci tešíme, by mal prísť na rad v nedeľu ráno okolo 3:30 hod.

sipka Zaregistrujte sa, stavte si na Procházku a sledujte UFC 300 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 300
🥊️ Sledovaný zápas: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić
🗓️ Dátum a čas: 13. – 14. apríl 2024, 03:30 h
🌎 Miesto konania: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
▶️ Priamy prenos: Tipsport TV | Nova Sport 6 | Voyo | UFC Fight Pass

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakić – analýza, kurzy a tip

Český samuraj Jiří Procházka (31) po veľkom víťazstve nad Gloverom Teixeirom v roku 2022, kedy sa stal šampiónom v poloťažkej váhe, musí dnes o svoje stratené pozície znova bojovať. Zranenie pred odvetným zápasom ho totiž vyradilo z hry na viac ako rok. Keď sa vlani v novembri potom postavil do klietky proti Alexovi Pereirovi, dostal knokaut v druhom kole a o opasok prišiel.

Rodák z Hostěradic, ktorý je výborným thaiboxerom a preslávil sa aj ako šampión japonskej organizácie Rizin, stále patrí k najlepším MMA bojovníkom na svete. Jeho aktuálna profi bilancia je 29 výhier – 3 prehry – 1 remíza. Až 25-krát vyhral po knokaute. Vyznačuje sa sústredenou mysľou a prekvapujúcimi údermi.

🇨🇿 JIŘÍ PROCHÁZKA POROVNANIE ALEKSANDAR RAKIĆ 🇷🇸
29–4–1
celková bilancia 14–3
25–3
KO/TKO 9–1
3–1
submisia 1–1
1–0–1
na body 4–1
31 rokov
vek 32 rokov
193 cm
výška 195 cm
93 kg
váha 93 kg
postojár
bojový štýl postojár

Aleksandar Rakić (32) sa narodil vo Viedni srbským rodičom a na oficiálnom webe UFC pri jeho mene svieti vlajka Srbska. Je to bývalý profesionálny kickboxer (2005–2011), ktorý si urobil aj hnedý opasok v brazílskom jiu-jitsu, takže v súčasnosti ho môžeme označiť ako komplexnú MMA zbraň.

Pred dvoma rokmi prehral dôležitý zápas s Poliakom Janom Blachowiczom, pretože si v treťom kole vážne poranil koleno. Absolvoval operáciu a do odvety mal nastúpiť už v januári tohto roku, lenže Blachowicz musel na operáciu s ramenom. Srbsko-rakúsky postojár s prezývkou "Rocket" má zatiaľ na konte 14 výhier a 3 prehry. No a túto štatistiku si túži vylepšiť. Ako aktuálna päťka poloťažkej váhy tiež sníva o titule.

NÁŠ TIP: Procházka zvíťazí (kurz 1,82sipka Stavte si a sledujte v Tipsporte

TIPSPORT KURZY: PROCHÁZKA vs. RAKIĆ
PROCHÁZKA 1 (1,82) ⭐ Remíza X (45,00) RAKIĆ 2 (1,93)
  • Miernym papierovým favoritom je Procházka, ale tento zápas v skutočnosti favorita nemá. Na základe skúseností z kariéry by mal mať navrch český bojovník, ale Rakić je mimoriadne ambiciózny muž, ktorý by dnes možno bol niekde inde nebyť zraneného kolena, ktorého ho vyradilo na viac ako rok. Stret dvoch postojárov môže byť veľmi krvavý, ale aj veľmi krátky. Na turnaji UFC 300 sa prikláňame k Procházkovi.

Sledujte a tipujte UFC 300 LIVE na Tipsporte!

Kompletná fight card UFC 300: zápasy a bojovníci

Na turnaji uvidíme dva titulové zápasy. Alex Pereira bude obhajovať opasok v poloťažkej váhe proti Jamahalovi Hillovi. Zhang Weili v čínskej bitke ženskej slamovej váhy bude brániť titul pred Yan Xiaonan.

Konať sa bude aj eliminačný zápas v ľahkej váhe s Charlesom Oliveirom a Armanom Tsarukyanom a tiež súboj o špeciálny opasok "BMF" pre najhoršieho tvrďáka v UFC medzi Justinom Gaethjem a Maxom Hollowayom.

UFC 300: FIGHT CARD
Main card
Light Heavyweight (title) Alex Pereira (KO) 1(3:14) Jamahal Hill
Women's Strawweight (title) Zhang Weili (BODY) 5(5:00) Yan Xiaonan
Lightweight (BMF title) Justin Gaethje 5(4:59) Max Holloway (KO)
Lightweight Charles Oliveira 3(5:00) Arman Tsarukyan (BODY)
Middleweight Bo Nickal (SUB) 2(3:38) Cody Brundage
Preliminary card
Light Heavyweight Jiří Procházka (TKO) 2(3:17) Aleksandar Rakić
Featherweight Calvin Kattar 3(5:00) Aljamain Sterling (BODY)
Women's Bantamweight Holly Holm 2(1:47) Kayla Harrison (SUB)
Featherweight Sodiq Yusuff 1(1:29) Diego Lopes (TKO)
Early preliminary card
Lightweight Jalin Turner 2(4:11) Renato Moicano (TKO)
Women's Strawweight Jéssica Andrade (BODY) 3(5:00) Marina Rodriguez
Lightweight Bobby Green (BODY) 3(5:00) Jim Miller
Bantamweight Deiveson Figueiredo (SUB) 2(4:02) Cody Garbrandt

Jiří Procházka a jeho ďalší zápas v UFC naživo: LIVE stream zadarmo, TV priamy prenos, PPV online

Zápas Jiřího Procházku na turnaji UFC 300 si budete môcť pozrieť naživo prostredníctvom priameho prenosu na televíznom kanáli Nova Sport 6 a v ponuke online streamovacej služby Voyo. Mesačné predplatné vás vyjde na 5,99 eur. Kúpiť si môžete aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass, ale to vás vyjde ešte drahšie.

Našťastie je tu livestream zadarmo na Tipsport TV sipka Ak už máte aktívny účet na Tipsporte a v priebehu 30 dní pretipujete aspoň 1,20 eur, potom máte prístup ku všetkým športovým prenosom vždy voľný. Ak sa zaregistrujete v Tipsporte teraz ako nový zákazník, dostanete livestreamy na prvých 7 dní zdarma bez ďalších podmienok a ešte na vás čaká aj kredit v hodnote 20 eur na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Kedy nastúpi Jiří Procházka na ďalší zápas v UFC?

Český MMA bojovník Jiří Procházka nastúpi na svoj next fight v UFC v noci zo soboty na nedeľu 14. apríla 2024 na turnaji UFC 300. Zápas by sa mal podľa súčasného programu uskutočniť okolo 3:30 h v nedeľu ráno.

Kto je ďalším súperom Jiřího Procházku v UFC?

Procházka bude vo svojom najbližšom zápas v UFC bojovať proti rakúsko-srbskému zápasníkovi Aleksandarovi Rakićovi. Analýzu a kurzy nájdete tu »

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.