Zápas o opasok BMF Gaethje vs. Holloway na turnaji UFC 300

Už túto sobotu 13. apríla 2024 sa uskutoční turnaj UFC 300, na ktorom sa predstavia mnohé top hviezdy svetovej MMA scény. Tešiť sa môžete aj na zápas o pomyselný titul BMF, teda ”Baddest Motherfucker” organizácie UFC, v ktorom budú bojovať Justin Gaethje a Max Holloway.

Informácie
Gaethje 🆚 Holloway
Livestream

Zápas o titul BMF Gaethje vs. Holloway na turnaji UFC 300 Foto: Profimedia

Informácie o turnaji UFC 300

T-Mobile Aréna v Las Vegas sa stane už túto sobotu 13. apríla dejiskom jubilejného galavečera UFC 300. Prvý zápas môžete sledovať od sobotňajšej polnoci a zápasy hlavnej karty odštartujú v nedeľu ráno cca o 04:00 h.

sipka Kliknite sem, tipujte a sledujte UFC 300 naživo na Tipsport TV

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Čaká na nás hlavný zápas o titul šampióna poloťažkej váhy, v ktorom sa stretnú súčasný šampión Alex Pereira a dočasný šampión Jamahal Hill. Budeme svedkami ženského titulového zápasu v slamovej váhe, kde sa prvýkrát v histórii proti sebe postavia dve čínske bojovníčky. Fight card je nabitá aj ďalšími skvelými súbojmi, ktoré by ste si nemali nechať ujsť.

PREVIEW UFC 300
🥊 Zápas o titul BMF: Justin Gaethje vs. Max Holloway
🗓️ Termín: 13. – 14. marec 2024, od 00:00 h
🌎 Miesto: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
▶️ Naživo: Tipsport TV | Nova Sport 6 | Voyo | UFC Fight Pass

Analýza zápasu o titul BMF Justin Gaethje vs. Max Holloway

Na turnaji UFC 300 uvidíme atraktívny zápas o opasok BMF, teda “Baddest Motherfucker”. Ide o symbolický titul, ktorého držiteľ sa stane niečím ako “najtvrdším zlosynom” celej organizácie UFC. Dana White vytvoril tento titul po vášnivom prejave Nata Diaza na turnaji UFC 241, keď vyzval Jorgeho Masvidala. Na turnaji UFC 244 porazil Masvidal svojho súpera Diaza a stal sa tak prvým držiteľom titulu BMF.

Justin Gaethje (35) je momentálne na druhej priečke rebríčku UFC v ľahkej divízii a jeho bilancia zápasov je 29 výhier – 4 prehry. Dvadsať zo svojich víťazných zápasov ukončil na KO, čo je úplne šialená bilancia. Gaethje je súčasným držiteľom titulu BMF, ktorý sa chystá v sobotu obhájiť.

V máji 2020 získal dočasný titul šampióna ľahkej váhy, keď porazil Tonyho Fergusona na TKO v piatom kole. V októbri 2020 sa zúčastnil ďalšieho zápasu o zjednotený titul šampióna ľahkej váhy, ktorý však prehral, keď ho Khabib Nurmagomedov uškrtil v druhom kole.

Svoj posledný zápas mal Američan s prezývkou "The Highlight" v júli 2023 s Dustinom Poirierom, ktorého knokautoval v druhom kole a získal tak opasok BMF.

Max Holloway (32) používa prezývku “Blessed”, teda "Požehnaný". Jeho bilancia v profi MMA je 25 výhier a 7 prehier. V súčasnosti sa pohybuje na druhej priečke rebríčku UFC v mušej váhe. Naposledy nastúpil na zápas v auguste 2023 s Jung Chan-sungom, ktorého knokautoval na začiatku tretieho kola.

Na profesionálnej úrovni Holloway zápasí od roku 2012 a je bývalým šampiónom UFC vo flyweight divízii. Svoj titul trikrát úspešne obhájil. Pre tentokrát sa presunie do ľahkej váhovej kategórie kvôli zápasu o titul BMF.

NÁŠ TIP: Gaethje zvíťazí (kurz 1,61sipka Stavte si v Tipsporte

  • Gaethje je papierovým favoritom tohto zápasu. Vďaka svojim tvrdým pästiam, ktorými uspáva protivníkom, je veľmi obávaným súperom. Rád využíva aj dobre mierené highkicky, ktorými taktiež dokáže rozhodovať zápasy. Práve takýmto spôsobom by si mohol poradiť aj s Hollowayom. Tipujeme jednotku.

TIPSPORT KURZY: GAETHJE vs. HOLLOWAY
GAETHJE (1,61) ⭐
Remíza X (45,00) HOLLOWAY 2 (2,24)

Kedy a kde sledovať Gaethje vs. Holloway na UFC 300: live stream online, priamy prenosy a PPV

Priamy prenos z turnaja UFC 300 prinesie televízna stanica Nova Sport 6 a streamovacia platforma Voyo. Predplatiť si ju môžete už za 5,99 eur mesačne a k dispozícii budete mať živé prenosy aj z organizácií KSW, RFA, PFL a množstvo ďalších šoportov. Na predaj je, samozrejme, aj oficiálny PPV (pay-per-view) v rámci UFC Fight Pass.

Stávková kancelária Tipsport opäť ponúkne pre všetkých zaregistrovaných a aktívnych zákazníkov livestream zadarmo na Tipsport TV. Stačí, ak 30 dní pred turnajom vsadíte tiket aspoň za 1,20 eur a livestream máte zadarmo. No a ak sa zaregistrujte teraz ako nový zákazník, môžete UFC a všetky ďalšie športy sledovať prvých sedem dní zdarma aj bez vsadeného tiketu a ešte k tomu dostanete aj kredit v hodnote 20 eur.

Tipujte a sledujte UFC 300 na Tipsport TV naživo!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

PML 9

PML 9: Klimáček vs. Borák – prvá obhajoba titulu v Muaythai do 60 kg

Ďalší turnaj novej éry Professional Muaythai League sa konal počas druhého aprílového víkendu pod Čákovým hradom.

Jiří Procházka (UFC)

UFC 300: Jiří Procházka knokautoval Rakića v druhom kole

Ďalší zápas Jiřího Procházku v slávnej organizácii. Druhý aprílový víkend sa na veľkom jubilejnom turnaji UFC 300 postavil Aleksandarovi...

Titulový ženský zápas Weili vs. Xiaonan na UFC 300

Ženský titulový zápas Zhang Weili vs. Yan Xiaonan na UFC 300

V hlavnom ženskom titulovom zápase na turnaji UFC 300 sa proti sebe postavia dve čínske bojovníčky Zhang Weili a Yan Xiaonan.