Box: Jake Paul vs. Andre August – informácie, fight card, výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Slávny americký influencer a self-made boxer Jake Paul opäť vstúpil do ringu. Tento víkend si na Floride zmeral sily s profíkom Andrem Augustom. Paul už v prvom kole, 31 sekúnd pred prestávkou, trafil parádny pravý zdvihák na bradu a August išiel k zemi. Knokaut!

JAKE PAUL 🆚 ANDRE AUGUST
Informácie – VýsledkyLivestream

Jake Paul Foto: Profimedia

Jake Paul vs Andre August – informácie, dátum, čas a miesto

Zápas je súčasťou turnaja, ktorý sa uskutoční v sobotu 16. decembra 2023 od 01:30 hod v noci v Orlande na Floride. Časový posun je teda výrazný, a tak budete musieť opäť trochu oželieť spánok. Nástup hlavných aktérov sa očakáva zhruba od 04:00 hod ráno. Vyhrotený a vyhajpovaný trashtalk pred zápasom však sľubuje poriadne neľútostný box. Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si aj s bonusom!

PREVIEW JAKE PAUL vs. ANDRE AUGUST
🥊️ Disciplína: Profesionálny box (cruiserweight)
🗓️ Termín: 16. december 2023, 01:30 h (04:00 h)
🌎 Miesto: Orlando, Florida, USA
▶️ Livestream: DAZN PPV

Box sleduj priebeh zápasu tu

Box: Jake Paul vs. Andre August – analýza, kurzy a tip

Jake Paul (26) sa na poli profesionálneho boxu pohybuje od roku 2020. O jeho exhičné zápasy je v celom svete veľmi veľký záujem. Na prekvapenie mnohých dokázal poraziť aj bývalých či dokonca ešte stále aktívnych profi bojovníkov.

Rodák z Clevelandu knokautoval legendu Bellatoru Bena Askrena, dvakrát porazil slávneho Tyrona Woodleyho a dokonca zdolal aj nebezpečného Andersona Silvu. Porazil ho zatiaľ len profi boxer Tommy Fury vo februári tohto roka. No v auguste to odčinil víťazstvom nad Nateom Diazom.

Megaúspešný a milionársky americký youtuber, influencer či raper s nejedným škandálom na krku sa rozhodol zapísať do histórie ako boxer a zdá sa, že sa mu to podarí. S bilanciou 7 výhier (4 knokauty) – 1 prehra z neho robí obávaného bojovníka. I keď niekto by mohol namietať, že tieto zápasy môžu byť vopred dohodnuté.

JAKE PAUL POROVNANIE ANDRE AUGUST
26 rokov vek 35 rokov
7–1 bilancia 10–1–1
4–0 knokauty 5–1
185 cm výška 178 cm
193 cm dosah 193 cm
orthodox postoj orthodox

Ostrieľaný texaský profi boxer Andre August (35) už bojoval o niekoľko titulov, no zatiaľ získal iba jeden. V roku 2019 sa stal šampiónom poloťažkej váhy na evente Texas Combative Sports Program. Nemá teda žiadny špičkový životopis a jeho meno vlastne ani nie je všeobecne známe.

Profesionálna bilancia Augusta v ringu je 10 výhier – 1 prehra – 1 remíza. Do akcie sa však vrátil v auguste 2023 po takmer štvorročnej prestávke. Napriek tomu však Brandona Martina porazil na body a počíta sa mu stále víťazná série trvajúca 4 roky a 5 zápasov.

NÁŠ TIP: Jake Paul zvíťazí (kurz 1,15sipka Stavte si v Tipsporte

  • Andre má ortodoxný postoj, rovnako ako Jake Paul. Je však o niečo nižší a bude mať aj kratší dosah. To by mohlo hrať do karát youtuberovi, ktorý sa už v ringu naozaj obracať vie. Záleží len na tom, ako sa August dokázal pripraviť. Očakávame však ďalšie víťazstvo Jakea Paula.
TIPSPORT KURZY: JAKE PAUL vs. ANDRE AUGUST
JAKE PAUL 1 (1,15) ⭐ ANDRE AUGUST 2 (4,60)

Box: Paul vs. August – fight card (karta), program, zápasy, výsledky

Event na Floride bude zaujímavý aj z hľadiska ďalších zápasov. Ešte pred súbojom Jakea Paula s Andrem Augustom sa totiž bude bojovať o titul. V boji o ženský opasok organizácie WBC v super strednej váhe sa stretnú Shadasia Green a Franchon Crews.

Zo známejších mien si budete môcť v noci zo soboty na nedeľu pozrieť na tomto turnaji aj Zachary Randolpha, Lorenza Medinu, Xaviera Bocanegru a ďalších.

BOX: JAKE PAUL vs. ANDRE AUGUST
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Light Middleweight Yoennis Tellez (KO) vs. Livan Navarro

Super Middleweight

  • WBA Interim World
  • WBC World
Shadasia Green vs. Franchon Crews (BODY)
Cruiserweight Jake Paul (KO) vs. Andre August
Welterweight Elijah Flores (BODY) vs. Javier Mayoral
Light Heavyweight Zachary Randolph (BODY) vs. Michael Manna
Heavyweight Lorenzo Medina (TKO) vs. Joshua Temple
Super Flyweight Alexander Gueche (TKO) vs. Clayton Ward

Ako a kde sledovať box Paul vs. August sipka LIVE stream online na DAZN PPV (priamy prenos)

Jake Paul v boxerskom ringu si budete môcť opäť pozrieť naživo prostredníctvom globálnej PPV (pay-per-view) platformy DAZN, ktorá celý event distribučne zastrešuje. Ceny tejto služby za jeden prenos bývajú veľmi prijateľné.

Bojové športy často vysielajú naživo aj slovenské stávkové kancelárie prostredníctvom svojich livestreamov zadarmo. Tento turnaj sme však zatiaľ vo víkendovom programe športových prenosov nikde nenašli. Čo sme však našli, je široká kurzová ponuka na predzápasové stávky a určite budú k dispozícii aj live stávky minimálne v priebehu hlavného zápasu Paul vs. August.

Ak ešte nemáte účet, odporúčame sa zaregistrovať v Tipsporte tu a teraz sipka Každý nový zákazník dostane úplne zadarmo kredit v hodnote 20 EUR na prvé stávky a k tomu aj okamžitý prístup ku všetkým športovým prenosom na prvých sedem dní bez akýchkoľvek podmienok. Potom stačí mať každý mesiac pretipované aspoň 1,20 EUR a livestreamy zadarmo máte vždy prístupné.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Martin Buday (UFC)

UFC 296: Buday vs. Gaziev – dátum, informácie, výsledok

Slovenský bojovník ťažkej váhy spoznal prvýkrát chuť prehry v UFC❗ Martina Budaya cez víkend porazil nováčik.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.