Box: Mike Tyson sa vracia! Vyzval ho Jake Paul a bude to vysielať Netflix

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Blíži sa zápas, ktorý otrasie celým svetom. Jake Paul nemá žiadne zábrany a po niekoľkých víťazstvách teraz vyzval v boxe jednu z najväčších žijúcich legiend tohto športu. Dámy a páni, do ringu sa vráti Mike Tyson.

Mike Tyson vs. Jake Paul Foto: Profimedia

JAKE PAUL 🆚 MIKE TYSON
InformácieKurzyKartaLivestream


Hodnotenie boxu Jake Paul vs. Mike Tyson: 9,5/10

  • Termín: 20. júla 2024
  • Miesto: AT&T Stadium, Arlington, Texas, USA
  • Stávky: vo všetkých stávkových kanceláriách

Jake Paul vs Mike Tyson – informácie, dátum, čas a miesto

Tento šokujúcu znejúci zápas už len na počutie má stanovený dátum aj miesto. Bude to 20. júla 2024 na veľkolepom AT&T Stadium v Arlingtone v Texase. Pod holým nebom či pod zaťahovacou strechou, kde hrajú svoje domáce zápasy americkí futbalisti tímu Dallas Cowboys sa zíde viac ako 105 tisíc divákov a ďalšie milióny ľudí to budú sledovať naživo exkluzívne na Netflixe. Jake Paul proti Mikeovi Tysonovi.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a stavte si vo Fortune aj bez rizika

Box sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW JAKE PAUL vs. MIKE TYSON
🥊️ Disciplína: Profesionálny box (ťažká váha)
🗓️ Termín: 20. júla 2024
🌎 Miesto: AT&T Stadium, Arlington, Texas, USA
▶️ Livestream: Netflix

Analýza, prognóza, kurzy a tip na výsledok zápasu Jake Paul vs. Mike Tyson (ťažká váha)

Spočiatku sme to možno brali na ľahkú váhu, ale zdá sa, že Jake Paul (27) sa už definitívne stáva najlepším exhibičným profesionálnym boxerom v histórii. Nesúťaží o opasky a tituly, zatiaľ, ale láka k obrazovkám pri svojich zápasoch milióny divákov.

Po desiatich zápasoch má bilanciu 9 výhier (6 knokautov) – 1 prehra. Okrem toho má na konte aj jeden amatérsky duel z roku 2018, v ktorom taktiež zdolal rapera Dejiho Olatunjiho. V profi ringu ho porazil iba Tommy Fury, nevlastný brat slávneho Tysona Furyho.

Inak Jake Paul zbil každého, kto mu prišiel pod rukavice. A boli to aj také známe mená zo sveta bojových športov ako Ben Askren, Tyron Woodley, Anderson Silva, Nate Diaz či slabší profi boxeri ako Andre August a Ryan Bourland. Na youtubera a influencera celkom dobrá zbierka.

JAKE PAUL POROVNANIE MIKE TYSON
27 rokov vek 57 rokov
9–1 bilancia 50–6
6–0 knokauty 44–5
185 cm výška 178 cm
193 cm dosah 180 cm
ortodoxný postoj ortodoxný

O celý 30 rokov starší Mike Tyson (57) je meno, ktoré snáď nikomu netreba predstavovať. Poznajú ho športoví fanúšikovia aj laici. Muži aj ženy. Azda aj dnešné deti. Muž, ktorý sa stal symbolom boxu na dlhé roky. A to napriek tomu, že svojím životom počas kariéry vôbec nebol správnym príkladom.

Bývalý absolútny šampión v ťažkej váhe, ktorý ukončil kariéru v roku 2005 s bilanciou 50 výhier (44 knokautov) – 6 prehier, prijal výzvu mladého vlogera a dal tak vzniknúť jednej z najodvážnejších športových udalostí v tomto roku.

Zlý muž, ktorý si odhryzol aj z ucha Evandera Holyfielda, ktorý ho dvakrát porazil, prežil veľmi búrlivý život, v ktorom hrali rolu okrem profesionálneho boxu aj návykové látky, násilie a problémy so zákonom. Také však bývali životy detí tmavej pleti z newyorského Brooklynu. "Iron Mike" však dodnes tvrdí, že box ho aj tak zachránil pred oveľa horším koncom.

❗Je dôležité pripomenúť, že Tyson bude musieť najprv absolvovať kompletnú zdravotnú prehliadku. Bez nej sa zápasu nemôže zúčasťniť. A nezúčastní sa ho ani v prípade, že mu to lekári v prípade zlých výsledkov neschvália. Predsa len, nie je to žiadny mladík, v čase duelu by mal mať už 58 rokov.

NÁŠ TIP: Jake Paul zvíťazí (kurz 1,60sipka Stavte si vo Fortune

  • Ako to dopadne? My vám teda rozhodne odporúčame tipovať jednotku. Teda víťazstvo Jakea Paula. Viac ako tridsaťročný vekový rozdiel, Tyson mimo športového diania už dve dekády, tesne pred 60-kou. To nemôže dopadnúť inak. Paul je vyšší, ťažší, mladší, rýchlejší a dnes aj silnejší. Skúsenosti a technika hrajú v prospech Tysona. Myslíme si však, že to mu nestačí.
FORTUNA KURZY: JAKE PAUL vs. MIKE TYSON
JAKE PAUL 1 (1,60) ⭐ MIKE TYSON 2 (2,20)

Fight card (Undercard): Paul vs. Tyson – program, zápasy (výsledky)

Podujatie zatiaľ nemá na karte zverejnené ďalšie zápasy. Určite sa však k tejto veľkej akcii pridružia aj iní boxeri a možno aj dôležité titulové bitky. Kto by predsa nechcel boxovať pred celým svetom na Netflixe.

FIGHT CARD: PAUL vs. TYSON
Heavyweight Jake Paul vs. Mike Tyson

Kde sledovať naživo box Paul vs. Tyson: LIVE stream online na Netflixe

Už v novembri minulého roku Netflix okrem dokumentu o Mike Tysonovi zverejnil echo, že v priebehu roka 2024 odvysiela priamy prenos z Tysonovho zápasu. Nikto vtedy netušil, o čo ide. Dozvedeli sme sa to definitívne až po novom roku. Môže to byť najsledovanejší boxerský zápas v histórii?

Či už na Netflixe alebo možno aj na iných kanáloch, súboj Jakea Paula s Tysonom sa rozhodne oplatí vidieť a bude to mimoriadne pútavé aj pre tipérov. Nepredpokladáme, že slovenské stávkové kancelárie prídu s livestreamom z tohto turnaja, no kurzy na výsledok tohto mega zápasu má Fortuna vypísané už teraz. A buďte si istí, že v sobotu 20. júla tam nájdete aj atraktívnu ponuku live stávok.

sipka Zaregistrujte sa vo Fortune teraz na tomto odkaze a zoberte si aj skvelé vstupné bonusy. Čaká na vás prvá stávka bez rizika až za 30 eur a tiež 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční zápas v boxe Mike Tyson vs. Jake Paul?

Mike Tyson a Jake Paul by mali spolu boxovať 20. júla 2024 na 100-tisícovom AT&T Stadium v Arlingtone v Texase, kde hrajú svoje domáce zápasy v rámci NFL hráči Dallas Cowboys.

2️⃣ Kto je favoritom na víťazstvo?

Miernym papierovým favoritom je Jake Paul. Je však veľmi ťažké predpovedať, čo sa v tomto zápase v ringu stane. Aktuálne kurzy aj našu analýzu si prečítajte tu »

3️⃣ Ako sa dá tento zápas sledovať naživo?

Zápas bude exkluzívne vysielať obľúbená streamovacia služba Netflix, ktorú poznáte a využívate aj vy.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Tipsport GameChanger 2

Pyramída Tipsport GameChanger 2024: európska MMA liga majstrov

Úspešný a unikátny formát pyramídového turnaja Tipsport GameChanger od Oktagonu pokračuje aj tento rok.