UFC 296: Buday vs. Gaziev – dátum, informácie, výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA:

Slovenský bojovník ťažkej váhy spoznal prvýkrát chuť prehry v UFC. Martina Budaya cez víkend porazil bahrajnsko-dagestanský nováčik Shamil Gaziev, ktorý od úvodných sekúnd nastúpil do veľmi priamej postojárskej ofenzívy, ktorú Slovák nevedel brániť.

Už v prvom kole rozhodca súboj prerušil pre krvavé zranenie Budayovho ľavého viečka. Lekár ho ešte pustil do druhého kola. Tam sa Badys pokúsil o jediné, čo mu mohlo dať šancu - takedown. Ten mu však nevyšiel, Gaziev sa dostal naňho a po ďalšej dominantnej spŕšky úderov to rozhodca odmával. Buday prehral po technickom knokaute.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Martin Buday (UFC) Foto: Profimedia

UFC 296: informácie, dátum, čas a miesto

Posledný číslovaný galavečer v tomto roku, UFC 296, sa koná 16. decembra 2023 v T-Mobile Aréne v Las Vegas. Ponúkna dva titulové zápasy vo welterovej aj mušej váhe a veľa ďalších kvalitných súbojov. Chýbať medzi nimi nebude ani stret aktuálnej 15-ky v rebríčku heavyweight divízie, Slováka Martina Budaya, a dagestanského borca Shamila Gazieva. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, zaregistrujte sa, stavte si a sledujte UFC 296 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 296: Martin Buday vs. Shamil Gaziev (heavyweight) – analýza, kurzy, tip

Martin Buday (31) od svojho príchodu do UFC vyhral všetky štyri zápasy a ako prvý Slovák tak prenikol aj do oficiálneho rebríčka svojej hmotnostnej kategórie. V ťažkej váhe mu patrí 15. priečka a má potenciál ísť vyššie. Potrebuje na to ale ďalšie víťazstvá. To najbližšie môže zaznamenať už v decembri.

Po Chrisovi Barnettovi, Lukaszovi Brzeskim, Jakeovi Collierovi a Joshovi Parisianovi "Badys" teraz nastúpi proti ruskému debutantovi a nebude to mať ľahké. Trnavčan má doteraz v profi kariére na konte 13 výhier a 1 prehru. Je bývalým šampiónom Oktagonu. A v súčasnosti ťahá už 12-zápasovú víťaznú sériu. Jeho súper je však rovnako dobrý.

MARTIN BUDAY 🇸🇰 POROVNANIE SHAMIL GAZIEV 🇧🇭
13–1 BILANCIA 11–0
7–0 KO/TKO 7–0
2–0 SUBMISIA 3–0
4–1 BODY 1–0
31 vek 33
196 cm výška 191 cm
120 kg váha 119 kg

Dagestanský bojovník Shamil Gaziev (33), ktorý v súčasnosti reprezentuje Bahrajn, v profi MMA ešte neprehral. Jeho štatistiky sú 11–0: 7-krát vyhral KO/TKO, 3-krát na submisiu a 1-krát na body. Do UFC sa kvalifikoval iba v septembri cez Dana White's Contender Series.

Gaziev v minulosti pôsobil v bieloruskej organizácii BFC aj Brave Combat Federation. Tam si dokonca pripísal aj skalp obávaného Srba Darka Stošića, ktorý aktuálne pôsobi v KSW a nedávno v Třinci knokautoval Čecha Michala Martínka. Ako zvládne svoju premiéru v slávnej UFC?

NÁŠ TIP: Buday zvíťazí (kurz 1,93) sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte

  • Napriek tomu, že Gazieva čaká premiéra v UFC, nebude to klasický "fackovací panák". V jeho osobe prichádza do organizácie ďalší nebezpečný bojovník dagestanskej školy, ktorý môže mať v heavyweight divízii raketový vzostup. Budaya čaká azda najťažší súper v kariére. Očakávame veľmi vyrovnaný zápas, ktorý by mohli v prospech Slováka zlomiť skúsenosti z predchádzajúcich štyroch súbojov aj zlepšená kondička.
TIPSPORT KURZY: GAZIEV vs. BUDAY
GAZIEV 1 (1,79) Remíza X (45,00) BUDAY 2 (1,93) ⭐

Kde sledovať naživo UFC: Buday vs. Gaziev – LIVE stream online, TV priamy prenos a PPV

Okrem oficiálneho PPV (pay-per-view), známeho ako UFC Fight Pass, priamy prenos z turnaja UFC 296 s Martinom Budayom v sobotu 16.12. večer od 23:30 odvysiela Premier Sport 1 a, samozrejme, nájdete ho tiež v ponuke streamovacej služby Voyo.

Livestream zadarmo určite nebude chýbať na Tipsport TV. Prístup k nemu získa každý aktívny zákazník, ktorý v priebehu 30 dní pred podujatím pretipoval aspoň 1,20 EUR. Teraz navyše od Tipsportu za registráciu dostanete aj stávkový kredit v hodnote 20 EUR úplne zdarma.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.