FNC: Čis T vs. Frayer Flexking - info, livestream a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý turnaj Fight Night Challenge sa nezadržateľne blíži. V pondelok 27. decembra hneď po vianočných sviatkoch sa v Brne stretnú celebrity, športovci a bojovníci, aby si zmerali sily v boxerskom ringu. Proti sebe sa postavia aj slovenskí hip-hoperi Čistychov a Frayer Flexking.

FNC: Čis T vs. Frayer Flexking - info, livestream a tip Foto: Pixabay

Fight Night Challenge - informácie, dátum a miesto

Fight Night Challenge je názov turnaja aj novej organizácie, ktorú založili agentúra Evency a Spartakus Fight Gym. Tá si chce získať popularitu medzi slovenskými aj českými fanúšikmi zaujímavými súbojmi rôznych osobností zo sveta šoubiznisu, ale aj ich konfrontáciami s profesionálnymi bojovníkmi. Premiérový turnaj sa koná v pondelok 27. decembra 2021 o 19:00 hod v brnenskej Zoner BOBBYHALL.

sipka Kliknite sem a tipujte Fight Night Challenge vo Fortune bez rizika až za 80 eur!

Stavte si na Fight Night Challenge až za 80 eur bez rizika!

FNC: Čis T (Čistychov) vs. Frayer Flexking - analýza, kurzy, tipy

Okrem iných "amatérov" v bojových športoch na tomto turnaji uvidíme bojovať aj veľmi známeho slovenského rapera s prezývkou Čistychov, alebo po novom Čis T. Slovenský hudobník s vlastným menom Daniel Chládek box trénuje iba rekreačne a doteraz sa na žiadny skutočný zápas nepripravoval.

Proti nemu bude stáť raper s mladšej generácie, ktorý si hovorí Frayer Flexking a patrí medzi pomerne kontroverzné postavy slovenskej hip-hopovej scény. Andreas Stolárik, ako znie jeho civilné meno je na tento duel už poriadne nedočkavý.

Svedčí o tom aj fakt, že sa obaja borci pobili už na tlačovej konferencii pred zápasom. Ako by to skončilo, keby medzi nimi nestál veľký Boris Valábik, ktorý bude mimochodom spolu s Mariánom Gáboríkom moderátorom podujatia, môžeme iba tipovať. Každopádne, uvidíme to už 27. decembra priamo v ringu.

Náš TIP: Zvíťazí Čis T (kurz 1,60sipka Stavte si vo Fortune celkom bez rizika!

Tipujeme víťazstvo Čis T.

Už na prvý pohľad je jasné, že medzi týmito súpermi je nielen vekový, ale aj značný výškový rozdiel. To môže hrať v boxe doslova rozhodujúcu úlohu. Aj preto je papierovým favoritom takmer o hlavu vyšší Čis T. A preto tipujeme jeho víťazstvo aj my. Každopádne, teraz sa stávky na tento zápas obávať nemusíte. Vo Fortune si každý nový zákazník môže na Fight Night Challenge vsadiť celkom bez rizika až za 80 eur.

Ako sledovať box Čis T vs. Frayer Flexking (Fight Night Challenge) naživo - PPV, livestream či priamy prenos?

Turnaj môžete sledovať naživo v kvalitnom full HD prenose prostredníctvom online  livestreamu na Fight-Live.TV. Pay-per-view (PPV) prístup si môžete zakúpiť v predpredaji za 9,99 eur.

Stávková kancelária Fortuna je oficiálnym partnerom podujatia Fight Night Challenge, a tak stále čakáme aj na to, či sa v ponuke Fortuna TV neobjaví na 27. decembra živý prenos z tohto turnaja. Každopádne, môžete si tu staviť na akýkoľvek zápas alebo pokojne aj celý turnaj celkom bez rizika až za 80 eur. Táto mimoriadna ponuka platí pre všetkých nových zákazníkov, ktorí sa zaregistrujú teraz.

Fight Night Challenge - pravidlá (box, MMA), disciplíny, obsadenie, bojovníci

Ako je známe, na turnaji Fight Night Challenge sa uskutočnia najmä zápasy v boxe a tiež zápasy podľa tradičných pravidiel MMA. Bojovať sa bude 4-krát 3 minúty. Iba hlavný zápas Attila Végh vs. Patrik Kincl je pripravený na 5 kôl po 3 minúty.

Doteraz vieme o siedmich potvrdených zápasov, pričom päť z nich prebehne v boxe. Okrem hlavného zápasu a spomínaného súboja Čis T vs. Frayer Flexking bude veľkú pozornosť pútať aj duel Patrika "Rytmusa" Vrbovského s Gáborom Borárosom.

Diváci sú zvedaví aj na súboj dvoch znepriatelených osobností - slovenského rapera Molocha a prominentného barbera Laky Royala. Prečítajte si aj analýzu a tip na tento duel, ktorý zrejme bude neľútostnou bitkou.

Napokon sa do ringu postaví aj Samuel Krištofič, ktorý sa odhodlal na súboj proti 120-kilovému Alexandrovi Cvernovi.

sipka Kompletné informácie, kartu a program turnaja Fight Night Challenge nájdete TU

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Fight Night Challenge: Rytmus, Boráros, Végh aj Gáborík - info a dátum

Premiérové podujatie našej novej organizácie bojových športov s názvom Fight Night Challenge sa uskutoční už v pondelok 27. decembra🎙️ 🥊️ ...

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.

Tyson Fury ako kráľ

Box – najpopulárnejší bojový šport

V tomto článku sa dozviete niečo o histórii, pravidlách, váhových kategóriách, najvýraznejších osobnostiach a ďalších zaujímavostiach zo...