Marek "Datel" Valášek - profil zápasníka a youtubera

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Youtuber a influencer Marek Valášek vystupuje pod prezývkou Datel a jeho meno sa spája s organizáciou Clash of the Stars, v rámci ktorej nastúpil do štyroch MMA zápasov. Viac o Datlovom živote, MMA zápasoch, partnerke Barbore Stříteskej i dlhoch sa dočítate v tomto článku.

ŽIVOTOPISDLHY A SÚDPRIATEĽKA
PREHĽAD MMA ZÁPASOV
KotlárDynamoFreescootVercetti

marek-datel-valasek-profil-zivotopis-vyska-vaha-a-zapasy-mma.jpg Foto: Clash of the Stars

Marek Valášek - profil
Meno Marek Valášek
Vek 25
Prezývka Datel
Národnosť česká
Váha 90-100 kg
Výhry v MMA 3
Prehry v MMA 1

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Marek Valášek alias Datel - životopis, vek, výška, váha, instagram, youtube

Marek Valášak je známy český youtuber a influencer, pochádza z mesta Heřmanův Městec, ktorý sa nachádza v Plzenskom kraji. Marek Valášek má dvadsaťpäť rokov a vystupuje pod menom Marek Datel na Youtube a Instagrame.

Datel sa dostal do povedomia ľudí aj vďaka svojej účasti v televíznej reality show Like House z produkcie TV Prima. Neslávne známe sú aj Valáškove dlhy a exekúcia, s ktorými sa pasuje už niekoľko rokov.

Valášek sa stal tvárou organizácie Clash of the Stars a v súčasnosti na neho čaká štvrtý MMA zápas s ďalšou známou tvárou tejto organizácie, Jaroslavom Security Kolárom. Na svojom konte má tri výhry na body a jednu prehru TKO s Tomášom “Dynamo” Križanom.

Marek Datel Valášek a Barbora Stříteská - Like House, priateľka a dieťa

V roku 2021 sa Marek Valášek účastnil prvej série reality show Like House, v ktorej sa zoznámil s influencerkou Barborou Stříteskou. Dvojica sa dala v reality show dokopy a od vtedy tvoria pár. Na začiatku septembra tohto roku zdieľal pár na svojich sociálnych sieťach správu o tom, že čakajú prvého spoločného potomka.

Marek Valášek alias Datel - súd kvôli bitke s youtuberom Ikarom a dlhy

Válašek mal opletačky so zákonom už v minulosti. Kvôli bitke s youtuberom Ikarom, počas ktorej mu zlomil nohu sa dostal pred súd. Vo svojich devätnástich rokoch bol Valášek odsúdený za ťažké ublíženie na zdraví z nedbanlivosti a výtržníctvo k pokute 25 tisíc CZK (cca 1000 EUR).

Datel je známy aj vďaka svojim veľkým dlhom, ktoré sa prevalili počas nakrúcania show Like House. Prednedávnom mal influencer súd, v ktorom sudkyňa zrušila jeho proces oddlženia. Valášek mal zatajiť zárobok, ktorý získal od organizácie Clash of the Stars, rovnako ako získané dary. Podľa sudkyne poriadne neplnil oddlženie a nekomunikoval s insolvenčným správcom.

Datel žije aj naďalej okázalý život, ktorý zdieľa na svojom instagrame a pritom dlží vyše 2 milióny CZK (cca 81 tisíc EUR). Teraz čakajú na mladého influencera exekúcie.

Marek Datel Valášek - prehľad MMA zápasov v Clash of the Stars

Dvadsaťpäťročný influencer má za sebou štyri MMA zápasy, ktoré absolvoval v rámci turnajov organizácie Clash of the Stars. Na konte má tri výhry nad Jaroslavom Kotlárom, Jakubom Smrekom a Dominikom Vyšatom. Zápas o titul šampióna mu nevyšiel a jeho súper Tomáš Dynamo Križan sa stal prvým šampiónom organizácie Clashu.

Marek Valášek - CLASH OF THE STARS BILANCE
Výsledok Súper Turnaj Spôsob
Výhra Jaroslav Kotlár Clash of the Stars 6 submisia
Prehra Tomáš “Dynamo” Križan Clash of the Stars 5 TKO
Výhra Jakub “Freescoot” Smrek Clash of the Stars 2 Na body
Výhra Dominik “Vercetti” Vyšata Clash of the Stars 1 Na body

Marek Valášek vs. Jaroslav Kotlár - Datel si podmanil Kotlára

V ďalšom turnaji organizácie Clash of the Stars 6 nastúpil Marek Valášek proti Jaroslavovi Kotlárovi, ktorý bol papierovým favoritom. Pôvodne sa malo bojovať bez rukavíc, ale kvôli Kotlárovmu zraneniu ruky nastúpili obaja zápasníci s rukavicami.

Zápas mal celkom rýchly spád. V úvodnom kole Valášek ušiel Kotlárovi zo zovretia v submisii. Potom sa obaja opäť dostali na zem po Kotlárovom pokuse o takedown. Zatlačený Datel tentoraz chytil pod krk súpera a už ho nepustil. Zvíťazil tak už v prvom kole na submisiu.

Obaja muži po zápase zakopali vojnovú sekeru a svoj spor uzavreli. Datel si na svoje konto zapísal ďalšie cenné víťazstvo, ktoré ho po tvrdej prehre na KO s Karlosom Bendom dostalo opäť do hry.

Marek Datel Valášek verzus Tomáš Dynamo Križan

Vo svojom treťom zápase si to Datel rozdal so slovenským bavičom Tomášom Dynamo Križanom, ktorý je známy zo zoskupenia Naked Bananas. Zápas o šampióna organizácie Clash of the Stars sa odohral vo váhovej kategórii do 84 kilogramov. Pre Valáška znamenal tento zápas veľkú výzvu, pretože musel schudnúť takmer dvadsať kilogramov. Nakoniec sa mu to nepodarilo a váhový limit minul o 3 kg.

Do zápasu ale nastúpil a prvý titulový zápas v histórii organizácie Clash of the Stars vyhral favorizovaný slovenský bojovník Tomáš "Dynamo" Križan. Mareka Valáška porazil po technickom knokaute už v prvom kole.

Marek Valášek vs. Jakub Freescoot Smrek

V rámci galavečera Clash of the Stars 3 nastúpil Valášek do hlavného zápasu proti influencerovi Jakubovi Freescoot Smrekovi. Datel vyhral na body a svojho súpera pokoril hlavne vďaka takedownom.

Marek Datel Valášek vs Dominik Vercetti Vyšata

Na svojom premiérovom turnaji porazil Datel rapera Vercettiho a vyhral na body. Hneď vo svojom prvom zápase ukázal dravosť a húževnatosť. Záznam zo zápasu si môžete pozrieť nižšie vo videu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

filip-grznar-zivotopis.jpg

Filip Grznár: kulturista, bojovník, influencer – životopis a úspechy

Český kulturista a MMA zápasník Filip Grznár je známy nielen svojimi úspechmi v kulturistike, ale aj kontroverznými hláškami.

jaroslav-kotlar-security-vyska-vaha-zapasy-mma.jpg

Jaroslav Kotlár – životopis a MMA zápasy v Clash of the Stars

Jaroslav Kotlár✔️ je pôvodne ochrankár, ktorý svoje pole pôsobnosti rozšíril o MMA zápasenie na turnajoch organizácie Clash of the Stars....

Lukáš Tůma vs. Filip Grznár (Clash of the Stars 6)

Luktuma (Lukáš Tůma) – profil a MMA zápasy influencera

Lukáš Tůma alias Luktuma je český tiktoker a influencer, ktorý sa našiel v MMA zápasení vďaka organizácii Clash of the Stars✨