Filip Grznár: kulturista, bojovník, influencer – životopis a úspechy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Český kulturista a MMA zápasník Filip Grznár je známy nielen svojimi úspechmi v kulturistike, ale aj kontroverznými hláškami. Posledné roky sa dostal do povedomia verejnosti v spojitosti s organizáciou Clash of the Stars, ktorá organizuje MMA zápasy celebrít a influencerov. V článku sa dozviete viac o Grznárovom živote, profesionálnej kariére a zápasoch v MMA.

Životopis - Úspechy v kulturistike
Clash of the Stars 6 (Grznár vs. Luktuma)
MMA zápasy
Jedálniček a recepty

filip-grznar-zivotopis.jpg Foto: Profimedia

Filip Grznár - profil
Meno Filip Grznár
Narodený 1. február 1985, Holýšov, Česká republika
Bydlisko Plzeň
Národnosť česká
Výška 170 cm
Váha 97 kg
Váhová kategória ťažká váha
Výhry v MMA 3 (3x TKO)
Prehry v MMA 3 (2x TKO)
Tím Atom Gym Plzeň

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Filip Grznár - životopis (výška, váha, vek, rodina a deti)

Filip Grznár má tridsaťosem rokov a pochádza z Holýšova, ktorý sa nachádza neďaleko Plzne. Preslávil sa hlavne svojimi úspechmi v kulturistike, avšak v súčasnosti sa venuje MMA zápaseniu. Grznár je aktívny na Instagrame a Youtube, kde so svojimi fanúškmi zdieľa svoje kontroverzné názory.

Pozornosť nielen svojimi profesionálnymi výkonmi, ale aj vulgárnym vyjadrovaním, častokrát extrémistickými názormi, a pozitívnym vzťahom k užívaniu anabolických steroidov.

Grznár ma 170 centimetrov a jeho váha sa pohybuje medzi 90-100 kg, v súčasnosti pracuje ako fitness tréner a youtuber. Posledné roky sa zviditeľnil vďaka účasti na MMA zápasoch, ktoré organizuje Clash of the Stars. V minulosti sa priznal k užívaniu tvrdých drog a anabolických steroidov. K dopingu sa vyjadruje veľmi otvorene a tvrdí, že až 90 % profesionálnych športovcov užíva zakázané látky.

Filip Grznár - úspechy v kulturistike

Grznár sa venoval počas svojho života niekoľkým športom, začínal ako sedemročný s grécko-rímskymi zápasmi. Má za sebou niekoľko zápasov v boxe a posledné roky sa venuje hlavne MMA. Filip Grznár zaznamenal najväčšie úspechy na poli kulturistiky, v roku 2005 získal 1. miesto na Majstrovstvách Čiech a tiež na Aminostar Cupe. Zoznam všetkých jeho úspech, ktoré dostiahol v kulturistike nájdete nižšie.

Úspechy v kulturistike
Aminostar Cup 2005
1. miesto
Majstrovstvá Čiech 2005 1. miesto
Majstrovstvá Čiech 2010 1. miesto
Majstrovstvá Čiech 2012 1. miesto
GP Pepa Opava 2013 4. miesto
Mr. Olympia Amateur 2014 5. miesto
Absolútny víťaz Lee Priest classic 2015 1. miesto
Mr. Universe Anglicko 2015 4. miesto

Filip Grznár - prehľad všetkých zápasov v Clash of the Stars a výsledky

FILIP GRZNÁR – CLASH OF THE STARS BILANCE
Výsledky Súper Kolo Spôsob Turnaj Dátum
Výhra Lukáš Tůma
1 TKO Clash of the Stars 6 28.10.2023
Prehra Filip Roubíček 2 KO Clash of the Stars 4 11.3.2023
Výhra Aleš Bejr 1 TKO Clash of the Stars 3 29.10.2022
Výhra Josef Adam 1 TKO Clash of the Stars 2 25.6.2022
Výhra Michal Peštuka 1 TKO Clash of the Stars 1 22.1.2022

Clash of the Stars 6 - Grznár vs. Luktuma

Na turnaji Clash of the Stars 6, s podtitulom One day in Bangkok, si to Grznár rozdal  s youtuberom Lukášom Tůmom alias Luktumom. Grzár si chcel napraviť reputáciu po minulej prehre, kedy utržil KO v druhom kole od Filipa Roubíčka. A podarilo sa!

Grznár zvíťazil nad Luktumom hneď v prvom kole na TKO a stal sa tak šampiónom poloťažkej váhy organizácie Clash of the Stars. V ďalšom zápase by sa chcel pobiť vo váhe do 84 kilogramov.

Filip Grznár verzus Filip Roubíček

Na turnaji Clash of the Stars 4 v marci tohto roku mal Grznár pôvod bojovať proti Slovákovi Pagáčovi, ktorý na poslednú chvíľu odstúpil zo zápasu zo zdravotných dôvodov. Do zápasu proti Grznárovi sa nakoniec postavil Filip Roubíček, ktorý bol pre Grznára silným súperom. Roubíček zasypal Grznára ranami už v postoji a v druhom kole ho knokautoval a dorazil na zemi.

Filip Grznár vs Aleš Bejr

V rámci galavečera Clash of the Stars 3 v októbri 2022 sa postavil kulturista Grznár proti kontroverznému youtuberovi a vyhadzovačovi Alešovi Bejrovi, ktorý vystupuje pod prezývkou Psychopat. Už pred zápasom sa dvojica častovala urážkami a počas Staredownu sa Bejr do Grznára pustil a zasypal ho ranami. Zápas prebehol s pravidlami thaiboxu a s váhovým limitom do 93 kilogramov.

Samotný fight sa vyvíjal dosť bizarne a nestojí za tým ani jeden zo zápasníkov. Hlavný poľský rozhodca chcel od seba fightrov odtrhnúť, avšak zvolil dosť podivný spôsob a skočil Bejrovi na chrbát, pričom mu spôsobil zranenie kolena. Bejr sa nakoniec zo svojho zranenia spamätal a pokračoval v zápase. Grznár ku koncu úvodného kola zasypal Bejra ranami a kolenom ho ukončil.

Filip Grznár verzus Dynamic (Josef Adam)

Grznár zápasil v júni 2022 na turnaji Clash of the Stars 2 s českým raperom Josefom Adamom, ktorý vystupuje pod pseudonymom Dynamic. Grznár bol od začiatku favorizovaný aj z toho dôvodu, že jeho súper nemá s MMA zápasením žiadne predchádzajúce skúsenosti. Grznár svojho súpera podľa predpokladov zdolal.

Filip Grznár verzus Frederico Komuenha

Len týždeň pred zápasom s Dynamicom sa stretol Grznár v klietke s angolským bojovníkom Komuenhom. V najsledovanejšom zápase turnaju organizácie I am fighter 5, ktorý sa konal v Plzni, zažiaril Komuenha, ktorý vyhral na TKO. Grznárovi počas zápasu praskla rohovka a ku koncu mu už dochádzali sily. Na celý zápas sa môžete pozrieť vo videu.

Filip Grznár verzus Michal Peštuka alias Psycho Michal

Svoj prvý zápas v rámci turnaja organizácie Clash of the Stars mal Filip Grznár 2. januára 2022. Proti Grznárovi nastúpil youtuber Michal Peštuka alias PsychoMichal, Favorizovaný Grznár nedal svojmu súperovi šancu a ukončil ho v prvom kole TKO.

Filip Grznár - profil na Sherdog a wiki

Viac informácií o Grzárových zápasoch a štatistikách sa dozviete na jednom z najväčších MMA webov Sherdog, kde má Grzár svoj profil. Viac sa o tomto kontroverznom kulturistovi a youtuberovi dozviete aj na Wikipédii.

Filip Grznár - jedálniček, jedlo, stravovanie a recepty

Grznár na svojom youtubovom kanále zdiela pre svojich fanúšikov recepty. Vo videu sa môžete inšpirovať a uvariť si sviečkovú v rýchlovarnej konvici. Ak budete tento recept skúšať doma, tak si dávajte pozor, aby ste nevyhoreli.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.