Jaroslav Kotlár – životopis a MMA zápasy v Clash of the Stars

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Jaroslav Kotlár je pôvodne ochrankár, ktorý svoje pole pôsobnosti rozšíril o MMA zápasenie na turnajoch organizácie Clash of the Stars. Nedávno vydal aj svoj prvý hudobný videoklip. Viac o jeho živote, veku, váhe a bilancii zápasov sa dočítate nižšie.

ŽIVOTOPIS, VEK A VÁHA
PREHĽAD MMA ZÁPASOV
KOTLÁR VS. VALÁŠEK
KOTLÁR VS HUHU PROCHÁZKA
KOTLÁR VS BENDA

jaroslav-kotlar-security-vyska-vaha-zapasy-mma.jpg Foto: Clash of the Stars

Jaroslav Kotlár - profil
Meno Jaroslav Kotlár
Vek 34 rokov
Váha 181 kg
Prezývka Kotlár Security
Národnosť česká
Výhra v MMA 1
Prehra v MMA 2

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Jaroslav Kotlar alias Kotlár Security - informácie, životopis, váha a výška

Svojrázny zápasník organizácie Clash of the Stars sa zviditeľnil zápasom v klietke strachu a momentálne sa pripravuje na svoj tretí zápas s youtuberom Marekom Datlom Valáškom. Kotlár má 34 rokov a tento rok navážil v pražskom O2 Universum 181 kg. Kolár mal pôvodne firmu s názvom Kotlár Security a ponúkal nie len služby stráženia majetku, ale aj osobného strážcu.

Pred časom však vyšiel Kotlárov prvý song s názvom La Cosa Nostra. A práve táto skladba sa stala kameňom úrazu medzi ním a youtuberom Valáškom, ktorý neskôr vyzval Kotlára do ringu.

V rozhovore pre portál expres.cz zhodnotil Kotlár svoj strastiplný život následovne:„Prišiel som o všetko. O rodinu, o manželstvo, o vodičák, o bývanie... Všelijaké problémy, čo sa dejú, som mal. Tatko mi zomrel. Smola v mojom živote ma sprevádzala skutočne dlho, ale teraz ma stretlo šťastie a ja sa toho budem držať a nevzdám sa." Jarda Kotlár si v súčasnosti záujem médií a fanúšikov užíva a nehodlá sa svojej slávy len tak vzdať.

Jaroslav Kotlár - prehľad všetkých MMA zápasov v Clash of the Stars

Kotlár má za sebou tri MMA zápasy, jeden z toho skončil výhrou a druhý prehrou. V rámci turnaja Clash of the Stars 6 sa stretne v ringu s youtuberom Marekom Datlom Valáškom, s ktorým má nevyrovnané účty.

Jarda Kotlár - ZÁPASY
Výsledok Súper Turnaj Spôsob
Prehra Marek „Datel“ Valášek Clash of the Stars 6 submisia
Výhra Lukáš „Huhu“ Procházka Clash of the Stars 4 (klietka strachu) submisia
Prehra Karlos Benda Clash of the Stars 3 KO

Jaroslav Kotlár vs. Marek "Datel" Valášek - spor, zápas bez rukavíc na Clash of the Stars 6 a výsledky

Na turnaji Clash of the Stars 6 si to Kotlaŕ rozdal s youtuberom Marekom Valáškom. Súboj mal byť pôvodne bez rukavíc (bare knuckle), avšak kvôli Kotlárovmu zraneniu ruky nastúpili na zápas obaja muži s rukavicami.

Zápas mal pomerne rýchly a nečakaný priebeh. Ešte v prvom kole sa podarilo Valáškovi vyšmyknúť zo silnej gilotíny, ktorú mu zasadil Kotlár. Následne začal Valášek Kotlára škrtiť, ten sa však zo silného zovretia už nedostal a zápas odklepal. Datel tak vyhráva ešte v prvom kole na submisiu svoj tretí MMA zápas. Pre Jaroslava Kotlára je to druhá prehra v rámci 3 MMA zápasov.

Zápasu predchádzal osobný spor medzi Kotlárom a Datlom. Dvojica spolupracovala na Kotlárovom videoklipe k piesni La Cosa Nostra. Kotlár obvinil Valáška, spoločne s jeho kamarátom Vojtom Hlaváčkom, z toho, že ho okradli. Na tlačovej konferencii k turnaju Clash of the Stars 6 sa Datel ku sporu vyjadril takto:

„Celý to ztroskotalo na tom, že Jarda si myslí, že z jednoho zhlédnutí na Youtube je výdělek jedna koruna, takže podle jeho výpočtů, klip, který viděly tři miliony lidí, vydělal tři mega, tím pádem si myslí, že jsme ho podělali.“

Muži po zápase zakopali vojnovú sekeru a svoj spor uzavreli.

Jaroslav Kotlár - pieseň La Cosa Nostra, videoklip a Instagram

Pozrite sa na hudobnú tvorbu Jaroslava Kotlára nižšie vo videu. Kotlár pravidelne prispieva na svoje sociálne siete a sledovať ho možete TU.

Zápas Jarda Kotlár verzus Lukáš „Huhu“ Procházka

Na štvrtom turnaji Clash of the Stars sa mal Jaroslav Kotlár pobiť s Abom Charvátom, ktorý však kvôli zdravotným komplikácia na zápas nenastúpil. Do klietky strachu sa tak proti Kotlárovi postavil Lukáš „Huhu“ Procházka, ktorého Kotlár totálne rozdrvil a po 18 sekundách musel Huhu zápas odklepať.

Zápas Jarda Kotlár verzus Karlos Benda

Katlárov prvý MMA zápas v živote absolvoval na Clash of the Stars 3, kde si to rozdal s Karlosom Bendom. Samotný zápas netrval veľmi dlho, Benda sa snažil Kotlára unaviť a na konci prvého kola ho knockautoval úderom na bradu. Kotlár tak svoj prvý MMA zápas prehral, avšak hneď po fighte vyzýval svojho protivníka na odvetu.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

filip-grznar-zivotopis.jpg

Filip Grznár: kulturista, bojovník, influencer – životopis a úspechy

Český kulturista a MMA zápasník Filip Grznár je známy nielen svojimi úspechmi v kulturistike, ale aj kontroverznými hláškami.

Lukáš Tůma vs. Filip Grznár (Clash of the Stars 6)

Luktuma (Lukáš Tůma) – profil a MMA zápasy influencera

Lukáš Tůma alias Luktuma je český tiktoker a influencer, ktorý sa našiel v MMA zápasení vďaka organizácii Clash of the Stars✨