Luktuma (Lukáš Tůma) – profil a MMA zápasy influencera

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Lukáš Tůma alias Luktuma je český tiktoker a influencer, ktorý sa našiel v MMA zápasení vďaka organizácii Clash of the Stars. V ringu zaznamenal dva úspechy a v poslednom zápase prehral s Grznárom. S kým sa Tůma najbližšie stretne v klietke? A čo hovorí na svoju účasť v reality show Like House?

ŽIVOT
PREHĽAD ZÁPASOV
CLASH OF THE STARS 6
EXPARTNERKA A LIKE HOUSE

Lukáš Tůma vs. Filip Grznár (Clash of the Stars 6) Foto: Clash of the Stars

Lukáš Tůma Luktuma - profil
Meno Lukáš Tůma
Narodený rok 2004
Prezývka Luktuma
Národnosť česká
Výška 200 cm
Váha 100 kg
Výhry v MMA 2
Prehry V MMA 1

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Lukáš Tůma alias Luktuma - influencer, život, vek, váha a výška (instagram a TikTok)

Český influencer a tiktoker Lukáš Tůma je známy pod menom Luktuma. Mladík sa preslávil svojou tvorbou na sociálnej sieti TikTok, kde má v súčasnosti okolo 400 tisíc sledujúcich. Pravidelne prispieva ja na svoj Instagram, kde ho sleduje 116 tisíc ľudí.

Dvadsaťročný influencer sa preslávil aj vďaka svojej účasti v 3. sérii reality show Like House 3 v roku 2022. Luktuma má takmer dva metre a jeho váha sa pohybuje medzi 90 až 100 kg.

Mladý tiktoker sa dostal k MMA zápaseniu prostredníctvom organizácie Clash of the Stars a má za sebou dva zápasy, ktoré vyhral. V súčasnosti sa pripravuje na svoj tretí fight, v ktorom sa postaví proti českému kulturistovi Filipovi Grznárovi.

Luktuma (Lukáš Tůma) - prehľad zápasov v MMA, Clash of the Stars

Tiktktoker Luktuma má za sebou dva zápasy a v súčasnosti sa pripravuje na svoju tretiu bitku, ktorá prebehne v rámci turnaja Clash of the Stars 6 už 28. októbra 2023. Na svoj tretí zápas sa pripravoval v Thajsku, kde sa stretol aj s Karlosom Vémolom, s ktorým absolvoval časť svojej prípravy. V tabuľke nižšie nájdete bilanciu všetkých zápasov Lukáša Tůmu.

LUKÁŠ TŮMA – CLASH OF THE STARS BILANCE
Výsledky Súper Kolo Spôsob Turnaj Dátum
Prehra Filip Grznár 1 TKO Clash
of the
Stars 6
28.10.
2023
Výhra David
Olchava
3 Body

Clash
of the
Stars 3

29.10.
2022
Výhra Tadeáš
Veselý
1 TKO Clash
of the
Stars 1
22.1.
2022

Clash of the Stars 6 - Grznár vs. Luktuma

Český influencer Luktuma sa stretol v súboji o titul šampióna poloťažkej váhy s kulturistom Filipom Grznárom. Tůma sa pripravoval svoj titulový zápas na turnaji Clash of the Stars 6 v tréningovom kempe v Thajsku.

Avšak ani náročná príprava Lukášovi Tůmovi tentokrát nepomohla a v súboji s ostrieľaným Grzárom tvrdo narazil. Luktuma inkasoval od Grznára sériu tvrdých úderov, ktoré kulturista zakončil technickým knokautom. Grzár sa tak stal šampiónom poloťažkej váhy organizácie Clash of the Stars.

Luktuma vs David Olchava

Lukáš Tůma nastúpil proti Davidovi Olchovi vo svojom druhom MMA zápase v rámci turnaja Clash of the Stars 3. Tentokrát na neho čakal náročnejší súper v porovnaní s Tadeášom Veselým, ktorého porazil hneď v prvom kole na TKO.

David Olchava alias Olchič je aktívny športovec a okrem fotbalu sa venuje od 12 rokov aj judu. Olchič bol na tom síce silovo lepšie, ale na Luktumu nestačil a ten vyhral v treťom kole na body.

Luktuma vs Tadeáš Veselý

Lukáš Tůma absolvoval svoj vôbec prvý MMA zápas v živote na historicky prvom turnaji Clash of the Stars, ktorý sa konal 22. januára 2022. Luktuma si to vtedy rozdal s Tadeášom Veselým, ktorý za svoj nemotorný výkon schytal posmech. Luktuma zvíťazil v prvom kole na TKO a všetci jeho výkon chválili. Na záznam zo zápasu sa môžete pozrieť vo videu.

Luktuma a Anna Šulc (priateľka, expriateľka ) a Like House 3

Mladý influencer bol nejakú dobu spájaný s jednou z najznámejších českých influenceriek Aničkou Šulcovou. Podľa Luktuma spolu nechodili, ale bol do nej zamilovaný. O ich vzťahu, účinkovaní v show Like House i MMA zápasení rozpráva v podcaste A-Cast, ktorý si môžete pustiť TU.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars

Clash of the Stars - info, program, MMA zápasy, influenceri

Bojová organizácia bizarných zápasov influencerov podľa upravených MMA pravidiel. Asi takto by sme mohli nazvať špeciálny projekt Clash of...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Monika Chochlíková

Monika Chochlíková: profil a zápasy slovenskej bojovníčky

Monika Chochlíková je pomerne výnimočný zjav v bojových umeniach 🥊 Má medzinárodné úspechy v thajskom boxe aj K1, rozbieha sa i v MMA a...