Fight Night Challenge 2: Separ vs. Majk Spirit - program a kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Blíži sa ďalší unikátny česko-slovenský galavečer celebritných súbojov v ringu. Fight Night Challenge 2 sa koná v Bratislave 3. júna. Prečítajte si o turnaji viac.

INFORMÁCIEPRAVIDLÁ a ÚČASTNÍCIVÝSLEDKY
SEPAR vs. MAJK SPIRITVSTUPENKY a LIVESTREAM

Fight Night Challenge 2 Foto: Facebook/Fight Night Challenge

Hodnotenie turnaja Fight Night Challenge 2: 8,9/10

  • Dátum a miesto: 3. jún 2022, 18:00 hod, Bratislava, Slovensko
  • Stávková ponuka: kurzy nájdete v slovenských stávkových kanceláriách

Výsledky: Majk Spirit, Attila Végh aj Rytmus víťazne

V hlavných zápasoch na turnaji Fight Night Challenge 2 sa zrodili viac-menej očakávané výsledky. Majk Spirit zdolal Separa echnickým knokautom po tom, čo sa mu z nosa pustila krv a rozhodca mu nedovolil pokračovať v zápase.

Attila Végh zdolal svojho starého rivala z Bellatoru, Emanuela Newtona, na body. A dobre pripravený Rytmus v súboji s Molochom taktiež uspel na body.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja Fight Night Challenge 2

Fight Night Challenge 2 - informácie, dátum a miesto

Slovenské rapové hviezdy opäť svrbia ruky. A tak bude najlepšie, keď si to rozdajú medzi sebou priamo v ringu ako chlapi. Galavečer Fight Night Challenge 2 v piatok 3. júna 2022 v bratislavskej NTC Aréne opäť postaví proti sebe rozhnevané slovenské hudobné celebrity, ale hviezdy tuzemskej bojovej scény. Kliknite sem a tipujte jednotlivé zápasy Fight Night Challenge aj s bonusom!

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Fight Night Challenge - pravidlá, bojovníci, účastníci, celebrity

V hlavnom celebritnom zápase sa tentoraz predstavia znepriatelení slovenskí rapperi Separ a Majk Spirit, ktorí budú boxovať na 4 kolá po 3 minúty. Konečne však uvidíme aj odložený súboj Attilu Végha, ktorý už vypadol z Let's Dance, so svojím niekdajším rivalom z Bellatoru Emmanuelom Newtonom.

Opäť bude boxovať aj Rytmus, ktorého tentoraz vyzve Moloch. Uvidíme aj Samuela Krištofiča, Vlasta Čepa a ďalšie mená z česko-slovenskej MMA a hudobnej scény. Pozrite si kompletnú fight card turnaja.

Moderátori Fight Night Challenge 2 - Marián Gáborík a Boris Valábik

Ani pri druhom podujatí Fight Night Challenge nebudú chýbať na pľaci mediálne známi bývalí slovenskí hokejisti z NHL a tvorcovia podcastu Boris a Brambor, Boris Valábik a hviezdny Marián Gáborík. Obaja by mali tento galavečer moderovať.

FNC: Separ vs. Majk Spirit - fight card, program, zápasy (výsledky)

Do týchto chvíľ je na fight card potvrdených zatiaľ deväť zápasov. Najväčšiu pozornosť, samozrejme, pútajú Separ s Majkom Spiritom, Attila Végh s Newtonom a tiež Rytmus s Molochom. V tejto tabuľke nájdete kompletný prehľad zápasov a po skončení galavečera aj výsledky jednotlivých súbojov.

FIGHT NIGHT CHALLENGE 2
PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Michael Kmeť (Separ) vs. Michal Dušička (Majk Spirit) (TKO)
Attila Végh (BODY) vs. Emanuel Newton
Patrik Vrbovský (Rytmus) (BODY) vs. Denis Domaracký (Moloch)
Samuel Krištofič (BODY) vs. Matej Király
Erik Gábor (Refew) vs. Andreas Stolárik (Frayer Flexking) (DISKVAL.)
Petr Kareš vs. Alexander Cverna (BODY)
Matúš Kolarovský (BODY) vs. Jany Landl
Vlasto Čepo (TKO) vs. Patrik Jevický
Tommy Zold (REMÍZA) vs. Filip Hačko (REMÍZA)

Fight Night Challenge (box): Michael "Separ" Kmeť vs. Michal "Majk Spirit" Dušička - kurzy a tip

Separ so svojím drsným výrazom a osobnosťou sa do tejto akcie dokonalé hodí. Avšak nie je to žiadny bojovník, čo sa potvrdilo už počas príprav v gyme Octagon Fighting Academy u Ilju Škondriča. Slovenský rapper vlastným menom Michael Kmeť totiž makal tak tvrdo, až si privodil zlomeninu rebrier, dokonca neraz.

Majk Spirit, vlastným menom Michal Dušička, sa na tento veľký večer pripravoval tam, kde trénuje napr. aj slovenská hviezda v UFC Lajoš Klein – v Thajsku. Spojil príjemné s užitočným, tvrdú prácu s dovolenkou a zatiaľ nemáme žiadne informácie o tom, že by utrpel nejaké zranenia. Spirit sa nám do ringu síce na prvý pohľad príliš nehodí, ale to môže byť len klam.

TIP: Majk Spirit zvíťazí (kurz 3,38sipka Stavte si vo Fortune

Tipnite si výsledok zápas Separ vs. Majk Spirit vo Fortune!

Stávkové kancelárie síce výrazne favorizujú Separa, no ak sú informácie o jeho opakovane zlomených rebrách v tréningu pravdivé, ťažko sa dá očakávať, že bude boxovať naplno. Limitovaný kvôli tomu môže byť pohybovo aj psychicky. Navyše, ak tam Majk Spirit trafí jeden dobrý úder, môže byť po všetkom. Tipujeme víťazstvo Spirita.

Kde sledovať naživo Fight Night Challenge: Separ vs. Majk Spirit - vstupenky, PPV priamy prenos, livestream?

Aktuálna situácia v súvislosti s pandémiou koronavírusu je pokojná, a tak sa tribúny aj na tomto podujatí môžu zaplniť na sto percent. Vstupenky do NTC arény na bitku Separa s Majkom Spiritom si môžete zakúpiť už teraz v sieti predpredaj.sk. Ak tam chcete byť, neváhajte.

Druhý turnaj organizácie Fight Night Challenge bude 3. júna 2022 opät dostupný naživo iba prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) vysielania priamo na webe FightNightChallenge.eu už za 9,99 eur.

Priamy prenos nenájdete v žiadnej televízii a momentálne nemáme informácie ani o livestreame na webe stávkovej kancelárie Fortuna, ktorá je oficiálnym partnerom organizácie Fight Night Challenge. Odporúčame však s blížiacim sa turnajom sledovať ponuku Fortuna TV. Ak by sa na tom niečo zmenilo, budeme vás, samozrejme, informovať.

Určite si na webe Fortuny minimálne môžete vsadiť na víťazov tohto vyhroteného podujatia. Už teraz tam nájdete ponuku kurzov na všetky zápasy. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a dostanete až trojitý vstupný bonus.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy a kde sa uskutoční druhý galavečer Fight Night Challenge?

Galavečer Fight Night Challenge s poradovým číslom 2 sa bude konať v bratislavskej NTC aréne v piatok 3. júna 2022 o 18:00 hod. Viac informácií nájdete v tomto článku.

2️⃣ Kto sa predstaví v hlavnom zápase na Fight Night Challenge 2?

Vrcholom večera by mal byť avizovaný boxerský súboj dvoch slovenských rapperom Separa a Majka Spirita. Boxovať však budú aj ďalšie známe mená slovenskej hip-hopovej scény. No a opäť uvidíme bojovať aj Attilu Végha. Kompletnú fight card turnaja nájdete TU.

3️⃣ Je možné sledovať Fight Night Challenge 2 naživo?

Samozrejme. Napriek tomu, že podujatie nebude vysielať žiadna televízia a zrejme nebude ani v livestreame na webe stávkových kancelárií, vidieť ho môžete v priamom prenose aj na vlastné oči. Návod, ako a kde sledovať FNC 2 naživo, nájdete vyššie.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge

Čo je Fight Night Challenge – informácie, kalendár, výsledky

Fight Night Challenge je pomerne nová bojová organizácia, ktorá vznikla na Slovensku a sústreďuje sa najmä na celebritné zápasy v boxe 🥊️✨

Attila Végh

Fight Night Challenge 2: Végh vs. Newton - info, analýza a kurzy

Slovenská legenda bojových umení Attila Végh bude opäť boxovať. Na galavečeri Fight Night Challenge 2 sa konečne postaví v ringu Emanuelovi...

Fight Night Challenge 2

Fight Night Challenge 2: Rytmus vs Moloch - dátum, livestream, tip

Fight Night Challenge 2 v Bratislave prinesie hneď niekoľko zaujímavých súbojov. Medzi nimi aj boxerský duel Rytmusa s Molochom.