FNC 3: Frayer Flexking vs. Baron - info, dátum, kurzy, tip

Kontroverzný slovenský raper Flayer Flexking sa predstaví v ringu aj na treťom podujatí Fight Night Challenge. Tentoraz bude čeliť ťažkému súperovi. V boxe sa mu postaví Imi Baron Štefaník.

INFORMÁCIEKURZY A TIP
LIVE ZADARMO NA FORTUNA TV

Frayer Flexking (Fight Night Challenge) Foto: Profimedia

Výsledok: Frayer Flexking zvíťazil KO v druhom kole

Aj keď nebol vyslovene papierovým favoritom, Andreas Stolárik, alias Frayer Flexking, na turnaji Fight Night Challenge 3 porazil veľkohubého Imiho "Barona" Štefánika zdrvujúcim knokautom na začiatku druhého kola.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja Fight Night Challenge 3 sipka

Fight Night Challenge 3: Frayer Flexking vs. Baron - informácie, termín, miesto

Do tretice všetko dobré, povedal si zrejme Andreas Stolárik, keď prijal zápasy aj na turnaji Fight Night Challenge 3, ktorý sa uskutoční v utorok 27. decembra 2022 o 18:00 hod v brnenskej Zoner BOBYHALL. Jeho súperom bude tentoraz známa tvár z televíznych obrazoviek Imrich Štefaník. Pozrime sa na tento zápas zblízka.

sipka Kliknite sem, zaregistrujte sa a sledujte Fight Night Challenge 3 NAŽIVO celkom zadarmo na Fortuna TV!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Ako sledovať zápas Flexking vs. Baron na Fight Night Challenge 3 - vstupenky (lístky), PPV, priamy prenos, livestream zadarmo

Vstupenky na podujatie Fight Night Challenge 3 v Zoner BOBYHALL v Brne môžete ešte stále nakupovať online v sieti predpredaj.sk. Či už chcete obyčajné miesto na tribúne alebo drahší VIP stôl s občerstvením lukratívne blízko ringu, je len na vás. Odporúčame však nezaháľať, miesta sa míňajú.

Ak zostanete 27. decembra večer doma, na webe FightNightChallenge.eu nájdete všetky dôležité informácie, ako a kde si môžete zaplatiť oficiálny PPV (pay-per-view) stream z celého galavečera.

Skvelou správou však je, že všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna môžu FNC 3 sledovať naživo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV celkom zadarmo. Stačí si týždeň pred podujatím vsadiť aspoň jeden tiket a v utorok 27.12. mať na hráčskom účete kladný finančný zostatok aspoň pár centov. Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a okrem okamžitého prístupu k športovým streamom dostanete k Fight Night Challenge 3 aj stávku bez rizika až za 70 EUR.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Fight Night Challenge 3: Andreas "Frayer Flexking" Stolárik vs. Imi "Baron" Štefaník - analýza, kurzy a tip

Kontroverzný a možno až problematický slovenský raper Frayer Flexking, vlastným menom Andreas Stolárik, je už na podujatiach Fight Night Challenge stálicou. Na premiérovom galavečere pred rokom knokautoval Čis T-ho. Na druhom turnaji bol v súboji s Gáborom Borárosom diskvalifikovaný. Teraz je pripravený dokázať všetkým, že sa dokonale pripravil fyzicky i technicky.

Bývalý futbalista, ktorý obliekal dresy Dubnice i rodného Javorníka si kvôli dílovaniu drog odsedel aj nejaký čas za mrežami, kde spoznal nejedného slovenského mafiána. Teraz sa 31-ročný hudobík prehlasuje za "čistého" a inklinuje k boxu.

Proti nemu bude stáť Imi "Baron" Štefánik. Bývalý účastník televíznej reality show Farma, podnikateľ, stále úspešnejší influencer a v súčasnosti aj poradca pre športových tipérov. Do takéhoto zápasu ide prvýkrát. Profi box si v ringu ešte nikdy nevyskúšal na ostro.

Extravagantný Košičan sa na Farme 14 prezentoval aj nervóznymi a agresívnymi výlevmi, za ktoré ho mali zo show vyhodiť. No podľa jeho slov to bolo celé celkom inak a zo súťaže v skutočnosti odstúpil kvôli zraneniu a zápalu v ramene. Teraz mu snáď žiadna podobná "boľačka" plány nezmarí a uvidíme ho bojovať s Flexkingom, ktorého chce naučiť pokore.

Náš TIP: Baron zvíťazí (kurz 1,80sipka Stavte si vo Fortune!

FORTUNA KURZY: FRAYER FLEXKING vs. BARON
FLEXKING 1 (1,98)
Remíza X (13,00) BARON 2 (1,80) ⭐

Kurzy na tento zápas sú veľmi vyrovnané. Flexking disponuje bohatšími skúsenosťami, keďže je to preňho už tretí turnaj FNC, Baron je zase na prvý pohľad športovejší typ a tiež sa pripravuje svedomito. Nechceme veľkohubého rapera odpisovať, ale očakávame, že ho Imi skutočne "skrotí". Tipujeme dvojku.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Vianoce opäť oslávime s veľkým exhibičným boxerským turnajom známych osobností✨ Blíži sa Fight Night Challenge 3 v Brne❗

Rytmus (Fight Night Challenge)

FNC 3: Rytmus vs. Curtis - dátum, livestream, tip

Sviatočný galavečer 🥊️ Fight Night Challenge 3 sa blíži a zúčastniť sa na ňom mal opäť Rytmus 🎙️ Jeho zápas bol však zrušený.

Dominika Mirgová

FNC 3: Dominika Mirgová vs. Aless Capparelli - info, kurzy, tip

Súboj, aký tu ešte nebol. Na Fight Night Challenge 3 sa predstaví známa slovenská speváčka Dominika Mirgová✨ proti mladej raperke Aless🎙️