FNC 5: Frayer Flexking vs. Adam Štrba

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Fight Night Challenge prišiel s piatym boxerským turnajom, na ktorom sa predstavia športovci, celebrity, ale aj hudobníci. V hlavnom predzápase sa proti sebe postavili aj slovenský raper Frayer Flexking a influencer Adam Štrba. Prvý menovaný vyhral po technickom knokaute v druhom kole. Súboj bol vyhlásený za najlepší z celého večera.

INFORMÁCIEKURZY – LIVESTREAM

fnc-5-frayer-flexking-vs.adam-trba.jpg Foto: Fight Night Challenge

Hodnotenie turnaja FNC 5: 9,5/10

  • Termín: 2. december 2023, 18:00 h
  • Miesto: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava

Fight Night Challenge 5: dátum, čas, miesto, informácie

Už v sobotu 2. decembra o 18:00 h sa uskutoční v poradí piaty boxerský turnaj organizácie Fight Night Challenge na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. FNC 5 prinesie zápasy v boxe známych osobností, športovcov, influencerov a iných celebrít.

Kliknite sem sledujte Fight Night Challenge 5 NAŽIVO ZDARMA sipka

V hlavnom zápase sa proti sebe postaví raper Momo a Marcel Hossa, bývalý slovenský hokejový hráč NHL a KHL. Diváci sa môžu tešiť aj na ženský zápas dvoch účastníčok reality show Ruža pre nevestu - Priscilla Versluis a Tereza Kosecová.

Stavte si na FNC 5 vo Fortune!

PREVIEW FIGHT NIGHT CHALLENGE 5
🗓️ Termín: 2. december 2023, 18:00 hod
🌍 Miesto: Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
▶️ Livestream: Fortuna TV, Oktagon.TV, Youtube

Fight Night Challenge 5: Frayer Flexking vs. Adam Štrba - kurzy a tip

Tridsaťdvaročný raper Andreas Stolárik alias Frayer Flexking je známy nielen svojou hudobnou tvorbou a kontroverzným vystupovaním, ale meno si urobil aj v rámci boxerských turnajov organizácie Fight Night Challenge. Frayer Flexking zápasil na troch turnajoch v bilanciou zápasov 2 výhry - 1 prehra.

V dvoch zápasoch knokautoval svojich súperov, v jednom zápase uštedril KO raperovi Čis T a v druhom zložil účastníka show Farma Imricha Štefánika alias Barona. V treťom zápase s českým raperom Refewom vypadol Frayerovi Flexkingovi z úst opakovane chránič, rozhodca preto zápas ukončil v prospech českého rapera.

Adam Štrba je slovenský influencer a známy je vďaka svojim aktivitám na sociálnych sieťach TikTok a Instagram. Pre Štrbu to bude prvý boxerský zápas v živote, na ktorý sa ale poctivo pripravuje. Raper Frayer Flexking je oproti influencerovi Štrbovi skúsenejším zápasníkom a podľa nás v zápase zvíťazí.

NÁŠ TIP: Frayer Flexking zvíťazí (kurz 1,12) sipka Tipujte vo Fortune!

FORTUNA KURZY: Frayer Flexking vs. Adam Štrba
Frayer Flexking 1 (1,12) ⭐ Remíza X (12,00) Adam Štrba 2 (6,78)

FNC 5 - vstupenky a live stream zadarmo na Fortuna TV

O turnaj Fight Night Challenge 5 je zo strany divákov veľký záujem a organizácia presunula zápasy z Národného basketbalového centra na Zimný štadión Ondreja Nepelu, tým rozšírila kapacitu a pridala ešte jeden zápas. Lístky na turnaj si môžete zakúpiť online a vyjdú vás od 15 € do 249 €.

Turnaj môžete sledovať aj prostredníctvom PPV na platforme Oktagon.TV za cenu 9,99 EUR, no a tiež úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Prístup k nemu má každý, kto si v priebehu siedmich dní pred podujatím vsadí aspoň jeden tiket a v deň "D" bude mať na hráčskom účte aspoň minimálny finančný zostatok.

Zaregistrujte sa vo Fortune teraz ako nový zákazník a dostanete aj prvú stávku bez rizika až za 70 EUR

Tipujte a sledujte Fight Night Challenge naživo vo Fortune!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

fnc-5-strco-filip-a-filip-sulik.jpg

FNC 5: Filip Sulík vs. Strýco Filip – zrušený zápas, zranenie, náhradník

Turnaj boxerských zápasov profesionálov, celebrít, spevákov a iných známych osobností štartuje v rámci Fight Night Challenge 5 už 2....

Fight Night Challenge

Ako sledovať Fight Night Challenge naživo online

Bojová organizácia 🥊️ Fight Night Challenge, ktorá stavia najmä na súbojoch celebrít, má na Slovensku stále viac fanúšikov a divákov.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.