UFC Fight Night: Muradov vs. Magomedov - dátum, kurzy, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Česko-uzbecký fighter Mach Muradov sa mal vrátiť do klietky v UFC v marci na turnaji Fight Night v Las Vegas. Napokon však zo zápasu odstúpil a ďalší termín jeho návratu je nateraz neznámy.

KEDY a KDEANALÝZA a KURZYLIVESTREAM

Makhmud Muradov (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night 221 (Yan vs. Dvalishvili) - informácie, dátum a miesto

Bude to turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 221 označený aj podľa hlavného zápasu, v ktorom na seba narazia špičkoví borci z bantamovej váhy Petr Yan a Merab Dvalishvili. Podujatie sa uskutoční v noci zo soboty 11. na nedeľu 12. marca 2023 v Las Vegas, no tentoraz výnimočne v Divadle Virgin Hotela známom aj ako The Joint. Začiatok je naplánovaný na 22:00 hod SEČ. sipka Zaregistrujte sa, stavte si s bonusom a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC Fight Night: Makhmud Muradov vs. Abusupiyan Magomedov - analýza, kurzy a tip

Makhmud Muradov (33) pochádza z Uzbekistanu, no ako doma bol už i v Českej republike. Vlani ho však vyhostili nie len z Česka, ale aj z Európy, kvôli jeho údajným nebezpečným kontaktom. Rozišiel sa s prominentnou priateľkou Monikou Bagárovou a vrátil sa domov do rodnej krajiny, kde sa stal okamžite veľkou hviezdou. Rozbehol tam dokonca vlastnú bojovú organizáciu.

"Mach" však stále pokračuje v UFC, kde má čo naprávať. Posledné dva zápasy mu totiž vôbec nevyšli. Vlani v októbri prehral na body s Caiom Borralhom a v auguste 2021 ho v submisii utiahol Gerald Meerschaert. Tvrdý postojár s bilanciou 25 výhier – 8 prehier, ktorý má v sebe i niečo z tradičnej ruskej školy zmiešaných bojových umení, však má na viac.

Makhmud
MURADOV
POROVNANIE Abusupiyan
MAGOMEDOV
25–8 celková bilancia 25–4
17–1 KO/TKO 14–1
3–4 submisia 6–2
5–3 na body 5–1
33 rokov vek 32 rokov
188 cm výška 188 cm
83,9 kg váha 83,9 kg
postojár bojový štýl postojár

Jeho súperom bude čečenský fighter Abusupiyan Magomedov (32). Rus s výbornými štatistikami v profi MMA v UFC ešte len začína. Bude to len jeho druhý zápas. V tom prvom vlani v septembri knokautoval Dustina Stoltzfusa. Celkovo však ide o veľmi skúseného borca, ktorý si prešiel organizáciami ako KSW, Superior FC, GMC, PFL a ďalšími.

Aj Magomedov je prevažne postojár, no vychovávaný bol i v tradičnej východnej bojovej škole, takže je výborný v grapplingu i wrestlingiu. Fyzicky sú s Muradovom na tom takmer rovnako. Abusupiyan má však dokonca ešte lepšie čísla: 25 výhier – 4 prehry – 1 remíza.

TIP: Muradov zvíťazí (kurz 1,90sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: MURADOV vs. MAGOMEDOV
MURADOV 1 (1,90) ⭐ Remíza X (45,00) MAGOMEDOV 2 (1,80)

Podľa odborníkov i stávkových kancelárií pôjde o veľmi vyrovnaný zápas. Favorit prakticky nie je známy, mierne rozdiely v kurzoch nič neznamenajú. Podľa všetkého môžeme od týchto borcov očakávať tvrdú a atraktívnu bitku, ktorú môže rozhodnúť jeden úder prípadne jedna chyba v obrane. Vylúčené nie je ani škrtenie či páka po úspešnom takedowne.

Tipovať je to naozaj ťažké, no my si vyberáme Muradova. Po turbulentnom období mal posledné mesiace čas sústrediť sa na svoj život vrátane kvalitnej prípravy. Očakávame, že sa po poslednej prehre vráti do UFC víťazne.

Kde sa dá sledovať naživo UFC: Muradov vs. Magomedov - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Priamy prenos z turnaja UFC Fight Night: Yan vs. Dvalishvili by mala opäť priniesť televízia Premier Sport 1 a tiež streamovacia platforma VOYO. Podrobnejšie informácie o začiatku vysielania a pod. prinesieme neskôr. Samozrejme, môžete si kúpiť aj oficiálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass.

Oveľa výhodnejšie je však využiť možnosť sledovať livestream zadarmo na TV Tipsport. Prístup k nemu budú mať opäť všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport, ktorí v priebehu 30 dní pred týmto podujatím pretipujú aspoň 1,20 EUR. To je jediná ľahko splniteľná podmienka.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete až teraz ako nový zákazník sipka okamžite získavate prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane UFC na prvých sedem dní bez akýchkoľvek ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus k prvému vkladu až 20 EUR.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.

Martin Buday (UFC)

UFC Fight Night: Buday vs. Collier - informácie a výsledok

Martin Buday zvíťazil aj vo svojom treťom zápase v slávnej UFC✨ V súboji s Jakeom Collierom síce najprv ťahal za kratší koniec, no potom to...