Martin Buday: UFC zápas dnes NAŽIVO na Fortuna TV

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dnes v noci sa na turnaji UFC Fight Night v Las Vegas v rámci ťažkej váhy predstaví aj slovenský bojovník Martin Buday. Prečítajte si návod, kedy, ako a kde sledovať tento zápas i celý galavečer naživo.

DÁTUM a ČAS
LIVESTREAM ZADARMO
PRIAMY PRENOSPAY-PER-VIEW

Martin Buday vs. Jake Collier (UFC) Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Song vs. Simon - informácie, dátum, čas a miesto

Dnes v noci zo soboty 29.4. na nedeľu 30.4. sa v známej hale UFC Apex Centre od 22:00 hod začína galavečer UFC Fight Night s poradovým číslom 223 a hlavným zápasom v bantamovej váhe medzi Song Yadongom a Ricky Simonom. Kliknite sem, stavte si úplne bez rizika a sledujte dnes UFC NAŽIVO!

Fight card turnaja je rozdelená na dve časti. Vrcholom "Prelims" bude práve zápas Martina Budaya, ktorý vo svojom treťom vystúpení v rámci UFC narazí na doteraz najsilnejšieho súpera Jakea Colliera. Pre nás určite highlight celého večera, no podujatie ponúkne aj ďalšie zaujímavé súboje.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

sipka Kompletný program turnaja UFC Fight Night: Song vs. Simon

Fortuna TV: Návod, ako si pozrieť UFC zápas Martina Budaya sipka LIVE stream zadarmo

Ste zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna? Potom pre vás máme opäť dobrú správu. Aj tento UFC turnaj s Martinom Budayom budete môcť prostredníctvom Fortuna TV sledovať cez livestream úplne zadarmo. A to na akomkoľvek zariadení aj v aplikácii, kdekoľvek sa nachádzate. Všetko, čo preto musíte urobiť, je mať za posledných sedem dní vsadený akýkoľvek tiket a dnes večer na vašom hráčskom konte aspoň minimálny finančný zostatok, stačí aj pár centov.

Nemáte ešte účet? Zaregistrujte sa vo Fortune tu a teraz sipka ako nový zákazník dostanete okrem prístupu ku športovým livestreamom (aj z dnešného UFC) až tri vstupné bonusy, s ktorými môžete tipovať zadarmo (kredit 30 EUR), bez rizika (až do 30 EUR) a taktiež sa zabaviť vo Fortuna kasíne (30 free spinov).

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Premier Sport 1 a VOYO: Martin Buday UFC dnes naživo - priamy prenos v televízii

Dnes (v sobotu) večer, či v noci, od 23:00 hod vysiela priamy prenos z UFC Fight Night s Martinom Budayom televízia Premier Sport 1 a tiež streamovacia služba VOYO. Tešiť sa môžete na slovenského komentátora s odborným spolukomentátorom a elitnú svetovú MMA na obrazovke až do skorého rána.

Navyše, ak by ste to nestihli alebo zaspali, na VOYO si môžete pozrieť celý záznam z tohto galavečera aj na druhý deň alebo neskôr podľa vášho voľného času.

UFC Fight Pass: Martin Buday, UFC zápas dnes - PPV LIVE VIDEO

Ak by ste sa z akéhokoľvek dôvodu nemohli dostať k livestreamu zadarmo ani priamemu prenosu na našom území, ešte stále si môžete tretí zápas Martina Budaya v UFC pozrieť naživo prostredníctvom oficiálnej medzinárodno PPV (pay-per-view) platformy UFC Fight Pass. Prístup k vysielaniu si zakúpite na celý turnaj či vybranú časť fight card. Prípadne si môžete rovno vybrať aj predplatné. Je to iba na vás.

Zatiaľ si môžete pozrieť oficiálne verejné váženie:

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

Stavte si a sledujte Oktagon 42 naživo na TV Tipsport!

Sledujte Oktagon 42 dnes - LIVE stream online a PPV prenos

Už dnes večer sa na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu v Bratislava koná galavečer Oktagon 42. Sledujte to všetko naživo online aj úplne...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.