UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov - preview, zápasy, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý turnaj elitnej MMA organizácie v roku 2022 sa uskutoční 14. januára. Pripravte sa na UFC Fight Night 217. V článku nájdete analýzu hlavného zápasu, kurzy, náš tip na výsledok, ale aj kompletnú fight card a návod, ako toto podujatie sledovať naživo.

INFORMÁCIEKURZYFIGHT CARDLIVESTREAM

Nassourdine Imavov (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,7/10

  • Dátum a čas: 14. január 2023, 22:00 hod
  • Miesto konania: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Strickland ako náhradník porazil Imavova, parádne KO Umara Nurmagomedova

Sean Strickland síce do hlavného zápasu s Nassourdinem Imavovom nastúpil na poslednú chvíľu ako náhradník, ale počínal si veľmi dobre. Aj keď to nebola jednostranná ani rýchla záležitosť, v klietke mal počas celých piatich kôl viditeľnú prevahu a jeho víťazstvo na body bolo celkom oprávnené.

V hlavnom predzápase Dan Ige dokázal knokautovať Damona Jacksona pred koncom druhého kola jednou presnou ranou. Technickým knokautom po dobrom body kicku a následnom dorazení zvíťazil Roman Kopylov nad Punahele Sorianom.

Raquel Penningtonová vo vyrovnanom zápase možno prekvapujúco porazila Ketlen Vieira na body po "split decision".

Umar Nurmagomedov zaznamenal v 16. zápase kariéry 16. víťazstvo. Prvýkrát ukončil súpera knokautom. Raoni Barcelos od neho dostal 20 sekúnd pred koncom presnú a tvrdú ranu, po ktorej bol "vybavený".

Na turnaji sa predstavil aj Javid Basharat, ktorý v roku 2020 štartoval tiež v rámci Oktagon MMA. Vo svojom treťom zápase v UFC teraz porazil Mateusa Mendoncu na body a v profi kariére je stále neporazený.

Kompletné výsledky turnaja UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov TU sipka

UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov - preview, informácie, dátum, čas, miesto

Organizácia UFC sa v novom roku rozbieha pozvoľne. V sobotu 14. januára 2023 sa v Apex Centre v Las Vegas uskutoční turnaj UFC Fight Night. Na poslednú chvíľu v ňom došlo k zmene v hlavnom zápase! Zraneného Kelvina Gasteluma nahradil Sean Strickland, takže Nassourdine Imavov sa bude musieť prekoncentrovať na nového a celkom iného protivníka. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC Fight Night naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC FIGHT NIGHT 217
🥊️ Hlavný zápas: Sean Strickland - Nassourdine Imavov
🗓️ Dátum a čas: 14. január 2023, 22:00 hod
🛰️ Miesto: UFC Apex Centre, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, VOYO

UFC Vegas 67: Sean Strickland vs. Nassourdine Imavov (Kelvin Gastelum sa zranil) - analýza, kurzy a tip na výsledok

Nassourdin Abdoulazimovitch Imavov (27) je bojovník s francúzskym pasom, ktorý sa však, ako naznačuje je meno, narodil v ruskom Dagestane. Napriek tomu však nie je bežným odchovancom tradičnej dagestanskej bojovej školy, vychovali ho totiž v Salon-de-Provence vo Francúzsku, kam sa jeho rodina presťahovala, keď mal 9 rokov.

Vysoký (191 cm) "ruský snajper" sa v roku 2019 stal šampiónom organizácie TFL vo welterovej váhe a to mu postupne otvorilo cestu do elitnej spoločnosti. V UFC debutoval v roku 2020 víťazstvom nad Jordanom Williamsom. Odvtedy si pripísal jednu prehru a ďalšie tri víťazstvá. Ide o komplexného fightera, ktorého doteraz nikdy nikto neknokautoval. Jeho profi bilancia je 12 výhier – 3 prehry.

Sean Strickland (31), ktorý na poslednú chvíľu nahradil zraneného Kelvina Gasteluma, v UFC pôsobí už 9 rokov, no titul zatiaľ nikdy nezískal. Rodák zo Severnej Caroliny je taktiež komplexným bojovníkom, ktorého je veľmi ťažké dostat na zem. Jeho celková bilancia je v skutku parádna: 25 výhier – 5 prehier. Ešte nikdy neprehral po submisii.

Fighter s prezývkou "Tarzan", i keď má prakticky holú hlavu, síce nebojoval s Israelom Adesanyom, no v roku 2017 čelil Kamaru Usmanovi (neúspešne) a konte už má skalpy Jack Hermanssona či Uriaha Halla. Posledné dva zápasy s Alexom Pereirom a Jaredom Cannonierom však Strickland prehral.

TIP: Imavov zvíťazí (kurz 1,80) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: STRICKLAND vs. IMAVOV
STRICKLAND 1 (2,12) Remíza X (40,00) IMAVOV 2 (1,80) ⭐

Okrem toho, že Imavov má jednoznačne lepšiu formu, je v skvelom veku a najmä na tento termín sa systematicky pripravoval fyzicky i technicky. Dostal síce nového súpera, ktorý môže byť v mnohých aspektoch i ťažším ako Gastelum, no mal by to zvládnuť. Odporúčame tipovať dvojku, teda víťazstvom Nassourdina Imavova.

UFC Fight Night 217: Strickland vs. Imavov - fight card, program, zápasy a výsledky

Karta zápasov tohto turnaja vyzerá nasledovne. Sean Strickland a Nassourdine Imavov sa teda postarajú o hlavný súboj a v tých ďalších by sa mali predstaviť títo bojovníci a bojovníčky:

UFC FIGHT NIGHT 217 - KARTA, ZÁPASY, BOJOVNÍCI a VÝSLEDKY
Main card
Light Heavyweight Sean Strickland (BODY) 5(5:00) Nassourdine Imavov
Featherweight Dan Ige (KO) 2(4:13) Damon Jackson
Middleweight Punahele Soriano 2(3:19) Roman Kopylov (TKO)
Women's Bantamweight Ketlen Vieira 3(5:00) Raquel Pennington (BODY)
Bantamweight Umar Nurmagomedov (KO) 1(4:40)
Raoni Barcelos
Preliminary card
Middleweight Abdul Razak Alhassan (KO) 2(0:28) Claudio Ribeiro
Lightweight Mateusz Rebecki (BODY)
3(5:00) Nick Fiore
Bantamweight Javid Basharat (BODY) 3(5:00) Mateusz Mendonca
Flyweight Allan Nascimento (SUB) 1(3:16) Carlos Hernandez
Featherweight Daniel Argueta (BODY)
3(5:00) Nick Aguirre
Flyweight Jimmy Flick 1(4:33)
Charles Johnson (TKO)

Ako sledovať naživo UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov (UFC on ESPN+ 75) - priamy prenos, PPV, livestream zadarmo

Aj tento turnaj UFC si, samozrejme, budete môcť pozrieť naživo. Ak máte k dispozícii televízny kanál Premier Sport 1, živé vysielanie štartuje v nedeľu 15. januára 2023 jednu hodinu po polnoci (01:00 hod).

V rovnakom čase pobeží prenos aj na streamovacej službe VOYO. Organizácia tiež predáva PPV prístup na oficiálnej platforme UFC Fight Pass.

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna si však môžu pozrieť turnaj UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov opäť celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí si v priebehu siedmich dní pred podujatím vsadiť akýkoľvek tiket a v deň turnaja mať na svojom tipérskom účte finančný zostatok aspoň pár centov.

Ak sa zaregistrujete vo Fortune teraz ako nový zákazník, získate okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom a tiež trojitý vstupný bonus 30 € kredit, 30 € stávku bez rizika a 30 free spinov do online kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.