Sledujte UFC Fight Night 217 NAŽIVO - livestream aj TV prenos

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Pripravte sa na prvý UFC turnaj v tomto roku. Už tento víkend zo soboty na nedeľu sa v Las Vegas koná Fight Night so zaujímavými zápasmi. Pozrite si to naživo a tipujte vo Fortune!

DÁTUM A ČAS
LIVESTREAM ZADARMO
PRIAMY PRENOSPAY-PER-VIEW

Klietka UFC Foto: Profimedia

UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov - informácie, dátum, čas

Prvý turnaj v roku 2023 naplánovala najlepšia svetová MMA organizácia na víkend 14. a 15. januára. UFC Fight Night 217 sa bude konať v UFC Apex Centre v Las Vegas, pričom podujatie štartuje v sobotu od 22:00 hod. Zápasy hlavnej karty prídu na rad od 01:00 hod v nedeľu ráno. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night naživo na Fortuna TV!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase sa už podľa názvu galavečera stretnú Sean Strickland a Nassourdine Imavov. Pôvodne mal však proti Imavovovi nastúpiť Kelvin Gastelum, no týždeň pred turnajom sa zranil. Uvidíme však aj ďalšie známe mená ako Dan Ige, Ketlen Vieira, Umar Nurmagomedov a ďalší.

sipka Info, program a kurzy k UFC Fight Night: Strickland vs. Imavov

Livestream zadarmo - sledujte UFC Fight Night 217 na Fortuna TV

Zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna si už mohli zvyknúť na to, že livestreamy zo všetkých turnajov UFC môžu pravidelne sledovať celkom zadarmo prostredníctvom livestreamu na Fortuna TV. Stačí mať v priebehu týždňa pred podujatím vsadený aspoň jeden tiket a v čase turnaja na hráčskom konte kladný finančný zostatok aspoň pár centov.

Ak ešte účet nemáte, zaregistrujte sa vo Fortune hneď teraz! Dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane víkendového turnaja UFC a k tomu aj trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit + 30 EUR stávka bez rizika + 30 free spinov do kasína. Takže si budete môcť rovno vsadiť.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

Priamy prenos - pozrite si UFC on ESPN+ 75 (UFC Vegas 67) v televízii Premier Sport 1 a na VOYO

Ak máte na v ponuke vášho televízneho operátora kanál Premier Sport 1, môžete si prvý turnaj UFC v tomto roku pozrieť v noci zo soboty na nedeľu (15.1.) od 01:00 hod v priamom prenose aj s česko-slovenským komentárom.

V rovnakom čase nájdete živý prenos aj v ponuke streamovacej služby VOYO, ktorú môžete mať za 5,99 EUR mesačne. Zároveň sa tu uloží aj záznam z podujatia, takže v prípade, že ho nestihnete live, pozrite si ho kedykoľvek neskôr.

Oficiálne PPV (pay-per-view) - zapnite si zápas Strickland vs. Imavov na UFC Fight Pass

Organizácia UFC vysiela každý turnaj medzinárodne aj prostredníctvom svojho vlastného kanála. Ide o klasické PPV (pay-per-view), takže prístup k priamemu prenosu za poplatok, tzv. UFC Fight Pass si môžete zakúpiť na oficiálnom webe.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Sebastián Fapšo (RFA Ring Tour: Trnava)

RFA Ring Tour: Trnava - info, bojovníci, zápasy, livestream

Organizácia RFA prichádza s ďalším novým typom turnaja. Tentoraz je to čisto postojársky event s označením Ring Tour🎙️✨

Ľudovít Klein

UFC 286: Lajoš Klein vs. Jai Herbert - dátum, analýza, kurzy

Ľudovít Klein už pozná meno svojho ďalšieho súpera v UFC✨ Opäť sa predstaví na turnaji v Londýne a opäť bude čeliť britskému bojovníkovi.