UFC Fight Night: Klein vs. Jones - nový súper, dátum, informácie

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Veľká zmena na poslednú chvíľu. Ľudovít Klein bude v UFC bojovať už tento víkend v Londýne a čaká ho nový súper. Postaví sa proti Walešanovi Masonovi Jonesovi. Prečítajte si, aké má šance.

Ľudovít Klein Foto: Fortuna

Výsledok: Ľudovít Klein prekvapil Londýn aj celý svet

Napriek tomu, že slovenský bojovník zobral zápas na poslednú chvíľu, mal iba týždeň na provizórnu prípravu na nového súpera a proti Walešanovi nebol favoritom, predviedol v O2 Arene skvelý ofenzívny výkon. V klietke sme mohli vidieť Ľudovíta Kleina opäť v jeho najlepšej forme. Bol uvoľnený, odvážny, ale zároveň sústredený na čo najlepší zápas. "Lajoš" zvíťazil na body celkom jednoznačným rozhodnutím 30–27, 30–27, 30–27.

Proti Masonovi Jonesovi ukázal všetky zo svojich najsilnejších zbraní, či to už boli údery alebo kopy. No a tento parádny naskočený head kick bol jedným z highlightov celého turnaja.

sipka Pozrite si kompletné výsledky UFC Fight Night 208 v Londýne

UFC Fight Night (Londýn): Ľudovít Klein vs. Mason Jones - nový súper, nový dátum, informácie, kurzy a tip

Slovenský bojovník mal pôvodne nastúpiť 30. júla v Texase na turnaji UFC 277 proti Čiľanovi Nachovi Bahamondesovi. Ten však pre problémy s vízami nemôže do USA, a tak zo zápasu odstúpil. Organizácia ponúkla Kleinovi nového súpera v skoršom termíne na UFC Fight Night 208 v Londýne a on na to pristál. V sobotu 23. júla 2022 sa tak v britskej metropole postaví Masonovi Jonesovi z Walesu! Zaregistrujte sa, stavte si celkom bez rizika a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

sipka Kompletné informácie, fight card a analýza hlavného zápasu UFC London

Ak mal byť Ignacio Bahamondes pre Kleina ťažkou prekážkou, waleský "Drak" nebude oveľa ľahším sústom. Dvadsaťsedemročný Mason Jones je totiž bývalým šampiónom organizácie Cage Warriors v ľahkej aj welterovej váhe. Má bilanciu 11 výhier – 1 prehra. Ešte nikdy však "nepadol" predčasne. Ide o komplexného bojovníka, ktorý však, našťastie pre Kleina, nie je taký vysoký ako pôvodný súper z Čile.

Jones však aj tak bude ťažký súperom. Podľa papierových predpokladov je favoritom. Ide o komplexného borca, ktorý si dokáže poradiť prakticky v každej situácii. V UFC má za sebou zatiaľ iba tri zápasy: prvý z nich prehral, ten druhý sa nehodnotil a v treťom porazil Davida Onamu, bolo to v októbri minulého roka.

Ľudovít Klein má za sebou prvý kontrakt v UFC, v ktorom mal bilanciu 2–2, pričom si novú zmluvu zachraňoval až posledným víťazstvom nad Devonte Smithom. Teraz ho však čakajú nové výzvy a ako môžeme vidieť, kvalita súperov bude iba stúpať. Rodák z Nových Zámkov sa taktiež môže pýšiť slušnou bilanciou 18 výhier – 4 prehry a taktiež je to mimoriadne všestranný bojovník.

Navyše "Mr. Highlight", ako znie Kleinova prezývka, už v jednom takomto zápase na poslednú chvíľu UFC šokoval. Bola to jeho premiéra v organizácii, keď ako náhradník vzal zápas v Abu Dhabi proti Shaneovi Youngovi a "vypol" ho po 76 sekundách parádnym kopom do hlavy. Klein je však podľa bookmakerov pomerne výrazným favoritom, svedčia o tom aj kurzy vo Fortune.

Kurzy na zápas Mason Jones vs. Ľudovít Klein.

Ak ste optimisti a máte odvahu, vsadiť si na Lajoša s kurzom 3,10 je dobré terno. Za predpokladu, že by to vyšlo, sa môžete tešiť na viac ako trojnásobok vkladu. Avšak my vám odporúčame ešte jeden zaujímavý tip. Je to spôsob ukončenia zápasu na body s pekným kurzom 2,10. Na jednej strane Jones ešte nikdy neprehral predčasne a na strane druhej zrejme nedá Kleinovi veľa príležitostí na ukončenie. Ak zároveň Slovák vydrží s Walešanom tri kolá, mohol by mať šancu.

TIP: Na body alebo tech. rozhodnutím (kurz 2,10sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si vo Fortune!

Ako sledovať naživo UFC Fight Night 208 (UFC on ESPN+ 66): Jones vs. Klein - priamy prenos v TV, livestream online, PPV

Fakt, že sa tento turnaj koná v Londýne, je dobrou správou aj pre slovenských fanúšikov. Nemusíte totiž kvôli UFC tentokrát ponocovať. Priamy prenos v televízii na kanáli Premier Sport 1 sa začína v prime time od 20:00 hod a pozrieť si ho môžete aj prostredníctvom streamovacej platformy VOYO.

Využiť môžete aj oficiálny UFC Fight Pass, ale výhodnejšou alternatívou je livestream online na Fortuna TV. Pre registrovaných zákazníkov stávkovej kancelárie Fortuna je celkom zadarmo. Stačí mať týždeň pred podujatím vsadený aspoň jeden tiket, pozitívny zostatok na účte a sledovať môžete nie len UFC, ale množstvo ďalších športových prenosov.

Aby ste mohli sledovať livestreamy zadarmo, zaregistrujte sa vo Fortune TU a TERAZ, a dostanete aj niekoľko skvelých vstupných bonusov iba pre nových zákazníkov.

Zaregistruj sa vo Fortune a stav si až za 30 eur bez rizika!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Martin Buday

Martin Buday – takmer neporaziteľný slovenský obor v MMA

⚡Martin Buday⚡ je absolútnou slovenskou špičkou v ťažkej váhe MMA a druhým Slovákom v histórii, ktorý sa prebojoval do slávnej UFC.

Attila Végh

Attila Végh – slovenská MMA legenda

Attila Pumukli Végh je aktuálne najlepším slovenským MMA bojovníkom. Svoj najvýznamnejší úspech dosiahol v americkej organizácii Bellator.