UFC 282: Blachowicz vs. Ankalaev - dátum, info, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Dlho avizovaná odveta medzi Jiřím Procházkom a Gloverom Teixeirom je zrušená. Galavečer UFC 282 má nový hlavný titulový zápas. Prečítajte si, ako vyzerá karta zápasov a šance dvoch hlavných aktérov na víťazstvo, kde môžete tento zápas sledovať naživo a ako tipovať výsledok.

INFORMÁCIE
PROCHÁZKA ❌ TEIXEIRA
BLACHOWICZ vs. ANKALAEV
VÝSLEDKYLIVESTREAM

Jan Blachowicz vs. Magomed Ankalaev (UFC 282) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 282: 9,8/10

  • Dátum a miesto: 11. december 2022, Las Vegas
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Zápas o titul bez víťaza, Rozenstruik "zvalcoval" Daukausa

V hlavnom zápase turnaja UFC 282 predviedli Jan Blachowicz a Magomed Ankalaev pre mnohých možno trochu nudnú bitku, no trvalo to celých päť kôl. V technicky i bodovo vyrovnanom súboji sa napokon rozhodcovia nedohodli na víťazovi a duel sa skončil vzácnou remízou. Blachowicz však po zápase povedal, že titul by si zaslúžil Ankalaev, ktorý zároveň víťazstvo očakával.

Na body sa skončil aj ostro sledovaný súboj medzi Paddy Pimblettom a Jaredom Gordonom. Tešil sa britský fighter, ktorý po troch kolách zvíťazil tesným no jednohlasným verdiktom, a tak stále stúpa smerom nahor.

Na hlavnej karte sme mohli vidieť aj catchweight zápas Santiaga Ponzinibbia s Alexom Moronom. Prvý menovaný to ukončil 31 sekúnd pred koncom, keď súpera zmlátil do stavu, kedy to rozhodca musel "odmávať".

Dricus du Plessis v "Zápase večera" taktiež rozhodol súboj s Darren Tillom až 17 sekúnd pred koncom. Súperovi nasadil "face crank" a ten to už nevydržal.

Ilia Topuria vyriešil Bryca Mitchella dobre uchyteným "arm-triangle choke" v druhom kole. Bola to prakticky neriešiteľná situácia, ktorá sa dala iba odklepať.

Šokujúci knokaut predviedol v ťažkej váhe Jairzinho Rozenstruik, ktorý na Chrisa Daukausa vyletel okamžite od prvej sekundy zápasy, zasypal ho ranami z každej strany a aj keď sa bývalý policajt snažil v klietke nejako uhnúť a otrepať, nemal šancu. Po 23 sekundách bolo vybavené.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 282 sipka

UFC 282: Procházka vs. Teixeira 2 - zrušený hlavný zápas, informácie, dátum a miesto

Svet očakával veľkú titulovú odvetu medzi Jiřím Procházkom a Gloverom Teixeirom, no tá sa konať nebude kvôli vážnemu zraneniu českého bojovníka. Na pozíciu hlavného súboja UFC 282 sa tak presunul pôvodne zamýšľaný predzápas v poloťažkej váhe Jan Blachowicz vs. Magomed Ankalaev. A v nedeľu 11. decembra 2022 ráno pod strechou T-Mobile Arény v Las Vegas sa bude bojovať o titul. Kliknite sem, stavte si bez rizika a sledujte UFC 282 NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 282
🥊 Hlavný zápas: Jan Blachowicz - Magomed Ankalaev (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 11. december 2022, 00:00 hod
🌍 Miesto: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 2, VOYO

UFC 282: Jiří Procházka vs. Glover Teixeira 2 - zrušený zápas

Jiří Procházka (30) sa počas prípravy na odvetný titulový zápas v Las Vegas vážne zranil. Podľa sport.cz český bojovník pri tréningu nešťastne dopadol na zem, pri čom si nielen vykĺbil, ale aj roztrhal väzy v pravom ramene. Prezident UFC Dana White uviedol, že je to najvážnejšie zranenia ramena, o akom v histórii organizácie vie.

Rodák zo Znojma tak bude musieť absolvovať komplikovanú operáciu a po nej dlhú rekonvalescenciu. Procházkov tréner Martin Karaivanov odhaduje návrat svojho zverenca najskôr v septembri 2023.

Odvetný titulový zápas s Gloverom Teixeirom (43) je tak, samozrejme, zrušený. Procházka musel zároveň aj uvoľniť opasok šampióna v poloťažkej váhe. Šancu na titul "český samuraj" podľa vedenia UFC dostane hneď, ako to bude možné. Dátum jeho návratu je však v súčasnosti naozaj v nedohľadne.

Procházka sa prostredníctvom svojho Instagramu ospravedlnil Teixeirovi a prihovoril aj fanúšikom: "Ďakujem za všetky vaše správy. Musím sa ospravedlniť Gloverovi. Tak skoro však nebudem schopný bojovať. Taký je život. Gratulujem Ankalaevovi a Blachowiczovi k titulovému zápasu, no stále sa cítim ako šampión. Hneď ako sa vrátim, zabojujem o titul znova. A nie len to. Pretože moje ciele sú vyššie ako len titul šampióna."

UFC 282: Jan Blachowicz vs. Magomed Ankalaev (o titul) - analýzka, kurzy a tip

Hviezdny Poliak Jan Blachowicz (39) prišiel o titul v poloťažkej váhe pred rokom práve s Gloverom Teixeirom. Bývalý šampión KSW či majster sveta v muay thai teraz môže nečakane opasok vybojovať znova. Ide o mimoriadne kvalitného a komplexného borca s bilanciou 29 výhier – 9 prehier, ktorý má v posledných rokoch na konte skalpy aj takých mien ako Israel Adesanya či Dominick Reyes.

Magomed Ankalaev (30) je typickým produktom dagestanskej bojovej školy. V minulosti taktiež získal titul v domácej organiazácii WFCA a stal sa aj amatérskym majstrom sveta v MMA. Jeho profi bilancia je 18 výhier a iba 1 prehra. Profilovať ho môžeme ako postojára, ktorý útočí priamočiaro a pokúsi sa o KO v každom zápase. Otázne je, ako obstojí s Blachowiczom v prípadnom súboji na zemi.

TIP: Blachowicz zvíťazí (kurz 2,95sipka Stavte si vo Fortune

Stavte si na výsledok zápasu Blachowicz vs. Ankalaev vo Fortune!

Napriek tomu, že papierovým favoritom je Ankalaev, zdá sa nám pravdepodobnejší úspech Blachowicza. A to z niekoľkých dôvodov. Tým prvým je jeho všestrannosť. V postoji je minimálne taký dobrý ako jeho ruský súper, no s čiernym opaskom v brazílskom jiu-jitsu je to aj špičkový grappler. Ankalaev bude určite veľmi agresívny, no očakávame, že Poliak zlomí zápas vo svoj prospech tam, kde Rus bude strádať.

UFC 282 - fight card, bojovníci, program, zápasy (výsledky)

Okrem hlavného titulového zápasu medzi Blachowiczom a Ankalaevom uvidíme na tomto galavečere napr. aj Paddyho Pimbletta, Robbieho Lawlera, Jairzinha Rozenstruika v ťažkej váhe či niekoľko debutantov. Kompletný program zápasov a po skončení turnaja aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC 282 - FIGHT CARD, ZÁPASY, VÝSLEDKY
Main card (04:00 hod)
Light Heavyweight ⭐ Jan Blachowicz 5(5:00)
REMÍZA
Magomed Ankalaev
Lightweight Paddy Pimblett (BODY) 3(5:00) Jared Gordon
Catchweight (180 lb) Santiago Ponzinibbio (TKO) 3(2:29) Alex Morono
Middleweight Darren Till 3(2:43) Dricus du Plessis (SUB)
Featherweight Bryce Mitchell 2(3:10) Ilia Topuria (SUB)
Preliminary card (02:00 hod)
Bantamweight Raul Rosas Jr. (SUB) 1(2:44) Jay Perrin
Heavyweight Jairzinho Rozenstruik (TKO) 1(0:23) Chris Daukaus
Middleweight
Edmen Shahbazyan (TKO)
2(4:41) Dalcha Lungiambula
Middleweight
Chris Curtis (KO)
2(2:49) Joaquin Buckley
Early preliminary card (00:00 hod)
Featherweight Billy Quarantillo (TKO) 2(4:30) Alexander Hernandez
Featherweight T.J. Brown (SUB) 3(3:41) Erik Silva
Bantamweight Cameron Saaiman (TKO) 3(4:13) Steven Koslow

Sledujte titulový zápas Blachowicz vs. Ankalaev na UFC 282 NAŽIVO - livestream zadarmo na Fortuna TV a priamy prenos na Premier Sport 2

Priamy prenos bude vysielať tradične kanál Premier Sport 1. Vysielanie sa začne v nedeľu 11.12. od 04:00 hod ráno, teda od začiatku hlavnej karty. UFC 282 naživo prinesie v rovnakom čase aj streamovacia služba VOYO a o ďalších kanáloch vás prípadne budeme informovať neskôr. Spomenieme však aj oficiálne PPV UFC Fight Pass.

Ak ste registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Fortuna, nepotrebujete mať ani Premier Sport ani zaplatené VOYO. UFC 282 si v takom prípade pozriete naživo celkom zadarmo prostredníctvom Fortuna TV. Stačí mať v priebehu 7 dní pred týmto podujatím vsadený akýkoľvek tiket a v deň konania sledovaného turnaja na hráčskom konte zostatok aspoň pár centov.

Zaregistrujte sa vo Fortune ešte dnes sipka ako nový zákazník dostanete teraz parádny trojitý vstupný bonus 50 EUR kredit, 50 EUR stávka bez rizika a 50 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy sa uskutoční turnaj UFC 282?

Turnaj UFC 282 je na programe v noci zo soboty na nedeľu 11. decembra 2022. Hlavná karta odštartuje v nedeľu ráno od 04:00 hod. Viac informácií nájdete vyššie v tomto článku.

2️⃣ Kto je favoritom na titul v hlavnom zápase UFC 282 Procházka vs. Teixeira?

Papierovým favoritom zápasu je český obhajca titulu Jiří Procházka. Našu analýzu, prehľad kurzov a konkrétny tip na výsledok hlavného súboja UFC 282 nájdete TU sipka

3️⃣ Ako sledovať galavečer UFC 282 naživo zadarmo?

Tento galavečer môžete sledovať štandardne prostredníctvom platených kanálov a platforiem, no existuje aj možnosť, ako si to celé pozrieť celkom zadarmo. Návod, ako si pozrieť UFC 282 zdarma, nájdete TU sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Conor McGregor - najlepšie zarábajúci bojovník UFC

Koľko zarábajú bojovníci v UFC? McGregor, Klein, Buday a ďalší

UFC✨ je najkvalitnejšou, najpopulárnejšou a najprestížnejšou MMA organizáciou sveta. Koľko však zarábajú jej najväčšie hviezdy a koľko...

Fortuna - stav si bez rizika!

Fortuna: tipujte bojové športy s bonusmi

Stávková kancelária Fortuna 🥊️ Ako si vytvoriť účet, ako vkladať a vyberať peniaze, Fortuna TV + priame prenosy z UFC a stávka 30 € bez...