UFC 282: Pimblett vs. Gordon - info, kurzy a tip na výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Galavečer UFC 282 má aj po vypadnutí Jiřího Procházku dva veľké zápasy. Jedným z nich je bitka v ľahkej váhe s Paddym Pimblettom a Jaredom Gordonom. Prečítajte si o tom viac.

Paddy Pimblett (UFC) Foto: Profimedia

Výsledok: Pimblett zvíťazil na body a v UFC zostáva neporazený

Brit Paddy Pimblett zvládol aj svoj štvrtý zápas v UFC a porazil Jareda Gordona na body po jednohlasnom verdikte rozhodcov. Okrem Gordona tak má už na konte aj skalpy Leavitta, Vargasa a Vendraminiho. Teraz pokračuje do ďalšej fázy svojej výborne rozbehnutej kariéry v elitnej MMA organizácii.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 282 sipka

UFC 282: Paddy Pimblett vs. Jared Gordon - informácie, kurzy a tip

Ako už vieme, veľký odvetný titulový zápasy medzi Jiřím Procházkom a Gloverom Teixerom bol zrušený kvôli vážnemu zraneniu českého bojovníka na tréningu. O opasok šampióna v poloťažkej váhe sa tak v noci zo soboty 10. decembra na nedeľu 11. decembra 2022 v T-Mobile Arene v Las Vegas pobijú Poliak Jan Blachowicz a Rus Magomed Ankalaev. Zaregistrujte sa, stavte si bez rizika a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

No turnaj láka aj veľmi zaujímavým hlavným predzápasom v ľahkej váhe. V ňom sa predstaví ešte stále "zelenáč" v UFC, Brit Paddy Pimblett, a ostrieľaný Američan Jared Gordon. Prečo je tento súboj taký pútavý? Možno aj preto, že ide o stret dvoch viacnásobných šampiónov v rôznych organizáciách.

Kompletné informácie a fight card turnaja UFC 282 nájdete TU sipka

Paddy Pimblett (27) v UFC pôsobí iba do septembra minulého roka, no do povedomia celého sveta sa zapísal v júli tohto roka, keď po víťazstve nad Jordanom Leavittom v Londýne so smútkom oznámil celému svetu, že jeho kamarát spáchal samovraždu a vyzval všetkých mužov, aby svoje psychické problémy nedržali v tajnosti.

Teraz tesne pred svojím štvrtým zápasom v elitnej organizácii Pimblett oznámil, že zakladá charitatívnu organizáciu, ktorá sa bude venovať mentálnemu zdraviu a chudobným deťom.

"The Baddy", ako znie Paddyho prezývka, je bývalým šampiónom organizácií Full Contact Contender a Cage Warriors v perovej váhe. Teraz bojuje v ľahkej váhe a túži po titule aj v UFC. Je profesionálna bilancia je skvelá: 19 výhier – 3 prehry. Navyše sa bavíme o mimoriadne komplexnom borcovi, ktorý je rovnako dobrý na zemi i v postoji.

Jared Gordon (34) do UFC vstúpil v roku 2017 ako šampión organizácie Cage Fury FC a predtým aj Duelo De Gigantes. Jeho výkony v najlepšej MMA lige sveta sú zatiaľ trochu kolísavé. Víťazstvá striedajú prehry.

Naposledy bojoval v auguste tohto roku v Salt Lake City na turnaji UFC 278, kde porazil Leonarda Santosa na body. Má už však za sebou aj zápas s hviezdnym Charlesom Oliveiro, ktorý ho v roku 2019 knokatoval v prvom kole. Jeho celková bilancia v profi MMA je 19 výhier – 5 prehier.

Gordon má prezývku "Flash", ktorá zrejme odkazuje na jeho mimoriadne rýchle ruky, ktorými dokáže v postoji zasypať súperov nebezpečne presnými boxerskými údermi. Bojovník, ktorý v minulosti bojoval s drogovou závilosťou, psychickými problémami a skončil až na ulici, ide do súboja s Pimblettom s veľkým rešpektom, no bez zľutovania.

TIP: Paddy Pimblett zvíťazí (kurz 1,40sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: PIMBLETT vs. GORDON
PIMBLETT 1 (1,40) ⭐ Remíza X (45,00) GORDON 2 (2,95)

V tomto súboji sa prikloníme na stranu papierového favorita, ktorým je Paddy Pimblett celkom výrazne. Britský zápasník má predsa len viac konštantné výkony ako jeho súper a v UFC zatiaľ neprehral. Je pravdou, že v troch prvých zápasoch možno ešte nemal tých najlepších súperov, ale vždy predviedol dominantné výkony. Veď dva zápasy ukončil v prvom kole a ten posledný v druhom. Gordon bude odolávať, ale tipujeme jednotku.

Kde sa dá sledovať naživo UFC 282: Pimblett vs. Gordon - livestream zadarmo na Fortuna TV, priamy prenos na Premier Sport 1 a VOYO

Súboj Pimblett vs. Gordon je hlavným predzápasom celého galavečera, takže sa nachádza na hlavnej karte, ktorú bude v nedeľu (11.12.) od 04:00 hod ráno vysielať v priamom prenose s českým alebo slovenským komentárom televízia Premier Sport 1 aj streamovacia služba VOYO.

Ak tieto kanály nemáte k dispozícii, jednoznačne vám odporúčame livestream zadarmo na Fortuna TV. Všetci registrovaní zákazníci stávkovej kancelárie Fortuna, ktorý tento týždeň vsadili aspoň jeden ľubovoľný tiket a v deň konania turnaja budú mať na hráčsko účte zostatok aspoň pár centov, majú prístup k prenosu celkom zdarma a bez obmedzení.

Nemáte ešte účet vo Fortune? Zaregistrujte sa hneď teraz na tomto odkaze! Ako nový zákazník dostanete okrem okamžitého prístupu k športovým livestreamom aj trojitý vstupný bonus: 50 EUR kredit + 50 EUR stávka bez rizika + 50 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Jairzinho Rozenstruik (UFC)

UFC 282: Rozenstruik vs. Daukaus - analýza, kurzy, tip

Na veľkom turnaji ⭐UFC 282 tento víkend uvidíme aj veľký zápas v ťažkej váhe medzi Jairzinho Rozenstruikom a Chrisom Daukausom. Kto má...

David Dvořák (UFC)

UFC Fight Night: Dvořák vs. Kape - analýza, kurzy a tip

Český bojovník David Dvořák nastúpi na svoj piaty zápas v UFC✨ Jeho súperom je Angolčan Manel Kape ✔️ Prečítajte si analýzu, pozrite kurzy...

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?