UFC 282: Rozenstruik vs. Daukaus - analýza, kurzy, tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Na veľkom turnaji UFC 282 tento víkend uvidíme aj veľký zápas v ťažkej váhe medzi Jairzinho Rozenstruikom a Chrisom Daukausom. Kto má väčšie šance? Prečítajte si našu analýzu, pozrite kurzy a stavte si.

Jairzinho Rozenstruik (UFC) Foto: Profimedia

Výsledok: Rozenstruik knokautoval Daukausa za 23 sekúnd

Brutálny začiatok a rýchly koniec! Jairiznho Rozenstruik vyletel na bývalého policajta Chrisa Daukausa nevídaným spôsobom a svojou agresivitou ho doslova vydesil už od prvých momentov. Triafal jednu ranu za druhou z každej strany, Daukaus nevedel, kam uskočiť a ako sa brániť. Trvalo to však iba 23 sekúnd, po ktorých už nemohol pokračovať. Rozhodca to "odmával". Parádne víťazstvo Rozenstruika.

Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 282 sipka

UFC 282: Jairzinho Rozenstruik vs. Chris Daukaus - informácie, analýza, kurzy a tip

Mal to byť turnaj, ktorý bude sledovať celé Česko a možno aj Slovensko. Jiří Procházka mal totiž v odvete s Gloverom Teixeirom obhajovať titul v poloťažkej váhe. Lenže vážne sa zranil a zo zápasu vzišlo. O titul tak v noci zo soboty 10. decembra na nedeľu 11. decembra 2022 v Las Vegas zabojujú Jan Blachowicz a Magomed Ankalaev. Zaregistrujte sa, stavte si bez rizika a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

No a na mimoriadne kvalitne obsadenom turnaji si zmerajú sily aj aktuálna deviatka a jedenástka rebríčka v ťažkej váhe Jairzinho Rozenstruik a Chris Daukaus. A práve na tento súboj sa v tomto článku pozrieme zblízka.

Pozrite si kompletné informácie a fight card turnaja UFC 282 sipka

Jairzinho Rozenstruik (34) pochádza zo Surinamu. Je to bývalý veľmi úspešný kickboxer, ktorý sa zhruba pred 10 rokmi rozhodol okúsiť profesionálne aj zmiešané bojové umenia. Cez organizácie Draka, AIF či Rizin sa pomerne rýchlo dostal do UFC a už tri roky patrí medzi svetovú špičku v ťažkej váhe.

Až do roku 2020 bol neporazený, keď však začal v divízii postupne stúpať vyššie a prišli zápasy s tými najlepšími, "Bigi Boy" začal aj prehrávať. V priebehu ostatných dvoch rokov prehral štyri zo šiestich zápasov. Nezvládol Francisa Ngannoua, Ciryla Ganeho, Curtisa Blaydesa a v júni tohto roku ani Alexandra Volkova. Jeho celková bilancia je v súčasnosti 12 výhier (11 knokautov) – 4 prehry.

Chris Daukaus (33) je rodákom z Philadelphie, i keď jeho meno môže znieť pobaltsky. Ako mladý začínal súťažiť v brazílskom jiu-jitsu a odtiaľ postupne prešiel ku komplexnejšiemu MMA. V roku 2019 bojoval o titul v organizácii Cage Fury, ale nezvládol to. Napriek tomu v auguste 2020 debutoval v UFC a bol to debut víťazný, keď knokautoval Parkera Portera.

Daukaus vyhral v UFC štyri zápasy v rade, no potom aj naňho prišlo horšie obdobie. Začalo sa pred rokom v decembri, keď dostal KO od Derricka Lewisa už v prvom kole, no a oveľa lepšie to nedopadlo ani v marci tohto roku, keď s Curtisom Blaydesom prehral TKO už po 17 sekundách druhého kola. Celkovo má však veľmi podobnú bilanciu ako Rozenstruik: 12 výhier (11 knokautov) – 5 prehier.

TIP: Rozenstruik zvíťazí (kurz 1,56sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO!

FORTUNA KURZY: ROZENSTRUIK vs. DAUKAUS
ROZENSTRUIK 1 (1,56) ⭐ Remíza X (40,00) DAUKAUS 2 (2,44)

Ide o súboj dvoch veľmi podobných bojovníkov. Obaja majú 188 cm, podobný rozsah paží, podobný štýl boja. No vzhľadom na skúsenosti predpokladáme, že Rozenstruik bude mať v zápase navrch a napokon bývalého policajta z Philadelphie porazí. Je možné, že to bude aj knokaut.

Ako sledovať naživo UFC 282: Rozenstruik vs. Daukaus - livestream zadarmo, priamy prenos, PPV

Priamy prenos z galavečera UFC 282 bude v nedeľu (11.12.) od 04:00 hod ráno vysielať televízia Premier Sport 1 a tiež streamovacia služba VOYO. Lenže prenos sa začne až od zápasov hlavnej karty.

Ak si teda chcete pozrieť naživo aj zápas Rozenstruik vs. Daukaus, ktorým vyvrcholí karta Prelims (od 02:00 hod), resp. celý turnaj, môžete si kúpiť oficálne PPV (pay-per-view) UFC Fight Pass, alebo máme pre vás oveľa lepšiu možnosť sipka livestream zadarmo na Fortuna TV!

Online vysielanie na webe stávkovej kancelárie bude opäť dostupné pre všetkých registrovaných zákazníkov, ktorí v priebehu tohto týždňa uzavreli aspoň jeden tiket a v deň konania turnaja UFC 282 budú mať na svojom hráčskom konte zostatok aspoň pár centov. Ak ešte účet vo Fortune nemáte, zategistrujte sa tu a teraz! Získate aj navýšený trojitý bonus: 50 EUR kredit, 50 EUR stávka bez rizika a 50 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Fight Night Challenge 3 - info, dátum, zápasy, kurzy, naživo

Vianoce opäť oslávime s veľkým exhibičným boxerským turnajom známych osobností✨ Blíži sa Fight Night Challenge 3 v Brne❗