UFC 280: Muradov vs. Borralho - dátum, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 20 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

Makhmud Muradov definitívne spoznal meno súpera, ktorému sa postaví v najbližšom zápase strednej váhy. Na veľkom turnaji ho preverí kvalitný Brazílčan. Prečítajte si našu analýzu tohto súboja.

Makhmud Muradov Foto: ČTK/Černý Vít

Výsledok: Muradov návrat nezvládol, Borralho bol nad jeho sily

Makhmud Muradov sa vrátil do súťažnej klietky po viac ako roku a proti Brazílčanovi Caiovi Borralhovi si veril. Verili mu aj mnohí česko-slovenskí odborníci či profesionáli. "Mach" však napokon tento ťažký a vyrovnaný zápas do víťazného konca nedotiahol. Prehral na body pomerne jasne, čo určili všetci rozhodcovia.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 280

UFC 280: Makhmud Muradov vs. Caio Borralho - informácie, kurzy a tip

Česko-uzbecký bojovník naposledy bojoval pred rokom. Keď sa mal konečne vrátiť do akcie 3. septembra na turnaji vo Francúzsku, zápas bol zrušený. Teraz dostal nového súpera aj nový termín. Makhmud Muradov sa predstaví 22. októbra 2022 na galavečere UFC 280 v Spojených arabských emirátoch proti Brazílčanovi Caiovi Borralhovi! Zaregistrujte sa, stavte si s bonusom a sledujte UFC naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Makhmud Muradov (32) v súčasnosti rieši veľa problémov. Rozišiel sa s partnerkou Monikou Bagárovou, nemôže sa stretávať so svojou dcérou Rumiou, prišiel o európske víza, bol vyhostený z Českej republiky a to údajne nemusí byť všetko. Doma v Uzbekistane však napr. úspešne rozbehol prvú MMA organizáciu s názvom "Muradov Professional League". Popri tom všetkom sa teraz snaží sústrediť aj na blížiaci sa zápas so silným brazílskym protivníkom.

"Mach", ktorý má v profi kariére skvelú bilanciu 25–7 a poznáme ho aj z Oktagonu, v UFC doteraz absolvoval štyri zápasy, pričom trikrát zvíťazil. Naposledy, pred rokom, však prehral s Geraldom Meerschaertom, ktorý ho utiahol a on to musel "odklepať". Výkony, ktoré však tento dynamický striker predviedol predtým proti Andrew Sanchezovi či Trevorovi Smithovi boli parádne.

Caio Borralho (29) si svoje miesto v UFC doslova vydrel. Na Dana White's Contender Series musel v roku 2021 vyhrať dva zápasy. Až potom dostal kontrakt v organizácii, o ktorej vždy sníval. Medzi elitu vstúpil Brazílčan výborne. Zatiaľ dva zápasy a dve víťazstvá – v apríli porazil Gadzhiho Omargadzhieva a iba nedávno v júli aj Armena Petrosyana.

Na rozdiel od Muradova, ktorý je vyhláseným postojárom, je Caio s prezývkou "The Natural" všestranným zápasníkom. Jeho celková bilancia je 12 výhier – 1 prehra. Pričom ťahá už 11-zápasovú víťaznú sériu, ktorá započala pred siedmimi rokmi.

TIP: Caio Borralho zvíťazí (kurz 1,60sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO v Tipsporte!

Stavte si na výsledok zápasu v Tipsporte!

Ťažké obdobie a iné pracovné povinnosti Muradova mu určite nepridajú na koncentrácii. Napriek tomu, že o jeho tréningu aj v týchto časoch počúvame pozitívne správy, starosti z hlavy človek len tak nedostane. Vo svojom agresívnom postojárskom štýle má silnú zbraň, no na druhej strane stojí komplexný súper. Očakávame vyrovnaný zápas s víťazným koncom pre Borralha. Muradov je totiž zraniteľný na zemi, kde sú Brazílčania veľmi silní.

sipka Pozrite si kompletnú fight card turnaja UFC 280

UFC 280: Muradov vs. Borralho NAŽIVO - livestream, priamy prenos, PPV

Turnaj UFC 280 prinesie s istotou v priamom prenose platená televízia Premier Sport 1, ktorá vysiela podujatia tejto top svetovej MMA organizácie pravidelne. Živý prenos nájdete aj v ponuke športových programov na streamovacej platforme VOYO, ktorá vám ponúkne aj záznam. Mesačné predplatné vás vyjde na 5,99 EUR.

Využiť môžete tiež oficiálny medzinárodný PPV (pay-per-view) prístup, ktorý poznáme ako UFC Fight Pass, ale máme pre vás aj inú alternatívú, ktorá je celkom zadarmo...

Zájdite na web stávkovej kancelárie Tipsport, v hlavnom menu kliknite na ponuku "TV" a dostanete sa k aktuálnemu programu športových livestreamov z rôznych súťaží. TV Tipsport vysiela všetky turnaje UFC, takže tam v sobotu 22. októbra určite nájdete aj galavečer UFC 280 s Makhmudom Muradovom. Aby ste mohli tieto prenosy sledovať, stačí, ak ste v priebehu predchádzajúceho mesiaca pretipovali aspoň 1,20 EUR.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete ako nový zákazník na tomto odkaze, získate aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky a okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom bez ďalších podmienok na prvých 7 dní.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Charles Oliveira (UFC)

UFC 280: Oliveira vs. Makhachev - o titul, karta, kurzy

Je tu jeden z najväčších MMA turnajov tohto roka❗ V arabskom Abu Dhabi sa cez víkend koná UFC 280 s dvomi✌ titulovými zápasmi.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Jiří Procházka (UFC)

Jiří Procházka – český fighter, ktorý si podmanil UFC

Je najlepším českým bojovníkom v prestížnej UFC, prvým Čechom, ktorý získal titul v UFC a je na najlepšej ceste zapísať sa navždy do...