UFC 280: Oliveira vs. Makhachev - o titul, karta, kurzy

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Je tu jeden z najväčších MMA turnajov tohto roka. V arabskom Abu Dhabi sa cez víkend koná UFC 280 s dvomi titulovými zápasmi. Prečítajte si najdôležitejšie informácie o tomto galavečere.

INFORMÁCIE
OLIVEIRA / MAKHACHEVSTERLING / DILLASHAW
VÝSLEDKYLIVESTREAM

Charles Oliveira (UFC) Foto: Profimedia

Hodnotenie UFC 280: 9,6/10

  • Dátum a miesto: 22. október 2022, Abu Dhabi
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Makhachev porazil Oliveiru, Sterling titul obhájil

Ruský bojovník Islam Makhachev bol v súboji s Charlesom Oliveirom papierovým favoritom a tieto predpoklady proti jednému z najlepších fighterov, akí kedy v UFC pôsobili aj potvrdil. Už v druhom kole Brazílčana na zemi zovrel do "arm-triangle choke" a nepustil. Oliveira musel odklepať a Makhachev získal titul v ľahkej váhe!

V bantamovej váhe sa šampión tento víkend nemenil. Aljamain Sterling ukončil T.J. Dillashowa v druhom kole po sérii tvrdých a presných pästí na TKO.

O prekvapenie sa postaral Sean O'Malley, ktorý vo vyrovnanej bitke s Petrom Yanom presvedčil dvoch z trojice rozhodcov a tesne zvíťazil po "split decision" 29:28, 28:29, 29:28, čím sa prihlásil k absolútnej svetovej špičke.

V Abu Dhabi to bolo aj o návrate uzbeckého bojovníka s českým pasom Makhmuda Muradova. Ten sa postavil v klietke silnému Brazílčanovi Caiovi Borralhovi, no v troch kolách ťahal za kratší koniec a prehral na body 27:30, 27:30, 28:29.

sipka Pozrite si kompletné výsledky turnaja UFC 280

UFC 280: Oliveira vs. Makhachev - informácie, dátum a miesto

Špičkové obsadenie, výnimočné osobnosti, pútavý príbeh a dvojitá útok na titul. To je galavečer UFC 280, ktorý sa uskutoční už túto sobotu 22. októbra 2022 o 16:00 hod v hlavnom meste Spojených arabských emirátov, Abu Dhabi.Kliknite sem, zaregistrujte sa, tipnite si bez rizika a sledujte špičkové UFC naživo zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW UFC 280
🥊 Hlavný zápas: Charles Oliveira - Islam Makhachev (o titul)
🗓️ Dátum: 22. október 2022, 16:00 hod
🌍 Miesto: Abu Dhabi, Spojené arabské emiráty
💻 Livestream Fortuna TV, Tipsport TV
📺 Priamy prenos: Premier Sport 1, Premier Sport 2, TV Dajto, VOYO

Etihad Arena na Yas Island privíta v hlavnom zápase o titul v ľahkej váhe slávneho Brazílčana Charlesa Oliveiru a Rusa Islama Makhacheva. V hre však bude aj opasok bantamovej váhy. Aljamain Sterling ho bude brániť pred vyzývateľom T.J. Dillashawom.

UFC 280: Charles Oliveira vs. Islam Makhachev - analýza, kurzy a tip

Rodák zo Sao Paulo, Charles Oliveira da Silva (32) patrí medzi najväčšie hviezdy súčasnej MMA. V UFC stále drží niekoľko rekordov v počte ukončení, submisií či bonusov. Vlani získal titul v ľahkej váhe, ktorý tento rok v máji stratil, pretože pred súbojom s Justinom Gaethjem nenavážil, a nič na tom nezmenilo ani následné víťazstvo. Skvelý grappler so stále zlepšujúcim sa postojom má v profi kariére na konte 33 výhier a 8 prehier. V súčasnosti ťahá sériu 11 zápasov bez porážky.

Islam Makhachev (31) pochádza z Machačkaly, je to teda ďalší z mnohých odchovancov dagestanskej bojovej školy v UFC. Jeho štýl je podobný ako Oliveiru, najlepšie sa cíti na zemi, no vie uštedriť aj pekný knokaut. Aj on momentálne ťahá už 10-zápasovú víťaznú sériu. No a odštrašujúca je najmä jeho bilancia 22 výhier – 1 prehra.

TIP: Oliveira zvíťazí (kurz 1,80sipka Stavte si a sledujte naživo vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu Oliveira vs. Makhachev vo Fortune!

Papierovým favoritom je ruský bojovník, no my sa vzhľadom na skúsenosti prikloníme k Brazílčanovi. Oliveira ovláda všetky techniky boja, ktoré má zvládnuté aj Makhachev. Má však podstatne viac skúseností a za sebou už niekoľko mimoriadne ťažkých veľkých zápasov.

UFC 280: Aljamain Sterling vs. T.J. Dillashaw - stávky, kurzy, tip

Excentrický milovník zlatých šperkov s prezývkou "Funk Master" Aljamain Antoine Sterling (33) vlani vybojoval a tento rok už aj obhájil titul proti Rusovi Petrovi Yanovi. Rodák z New Yorku je jedným z najlepších bojovníkov bantamovej váhy v histórii, o čom svedčí aj jeho skvelá bilancia 21–3. Zápasy často rozhoduje v submisii, ale aj na body. Knokauty nie sú jeho doménou.

Proti bude stáť tvrdý chlap z Denveru Tyler Jeffrey Dillashaw (36), ktorý už opasok šampióna bantamovej váhy niekoľkokrát nosil. Práve on je doteraz najúspešnejší bojovník UFC v tejto hmotnostnej kategórii. Bývalý wrestler sa v zmiešaných bojových umeniach pretransformoval na mimoriadne komplexného športovca, ktorý prakticky nemá slabinu. Roky mu však už ubiehajú. Dillashaw má v profi MMA bilanciu 17–4.

TIP: Aljamain Sterling zvíťazí (kurz 1,60sipka Stavte si vo Fortune!

Stavte si na výsledok zápasu Sterling vs. Dillashaw vo Fortune!

Sterling je v súčasnosti v lepšej fyzickej i výsledkovej forme. Navyše aprílovým víťazstvom nad Petrom Yanom definitívne potvrdil, že je už absolútnou špičkou v tejto divízii. Práve preto očakávame, že Dillashawa v sobotu porazí, obháji titul a v budúcnosti sa práve on stane najlepším bojovníkom bantamovej váhy v histórii UFC.

UFC 280 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Fight card tohto turnaja je skutočne nabitá parádnymi zápasmi a špičkovými bojovníkmi. Okrem dvoch spomínaných hlavných titulových súbojov sa inak predstaví tiež spomínaný Rus Petr Yan, ktorý výzve neprehliadnuteľného amerického "zabávača" Sean O'Malleyho.

Taktiež uvidíme v akcii aj jednotku ženskej mušej váhy Katlyn Chookagian a ďalších špičkových borcov z celého sveta. V Abu Dhabi bude bojovať aj známy český Uzbek Makhmud Muradov, ktorý vyzve Caia Borralha.

UFC 280 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY (VÝSLEDKY)
Main card
Lightweight (title) Charles Oliveira 2(3:16) Islam Makhachev (SUB)
Bantamweight (title) Aljamain Sterling (TKO) 2(3:44) T.J. Dillashaw
Bantamweight Petr Yan 3(5:00) Sean O'Malley (BODY)
Lightweight Beneil Dariush (BODY) 3(5:00) Mateusz Gamrot
Women's Flyweight Katlyn Chookagian 3(5:00) Manon Fiorot (BODY)
Preliminary card
Welterweight Belal Muhammad (TKO) 2(4:47) Sean Brady
Middleweight Makhmud Muradov 3(5:00) Caio Borralho (BODY)
Light Heavyweight Nikita Krylov (BODY) 3(5:00) Volkan Oezdemir
Welterweight Abubakar Nurmagomedov (BODY) 3(5:00) Gadzhi Omargadzhiev
Middleweight Armen Petrosyan (BODY) 3(5:00) A.J. Dobson
Flyweight Muhammad Mokaev (SUB) 3(4:26) Malcolm Gordon
Women's Bantamweight Karol Rosa (BODY) 3(5:00) Lina Läansberg

Ako a kde sledovať UFC 280: Oliveira vs. Makhachev NAŽIVO - priamy prenos, PPV, livestream

Ak by ste sa v sobotu (22.10.) zháňali po priamom prenose z tohto výnimočného turnaja, tak ponuka je naozaj široká. Už od 15:50 hod môžete na Premier Sport 2 sledovaž naživo zápasy "Prelims" s Makhmudov Muradovom. Od 18:00 bude hlavnú kartu vysielať naživo Premier Sport 1 a o 22:00 sa rozbehne prenos z hlavných zápasov turnaja aj na TV Dajto. A k tomu všetkému si to môžete pozrieť aj prostredníctvom streamovacej platformy VOYO.

Spomenieme aj oficiálnu PPV platformu UFC Fight Pass, ale nepotrebujete ju, pretože celý turnaj si okrem televízie môžete pozrieť celkom zadarmo naživo aj prostredníctvom livestreamov v stávkových kanceláriách. Odporúčame napr. Fortuna TV. Ak ste registrovaným zákazníkom, vsadili ste si tento týždeň aspoň jeden tiket a máte na vašom hráčskom konte zostatok aspoň pár centov, zapnite si prenos kdekoľvek a na akomkoľvek mobilnom zariadení.

Vy ste sa ešte neregistrovali? Kliknite sem, vytvorte si účet vo Fortune hneď teraz a čakajú na vás všetky livestreamy aj skvelý trojitý vstupný bonus: 30 EUR kredit, 30 EUR stávka bez rizika a 30 free spinov do kasína.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

1️⃣ Kedy presne sa začína galavečer UFC 280?

Je to v sobotu 22. októbra 2022 o 16:00 hod nášho SELČ. Turnaj UFC 280 sa koná v arabskom Abu Dhabi, takže časový posun nás tentokrát nenúti ponocovať ani vstávať uprostred noci.

2️⃣ Kto sa predstaví v hlavných zápasoch na UFC 280?

Tento turnaj má dva hlavné významné zápasy, v ktorých sa bude bojovať o titul. V ľahkej váhe si zmerajú sily Charles Oliveira a Islam Makhachev. V bantamovej váhe bude Aljamain Sterling brániť opasok pred T.J. Dillashawom. Pozrite si kompletnú fight card turnaja sipka

3️⃣ Ako a kde sa dá sledovať turnaj UFC 280 naživo?

Tento turnaj bude dostupný naživo prakticky takmer všade. Na internete či v televízii. Je iba na vás, aký spôsob sledovania si vyberiete. Prečítajte si návod a výhody jednotlivých možností sipka

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Makhmud Muradov

UFC 280: Muradov vs. Borralho - dátum, kurzy a livestream

Makhmud Muradov✨ definitívne spoznal meno súpera, ktorému sa postaví v najbližšom zápase. Na veľkom turnaji ho preverí kvalitný Brazílčan❗

Televízna kamera (UFC)

Kde sledovať UFC dnes: live stream, priamy prenos, PPV

UFC je najprestížnejšia, najväčšia a najsledovanejšia MMA organizácia na svete. Ako a kde môžete v súčasnosti sledovať jej turnaje naživo?

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.