UFC 270: Ngannou vs. Gane - informácie, kurzy a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Prvý veľký turnaj v tomto roku UFC 270 sa uskutoční netradične Kalifornii už 22. januára. Prinesie hneď dva titulové zápasy v ťažkej aj mušej váhe.

INFORMÁCIELIVESTREAM – FIGHT CARD a VÝSLEDKY
NGANNOU vs. GANEMORENO vs. FIGUEIREDO 3

UFC opasok Foto: Andre Luiz Moreira/Shutterstock.com

Hodnotenie UFC 270: 9,7/10

  • Dátum a miesto: 22. januára 2022, Honda Center, Anaheim, USA
  • Stávkové príležitosti: UFC môžete tipovať vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Ngannou potvrdil právoplatný titul, Figueiredo získal opasok späť

Veľký titulový súboj dvoch šampiónov ťažkej váhy vyhral Kamerunčan Francis Ngannou. V pozícii právoplatného obhajcu titulu porazil francúzskeho dočasného šampióna Ciryla Ganeho na body.

Deiveson Figueiredo na tretí pokus konečne porazil Brandona Morena na body. Brazílčan sa tak pomstil svojmu mexickému súperovi a získal opasok šampióna mušej váhy späť do svojich rúk. Bude ďalšia odveta?

Víťazstvo na body vybojoval vo vyrovnanom trojkolovom zápase aj Michel Pereira, ktorý si poradil s André Fialhom. Said Nurmagomedov potvrdil úlohu favorita v súboji s Codym Stamannom absolútne dominantným víťazstvom, keď Američanovi nasadil gilotínu už po 47 sekundách.

Na hlavnej karte sme videli aj bitku Michaela Moralesa s Trevinom Gilesom, ktorá však netrvala príliš dlho. Prvý menovaný stĺkol súpera na TKO už v prvom kole.

sipka Pozrite si kompletný prehľad fight card UFC 270, výsledky a spôsoby ukončenia zápasov!

UFC 270: Ngannou vs. Gane (Moreno vs. Figueiredo 3) - informácie, dátum a miesto

Bude to veľký galavečer. UFC 270 prinesie dva očakávané titulové bitky. Najprv si to v treťom vzájomnom zápase v rade rozdajú v mušej váhe Brandon Moreno a nezmierený ex-šampión Deiveson Figueiredo, aby napokon veľká noc vyvrcholila súbojom dvoch šampiónov v ťažkej váhe: ten dočasný Ciryl Gane vyzve právoplatného obhajcu Francisa Ngannoua. Už túto sobotu 22. januára 2022 v Honda Center, v Anaheime v KaliforniiKliknite sem, stavte si a sledujte UFC 270 naživo!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Kde sledovať naživo UFC 270: Ngannou vs. Gane - livestream, priamy prenos a PPV

Galavečer UFC 270 uvidíte naživo už tradične aj prostredníctvom stávkovej kancelárie Tipsport. Stačí byť registrovaným zákazníkom, mať pretipovaných aspoň 1,20 eur a prístup k športovým livestreamom na Tipsport TV je váš. Ak sa zaregistrujete teraz, dostanete ako darček živé prenosy až na sedem dní bezpodmienečne a bonus 20 eur na prvé stávky.

Priamy prenos bude vysielať televízia Premier Sport 1. Svetovú MMA si tu vychutnáte s plnohodnotným česko-slovenským komentárom. UFC turnaje nechýbajú ani v ponuke športových prenosov na internetovej platforme VOYO. Za 5,99 eur mesačne získate oveľa viac ako len tento priamy prenos. Výhodou je, že si tam športové podujatia môžete aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Alternatívou je aj UFC Fight Pass. Ten si môžete piť ako PPV (pay-per-view) priamo na oficiálnom webe organizácie. V porovnaní s vyššie uvedenými možnosťami je to však drahé. Preto odporúčame využiť tieto dostupné livestreamy.

UFC 270 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Ťažká váha UFC má stále tak trochu dvoch šampiónov a to sa tento víkend definitívne skončí. Právoplatný držiteľ opasku Francis Ngannou bude svoj titul obhajovať proti tzv. "interim" šampiónovi Cirylovi Gane.

Ešte predtým však zavŕšíme trilógiu medzi Brandonom Morenom a Deivesonom Figueiredom. Prvý menovaný obhajuje, ten druhý sa stále nevie vyrovnať so stratou opasku.

Uvidíme aj bitku vo welterovej váhe medzi Michelom Pereirom a Andrém Fialhom, no a tiež Codyho Stamanna, ktorého vyzve Said Nurmagomedov, bratranec slávneho Khabiba.

To však nie je všetko. Kompletnú fight card, program zápasov, mená účastníkov a po turnaji aj výsledky nájdete v nasledujúcej tabuľke:

UFC 270 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight (title bout) Francis Ngannou (BODY) vs. Ciryl Gane (ic)
Flyweight (title bout) Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo (BODY)
Welterweight Michel Pereira (BODY) vs. André Fialho
Bantamweight Cody Stamann vs.
Said Nurmagomedov (SUB)
Welterweight Trevin Giles vs. Michael Morales (TKO)
Preliminary card
Bantamweight Raoni Barcelos vs. Victor Henry (BODY)
Welterweight Jack Della Maddalena (TKO) vs. Pete Rodriguez
Bantamweight
Tony Gravely (BODY)
vs.
Saimon Oliveira
Lightweight Matt Frevola (TKO) vs. Genaro Valdez
Early preliminary card
Women's Strawweight
Silvana Gomez Juarez vs. Vanessa Demopoulos (SUB)
Women's Flyweight
Kay Hansen vs. Jasmine Jasudavicius (BODY)

UFC 270: Francis Ngannou vs. Ciryl Gane - analýza, kurzy a tip

Bude to zrážka dvoch veží. Titulový zápas, aký sme tu už dávno nemali. Absolútne svetová špička v ťažkej váhe. Kto z nich si zaslúži opasok šampióna?

Francis Ngannou (35) v auguste minulého roku porazil legendárneho Stipe Miocica a právom sa stal šampiónom. Išie si za tým už od roku 2018, kedy knokautoval jedného súpera za druhým. Štyroch mužov na tejto ceste poslal k zemi za menej ako 62 sekúnd. Miocic vydržal aspoň prvé kolo.

Ngannou si vydobyl nevídaný rešpekt vo svete MMA. So svojimi 193 centimetrami a 119 kilami rozdáva doslova "smrtiace" údery. Stretnúť sa s jeho päsťou znamená takmer istú prehru. Kamerunčan má doteraz bilanciou 16 výhier - 3 prehry. Až 12-krát súperov knokautoval a 4-krát vyhral v submisii. Prehral iba na body.

Ciryl Gane (31) však doteraz neprehral nikdy. Tento Francúz naháňa čoraz väčších strach, pretože naňho zatiaľ neexistuje recept. Predstavte si obrovského chlapa (193 cm, 112 kg), ktorého nikto nedokázal poraziť ako kickboxera ani ako MMA zápasníka. S tým sa nechcete stretnúť. Gane navyše dokáže súperov porážať najrôznejšími spôsobmi: knokaut, päste, lakte, kopy, škrtenie, páky či na body. Je to komplexný bojovník.

V muay thai má bilanciu 13-0, v MMA 10-0. Má pohyblivosť, kondíciu, silu a dokonca býva aj výborne takticky pripravený. Keď v auguste minulého roku porazil Derricka Lewisa a získal dočasný titul v ťažkej váhe, vedel, že chce byť právoplatným šampiónom.

TIP: Ngannou zvíťazí (kurz 2,18sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO na Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Francisa Ngannoua.

Zápas to bude poriadne vyrovnaný. Očakávajú to odborníci, bookmakeri aj fanúšikovia. Tipovať víťaza je doslova lotéria. Dá sa predpokladať, že Ngannou sa pokúsi opäť rozhodnúť veľmi rýchlo, lenže knokautovať Ganeho nie je jednoduché. Ak mu takýto pokus nevyjde, otvorí sa a môže dostať ranu z protiútoku alebo veľmi rýchlo skončiť na zemi.

Má však Afričan inú šancu ako rýchle KO? Možno, ak sa pripraví na opatrné taktické šachy. To však nie je jeho štýl. Stavíme všetko na jednu kartu a tipneme si víťazstvo Ngannoua. Dokázal za 20 sekúnd poslať k zemi Rozenstruika, s ktorým Gane tuho bojoval celých päť kôl.

UFC 270: Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo - analýza, kurzy a tip

Kým príde k súboju gigantov, uvidíme tretie pokračovanie vzájomnej rivality "malých mužov" v mušej váhe medzi Mexičanom Brandonom Morenom (28) a Brazílčanom Deivesonom Figueiredom (34). Ich história je veľmi zaujímavá.

Prvýkrát sa stretli v decembri 2020, kedy Figueiredo obhajoval titul, ktorý síce ubránil, ale kvôli trestnému bodu iba remizoval. Horkorvný Brazílčan chcel za každú cenu odvetu, aby dokázal, že Morena vie poraziť. Keď k tomu došlo prehral a opasok stratil.

Deiveson potom nedal pokoj, až kým si nevynútil tretí zápas v rade s týmto súperom. Naposledy sa vraj necítil dobre a teraz už chce naozaj všetkým dokázať, že je lepší. Obhajovať bude tentokrát Moreno, ale pod tlakom sú obaja.

TIP: Prečítajte si našu analýzu a tipnite si na víťaza!

Pomerne jasným papierovým favoritom je Mexičan, Figueiredo však tvrdí, že to je najdôležitejší súboj v jeho živote a urobí všetko, aby opasok vyhral späť.

UFC 270: Cody Stamann vs. Said Nurmagomedov - analýza, kurzy a tip

A potom máme na hlavnej karte aj tento zápas. Súboj v bantamovej váhe dvoch podobných bojovníkov, ktorí majú za sebou rozdielne výsledky. "Studená vojna" v Kalifornii.

Američan Cody Stamann (32) prehral posledné dva zápasy a rád by sa vrátil späť na víťaznú vlnu. Inak je to veľmi kvalitný bojovník, o čom svedčí aj jeho výborná profi bilancia 19 výhier - 4 prehry. "Mr. Wonderful" alebo "Spartan", ako znejú jeho prezývky, je výborný najmä v postoji. Na zem sa tak často nepúšťa.

Said Nurmagomedov (29) je nositeľom slávneho priezviska a hanbu mu veru nerobí. Bratranec slávnejšieho Khabiba Nurmagomedova je komplexným typom bojovníka, ktorý v UFC absolvoval zatiaľ iba štyri zápasy, podľahol len Barcelosovi. Jeho celková bilancia je 14-2. Said veľa ustojí, vie bojovať všetkými spôsobmi a je papierovým aj logickým favoritom zápasu.

TIP: Nurmagomedov zvíťazí (kurz 1,47) sipka Stavte si a sledujte NAŽIVO na Tipsporte!

Tipujeme víťazstvo Siada Nurmagomedova.

Očakávame, že rodák z Machačkaly pôjde od začiatku zápasu za ďalším víťazstvom a Američan bude ťahať za kratší koniec. Stamann sa tretej prehre v rade zrejme nevyhne. Nie proti bojovníkovi z dagestanskej školy menom Nurmagomedov.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Clash of the Stars: Datel vs. Vercetti - info, livestream a kurzy

Clash of the Stars: Datel vs. Vercetti - info, livestream a kurzy

Populárne svetový trend súbojov celebrít a influencerov dal vzniknúť ďalšej novej organizácii 🎙️🥊️ V Čechách bude mať 22. januára premiéru...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...