Ako sledovať naživo UFC 270: Ngannou vs. Gane - livestream zadarmo

Turnaj UFC 270 s dvoma očakávanými titulovými zápasmi sa blíži. V tomto článku vám poradíme, kde a ako tento galavečer môžete sledovať naživo.

Bruce Buffer - uvádzač UFC Foto: Dokshin Vlad, Shutterstock.com

UFC 270: Ngannou vs. Gane (Moreno vs. Figueiredo 3) - informácie, dátum a miesto

Šampión ťažkej váhy Francis Ngannou bude obhajovať titul proti dočasnému šampiónovi Cirylovi Ganem. V mušej váhe sa Deiveson Figueiredo na tretíkrát pokúsi poraziť Brandona Morena, ktorý mu naposledy vzal opasok šampióne tejto hmotnostnej kategórie. To všetko a ešte viac uvidíte v jednu noc. Kliknite sem, stavte si a sledujte UFC 270 naživo na Tipsport TV!

Box sleduj priebeh zápasu tu

Odohrá sa to v noci zo soboty 22. januára na nedeľu 23. januára 2022. Galavečer UFC 270 sa síce koná v ďalekom Anaheime v Kalifornii, ale vy ho môžete sledovať naživo z pohodlia vašej obývačky alebo jednoducho kdekoľvek budete. A dokonca aj celkom zadarmo.

sipka Kliknite sem a nájdete kompletné informácie, analýzy a tipy na UFC 270

Ako sledovať naživo UFC 270: Ngannou vs. Gane naživo na TV Tipsport

Registrovaní a prihlásení zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport môžu už pravidelne sledovať MMA naživo prostredníctvom livestreamov a organizácia UFC, samozrejme, nie je výnimkou. Stačí byť registrovaným zákazníkom, mať pretipovaných aspoň aspoň 1,20 eur a prístup k športovým livestreamom na Tipsport TV je váš.

Ak sa zaregistrujete teraz, dostanete ako darček živé prenosy až na sedem dní bezpodmienečne a bonus 20 eur na prvé stávky. Ten môžete de facto využiť aj na predplatenie si livestreamov na niekoľko ďalších mesiacov dopredu. Keďže vám stačí každý mesiac vsadiť iba 1,20 eur.

UFC 270: Ngannou vs. Gane / Moreno vs. Figueiredo - priamy prenos v televízii a PPV

Priamy prenos bude vysielať televízia Premier Sport 1. Čaká vás opäť kvalitný obraz aj zvuk s česko-slovenským komentárom, no prenos by mal začať až so štartom hlavnej karty, teda o 04:00 hod v nedeľu ráno.

UFC turnaje nechýbajú ani v ponuke stále obľúbenejšej internetovej platformy VOYO. Za 5,99 eur mesačne však získate oveľa viac ako len UFC. Výhodou je, že si tam športové podujatia môžete pozrieť naživo, ale aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Alternatívou je aj UFC Fight Pass. Ten si môžete kúpiť ako PPV (pay-per-view) priamo na oficiálnom webe organizácie. V porovnaní s vyššie uvedenými možnosťami je to však drahé.

UFC 270: Fight card, program, zápasy, bojovníci

Hlavnými ťahákmi sú, samozrejme, titulové bitky Francis Ngannou vs. Ciryl Gane v ťažkej váhe a Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo v mušej váhe. Ale čaká nás toho oveľa viac. UFC 270 má fight card rozdelenú na tri časti. Pozrite si kompletný program v nasledujúcej tabuľke.

UFC 270 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY / VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight (title bout) Francis Ngannou (BODY) vs. Ciryl Gane (ic)
Flyweight (title bout) Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo (BODY)
Welterweight Michel Pereira (BODY) vs. André Fialho
Bantamweight Cody Stamann vs.
Said Nurmagomedov (SUB)
Welterweight Trevin Giles vs. Michael Morales (TKO)
Preliminary card
Bantamweight Raoni Barcelos vs. Victor Henry (BODY)
Welterweight Jack Della Maddalena (TKO) vs. Pete Rodriguez
Bantamweight
Tony Gravely (BODY)
vs.
Saimon Oliveira
Lightweight Matt Frevola (TKO) vs. Genaro Valdez
Early preliminary card
Women's Strawweight
Silvana Gomez Juarez vs. Vanessa Demopoulos (SUB)
Women's Flyweight
Kay Hansen vs. Jasmine Jasudavicius (BODY)

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC opasok

UFC 270: Ngannou vs. Gane - informácie, kurzy a livestream

Prvý veľký turnaj v tomto roku UFC 270 sa uskutoční netradične Kalifornii už 22. januára. Prinesie hneď dva titulové zápasy v ťažkej aj...

UFC - najlepšia MMA organizácia sveta

Kalendár MMA turnajov 2024 - UFC, Oktagon a ďalšie

Pozrite sa na kompletný program galavečerov MMA na Slovensku, v Česku i vo svete. V článku nájdete prehľadný zoznam najdôležitejších...

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.