UFC 270: Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo - livestream a tip

Atraktívny turnaj UFC 270, ktorý sa uskutoční 22. januára 2022, prinesie dva atraktívne titulové zápasy. Jeden z nich bude doslova vynútenou odvetou: Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo.

Deiveson Figueiredo vs. Brandon Moreno Zdroj: ČTK/ZUMA/Taidgh Barron

UFC 270 - informácie, dátum a miesto

Turnaj UFC 270 sa uskutoční v noci zo soboty 22. januára na nedeľu 23. januára 2021 v Honda Center v kalifornskom Anaheime. Vrcholom večera budú až dva titulové zápasy. Kliknite sem, tipujte a sledujte zápasy UFC naživo!

Podujatie vyvrcholí bitkou, ktorá rozhodne o právoplatnom kráľovi ťažkej váhy. Proti sebe sa postavia oficiálny šampión Francis Ngannou a muž so statusom dočasného šampióna Ciryl Gane.

Ešte predtým sa pokúsi získať späť svoj stratený opasok v mušej váhe Deiveson Figueiredo, ktorý vyzve v odvetnom zápase aktuálneho šampióna Brandona Morena. Bude to už ich tretí vzájomný zápas za sebou.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

UFC 270: Brandon Moreno vs. Deiveson Figueiredo - analýza, kurzy a tip

Vekovo aj služobne mladší Brandon Moreno (27) získal opasok šampióna mušej váhy až po druhom zápase s Figueiredom, keďže ten prvý sa skončil nerozhodne. Napriek tomu, že sa o tom ešte dlho diskutovalo. V odvete 12. júna 2021 Moreno uškrtil súpera v polovici tretieho kola a odvtedy je právoplatným držiteľom titulu.

Rodák z mexickej Tijuany je špecialista na boj na zemi. Má skvelé jiu-jitsu, no dokáže výborne bojovať aj v postoji. Je rýchly a nepredvíteľný. "The Assassin Baby" má bilanciu 19 výhier (14 pred limitom) - 5 prehier - 2 remízy. Ani raz zatiaľ neprehral po knokaute či submisii.

Deiveson Figueiredo (33) je impulzívny brazílsky "Boh vojny", ktorý okolo zápasov s Morenom narobil už veľa kriku. I keď treba uznať, že víťazstvo svojmu rivalovi aj doprial. Po prvej remíze sa sťažoval na neoprávnené odobratie bodu. Po prehre v odvete to bolo zase ťažké zhadzovanie a zlý zdravotný stav. Napokon si vydrankal tretí zápas a svet čaká, ako sa s ním popasuje.

"Daico", ako Deivesona prezývajú je bezpochyby jeden z najlepších bojovníkov v mušej váhe na svete. Svedčí o tom aj jeho impozantná bilancia 20 výhier (17 pred limitom) - 1 prehra - 1 remíza. Je rovnako dobrý v postoji ako na zemi a bojuje s obrovským zanietením.

TIP: Zvíťazí Deiveson Figueiredo (kurz 2,36sipka Stavte si vo Fortune

Tipujeme víťazstvo Deivesona Figueireda.

Po dvoch neúspešných obhajobách je do tretice už papierovým favoritom Moreno. Lenže dá sa očakávať, že premotivovaný Figueiredo, ktorý sa so stratou opasku nevie vyrovnať, sa na tento zápas pripravoval ako na najdôležitejší deň svojho života. Rozhodujúce bude, či si Brazílčan dokáže upokojiť myšlienky priamo v klietke. Ak predvedie skúsený a sústredený výkon, mal by Deiveson získať opasok späť. Má vo svojom arzenále viac zbraní ako Moreno.

Kde sledovať UFC 270 naživo - livestream, priamy prenos, PPV

UFC turnaje môžete sledovať prostredníctvom livestreamov na webe stávkovej kancelárie Fortuna. Výnimkou nebude ani galavečer UFC 270. Ten si  pozriete na vašom desktope i v mobile vďaka Fortuna TV a pritom si môžete vybrať zo skvelej ponuky live stávok na aktuálne udalosti v jednotlivých zápasoch.

UFC vysiela aj televízia Premier Sport 1 a internetová platforma VOYO, kde môžete turnaj sledovať naživo v priamom prenose alebo kedykoľvek zo záznamu.

Ďalšou alternatíviou, ako sa dostať k prenosu v najvyššej kvalite, je priplatiť si a cez PPV (pay-per-view) kúpiť oficiálny UFC Fight Pass. Nie je to však lacná záležitosť za jedno podujatie.

FORTUNA online stávková kancelária

Stav si za 30 EUR bez rizika - Fortuna

FORTUNA - STAV SI ZA 30 € BEZ RIZIKA

Zaregistruj sa a získaj 30 € stávku bez rizika, 30 free spinov a LIVE prenosy na Fortuna TV!

KLIKNI TU a stav si za 30 € bez rizika

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Štrbák vs. Ryšavý - Oktagon 21 (MMA)

Sledujte MMA online naživo – live streamy a priame prenosy zápasov

Pozrite sa, kde a akým spôsobom môžete sledovať priame prenosy a livestreamy z MMA zápasov a galavečerov.

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌