David Dvořák na UFC Fight Night naživo - livestream zadarmo

Po nedávnom úspešnom predstavení Lajoša Kleina uvidíme tentokrát v UFC v akcii aj českého bojovníka. David Dvořák proti Matheusovi Nicolauovi. Sledujte zápas naživo už v sobotu 26. marca o 22:00 hod!

David Dvořák naživo na TV Tipsport! Foto: Tipsport

UFC Fight Night 205 - informácie, dátum a miesto

UFC sa po londýnskom výlete tentokrát sťahuje do Columbusu. Turnaj UFC Fight Night s poradovým číslom 205 a hlavným zápasom Curtis Blaydes vs. Chris Daukaus sa v známej Nationwide Arene začne v sobotu 26. marca 2022 od 21:00 hod nášho časuKliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night v Columbuse naživo na TV Tipsport!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Dobrou správou je, že súboj Davida Dvořáka s Matheusom Nicolauom očakávame už okolo 22:00 hod, keďže na fight card je v programe ako druhý zápas v poradí po otváračke medzi Luisom Saldanom a Brunom Souzom.

Sledujte zápas David Dvořák vs. Matheus Nicolau na UFC Fight Night  naživo - livestream zdarma na TV Tipsport

Ako to už býva zvykom pri zámorských turnajoch UFC, aj tento bude prebiehať prakticky celú noc od soboty večera až do nedele rána. Avšak, ak sa necítite na ponocovanie počas víkendu, kedy sa posúva čas o hodinu dopredu, zápas českého borca Davida Dvořáka si pozriete ešte v normálnom večernom čase.

Najjednoduchšou možnosťou, ako si tento zápas alebo aj celý turnaj pozrieť naživo, je livestream zadarmo na TV Tipsport. Stávková kancelária Tipsport vysiela UFC pravidelne v rámci svojej ponuke športových prenosov, ktoré môžete sledovať jednoducho, ak máte v priebehu mesiaca pretipovaných aspoň 1,20 eur.

Ak sa však v Tipsporte zaregistrujete teraz, ako nový zákazník môžete pozerať všetky livestreamy prvých 7 dní bez akejkoľvek stávky. Dostanete však vstupný bonus 20 eur na prvé tikety, takže nie je dôvod, prečo by ste si vsadiť nemohli. Určite aj na Davida Dvořáka alebo ďalšie zápasy z UFC v Columbuse.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 20 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 20 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 20 € zadarmo

UFC Fight Night Columbus - priamy prenos v TV

A potom je tu už tradičný priamy prenos na platenej športovej televízii Premier Sport 1. Ak máte prístup k tomuto kanálu, môžete si UFC Fight Night 205 vychutnať v pohodlní vašej obývačky priamo na televíznej obrazovke vždy s kvalitným a odborným česko-slovenským komentárom.

Ďalšou alternatívou je VOYO. Stále viac obľúbená internetová platforma totiž nevysiela iba filmy a seriály, ale aj priame prenosy z rôznych športových podujatí. Medzi ne pravidelne patrí aj UFC, ktoré si tu môžete pozrieť naživo, ale aj kedykoľvek neskôr zo záznamu.

Opäť spomenieme aj oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zaplatiť ako PPV (pay-per-view) na webe organizácie. Je to niečo pre fajnšmekrov, ale dostupné sú aj spomínané lacnejšie možnosti.

UFC Columbus 2022: Fight card, program, zápasy a analýzy

Aj tento turnaj sme si pripravili článok s analýzami, odporúčaniami pre tipérov a s kompletnými informáciami. Ak vás zaujímajú kurzy na Davida Dvořáka a viac o jeho súperovi, alebo vás láka napr. stávka na hlavný zápas Curtis Blaydes vs. Chris Daukaus či akýkoľvek iný duel na fight card...

sipka Kompletný program turnaja UFC Fight Night 205 v Columbuse, informácie, analýzy a naše tipy na vybrané zápasy nájdete TU

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

David Dvořák

UFC Fight Night: Dvořák vs. Nicolau - info, karta a livestream

Český "Undertaker" sa po takmer roku opäť vracia do klietky v UFC❗✨ David Dvořák už tento víkend na UFC Fight Night 205 proti silnému...

David Dvořák (UFC)

David Dvořák - profil a zápasy českého fightera v UFC

Mladý a talentový český MMA bojovník, ktorý od roku 2020 súťaží v mušej hmotnostnej kategórii slávnej organizácie UFC.

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.