UFC Fight Night: Dvořák vs. Nicolau - info, karta a livestream

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Český "Undertaker" sa po takmer roku opäť vracia do klietky v UFC. David Dvořák už tento víkend na UFC Fight Night 205 proti mimoriadne nebezpečnému Brazílčanovi.

INFORMÁCIE
DVOŘÁK vs. NICOLAUBLAYDES vs. DAUKAUS
FIGHT CARD a VÝSLEDKYLIVESTREAM

David Dvořák Foto: TS David Dvořák

Hodnotenie UFC Fight Night: 8,8/10

  • Dátum a miesto: 26. marca 2022, 21:00 hod, Columbus, USA
  • Ponuka stávok: kurzy na UFC nájdete vo všetkých slovenských stávkových kanceláriách

Aktualizácia: Dvořák prehral po 10 rokoch, Blaydes úlohu favorita zvládol

Najmä v Čechách a na Slovensku ostro sledovaný zápas tohto turnaja sa skončil pre tuzemských fanúšikov sklamaním. David Dvořák totiž v trojkolovej bitke s Matheusom Nicolauom prehral na jednohlasným rozhodnutím na body. A treba povedať, že celkom zaslúžene. "Hrobár" ťahal vo viacerých momentoch za kratší koniec a neraz sa ťažko ubránil predčasnému ukončeniu.

V hlavnom zápase v Columbuse v súboji ťažkotonážnikov uspel Curtis Blaydes a to vďaka fantastickému nástupu do druhého kola, ktorý Chris Daukaus vôbec nedokázal ubrániť. Séria tvrdých úderov ho doslova odstavila a Blaydes sa tešil z výhry po technickom knokaute.

Hlavným predzápasom bol ženský súboj, v ktorom Alexa Grasso utiahla súperku Joanne Wood v submisii na "rear-naked choke" už dokonca v prvom kole.

Zvyšok zápasov na hlavnej karte rozhodovali bodoví rozhodcovia podobne ako väčšinu duelov na Prelims.

sipka Kompletné výsledky na fight card UFC Fight Night 205 nájdete TU

UFC Fight Night: Blaydes vs. Daukaus - informácie, dátum a miesto

UFC sa po výlete do Londýna vracia späť na americkú pôdu a tento víkend zavíta do Nationwide Areny v Columbuse, kde nás čaká ďalší zaujímavý Fight Night s poradovým číslom 205. V hlavnom zápase tohto podujatia sa stretnú domáce ťažké váhy Curtis Blaydes a Chris Daukaus. Galavečer štartuje v sobotu 26. marca 2022 o 21:00 hodKliknite sem, stavte si a sledujte UFC Fight Night NAŽIVO!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Celú česko-slovenskú bojovú scénu však najviac zaujíma súboj v mušej váhe medzi Davidom Dvořákom a Matheusom Nicolauom. Ten by mal prísť na rad už krátko po začiatku galavečera zhruba okolo 22:00 hod. Pre skvelého českého borca to bude štvrtý zápas v UFC so šancou na štvrté víťazstvo a udržanie si neporaziteľnosti v tejto prestížnej organizácii.

UFC Fight Night: David Dvořák vs. Matheus Nicolau - analýza, kurzy a tip

Bude to súboj dvoch 29-ročných rovesníkov s podobným bojovým štýlom avšak pochádzajúcich z celkom odlišných svetov. Rodák z českých Hoříc však bude proti Brazílčanovi z Belo Horizonte v mušej váhe favoritom.

David Dvořák aktuálne patrí medzi najlepších bojovníkov v tejto hmotnostnej kategórii na svete. S bilanciou 20 výhier – 3 prehry je rešpektovaným a obávaným súperom pre každého. Ťahá úžasnú 16-zápasovú víťaznú sériu už od roku 2012 a v UFC zatiaľ stihol zdolať tri prekážky (v tomto poradí): Bruno Gustavo da Silva, Jordan Espinosa, Juancamilo Ronderos. Bývalý šampión GCF je zručným v postoji i na zemi a ešte nikdy neprehral po submisii.

Jeho náprotivok Matheus Nicolau má veľmi podobnú zápasovú bilanciu (17–2–1) a taktiež ešte nepocítil bolesť z prehry z donútenia na dlážke oktagonu. Aj Brazílčan má v posledných zápasoch celkom dobrú formu, vyhral štyrikrát v rade a v UFC naposledy zdolal Tima Elliotta či Manela Kapeho. Vlastní čierny pás v jiu-jitsu a s komplexnými bojovými schopnosťami sa taktiež nenechá sa ľahko zaskočiť v žiadnej situácii.

TIP: Zvíťazí David Dvořák (kurz 1,67sipka Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Davida Dvořáka.

Mal by to byť veľmi vyrovnaný zápas, ktorý sa s veľkou pravdepodobnosťou bude rozhodovať na body. Keďže obaja borci sú porovnateľne dobrí na zemi a veľmi zruční i aktívni strikeri, môžu výrazne taktizovať, alebo naopak uvidíme veľmi otvorený zápas. Pri našom tipe sa prikláňame na stranu Davida Dvořáka, podobne ako 97 % tipérov v stávkovej kancelárii Tipsport. Jeho dlhá séria bez prehry je silným argumentom.

UFC Fight Night: Curtis Blaydes vs. Chris Daukaus - kurzy a tip

V krátkosti sa pozrime aj na hlavný zápas tohto podujatia. Aktuálna štvorka ťažkej váhy Curtis Blaydes (15–3) proti osmičke Chrisovi Daukausovi (12–4). Dvaja takmer dvojmetroví Američania s podobnými kvalitami túžiaci po titule v UFC.

Blaydes naposledy zdolal na body silného Rozenstruika a na konte má aj skalpy Volkov, Dos Santosa či Overeema. Daukaus naposledy nestačil na Lewisa, predtým však po svojom príchode do UFC vyhral štyri zápas v rade.

Ak si chcete tipnúť, vysokým favoritom je Curtis Blaydes. Zdolal kvalitnejších súperov a keďže v UFC pôsobí už takmer 6 rokov, absolvoval aj viac ťažších zápasov ako jeho náprotivok. Už len poraziť Jairzinha sa počíta ako nepopierateľná známka kvality. Chris Daukaus nebude celkom bez šance, ale očakávame, že rodák z Naperville v Illinois si víťazstvo postráži.

TIP: Zvíťazí Curtis Blaydes (kurz 1,27sipka Stavte si v Tipsporte

Tipujeme víťazstvo Curtis Blaydesa.

UFC Fight Night 205 - fight card, program, zápasy (výsledky)

Na karte zápasov pre tento turnaj je nateraz potvrdených 12 súbojov. Okrem duelov Curtis Blaydes vs. Chris Daukaus a nami sledovanej bitky David Dvořák vs. Matheus Nicolau, sa v nedeľu v Columbuse predstavia aj ďalší zaujímaví fighteri a fighterky.

V mužskej mušej váhe uvidíme napr. súboj aktuálnej dvojky Askara Askarova so šiestym mužom v rebríčku Kai Kara-Francem. V ženskej "flyweight" sa proti sebe postavia Joanne Wood a Alexa Grasso, ale aj Jennifer Maia proti Manon Fiorot. To však nie je všetko...

UFC FIGHT NIGHT 205 - FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Main card
Heavyweight Curtis Blaydes (TKO) vs. Chris Duakaus
Women's Flyweight Joanne Wood vs. Alexa Grasso (SUB)
Flyweight Askar Askarov vs. Kai Kara-France (BODY)
Welterweight
Matt Brown vs. Bryan Barberena (BODY)
Welterweight Neil Magny (BODY) vs. Max Griffin
Lightweight Marc Diakiese (BODY) vs. Viacheslav Borschev
Preliminary card
Women's Bantamweight Sara McCann (BODY) vs. Karol Rosa
Bantamweight Chris Gutiérrez (TKO) vs. Danaa Batgerel
Middleweight Aliaskhab Khizriev (TSUB) vs. Denis Tiuliulin
Women's Flyweight Jennifer Maia vs. Manon Fiorot (BODY)
Flyweight David Dvořák vs. Matheus Nicolau (BODY)
Featherweight Luis Saldana (BODY) vs. Bruno Souza

Tipnite si a sledujte Davida Dvořáka naživo na TV Tipsport!

Ako a kde sledovať UFC on ESPN+ 63: David Dvořák vs. Matheus Nicolau naživo - livestream, priamy prenos a PPV

Turnaj UFC z Columbusu si môžete aj tentokrát na Slovensku pozrieť naživo hneď niekoľkými spôsobmi. Pre všetkých zákazníkov stávkovej kancelárie Tipsport odporúčame livestream zadarmo v ponuke TV Tipsport. Stačí byť registrovaný a mať v priebehu mesiaca pretipovaných aspoň 1,20 eur.

Ak zatiaľ účet v Tipsporte nemáte, zaregistrujte sa teraz a k bezplatným športovým prenosom nielen z UFC získate aj 20-eurový vstupný bonus na prvé stávky.

Už tradične bude priamy prenos cez víkend vysielať aj televízia Premier Sport 1, takže si v noci môžete vychutnať zápas v pohodlí vašej obývačky s odborným česko-slovenským komentárom. To isté nájdete naživo a kedykoľvek neskôr i zo záznamu aj na internetovej platforme VOYO.

UFC po vlastnej osi predáva aj oficiálny UFC Fight Pass, ktorý si môžete zakúpiť priamo na webe organizácie, ale v porovnaní s u nás dostupnými možnosťami je podstatne drahší.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC logo

Slávna organizácia UFC – program, eventy a ďalšie informácie

UFC je najlepšou svetovou MMA organizáciou, ktorá združuje špičkových bojovníkov z celého sveta na tých najväčších podujatiach.

Martin Buday

Martin Buday už pozná dátum debutu aj prvého súpera v UFC

Slovenský bojovník Martin Buday sa dozvedel meno svoho prvého súpera v ťažkej váhe UFC. Je ním Američan Chris Barnett a stretnú sa 16....

Ľudovít Klein (UFC)

Ľudovít Lajoš Klein 🥊️ prvý Slovák v UFC a jeho zápasy

Ľudovít Klein je bojovník MMA, ktorý sa ako prvý Slovák v histórii dostal do slávnej UFC✨ A hneď pri svojom debute dokázal zvíťaziť❗✌