Ronald Paradeiser tento víkend nastúpi v pyramíde Tipsport GameChanger 2

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Organizácia Oktagon MMA pripravila pokračovanie projektu Tipsport GameChanger tentokrát v ľahkej váhovej kategórii. Jedným z favoritov pyramídy je slovenský zápasník Ronald Paradeiser, ktorý si strihne prvý zápas na turnaji Oktagon 54 a pozná aj meno svojho protivníka.

Informácie
⭐ Paradeiser vs. Kormaz
Livestream

Tipujte a sledujte Oktagon 54 na Tipsporte! Foto: Tipsport

Oktagon 54: Kedy a kde bude osemfinále Tipsport GameChangeru?

Česko-slovenská organizácia pripravila v spolupráci so stávkovou kanceláriou Tipsport pokračovanie pyramídy Tipsport Gamechanger o 1 milión eur tentokrát v ľahkej váhe. Osemfinále miliónovej pyramídy sa uskutoční v rámci turnaja Oktagon 54 a to 2. marca 2024 v Ostrave.

sipka Stavte si na Tipsport GameChanger a sledujte zápasy zadarmo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Okrem nabitej karty Tipsport GameChanger sa v Ostrave v titulovom zápase predstaví dočasný šampión strednej váhy Piotr Wawrzyniak a šampión strednej váhy Patrik Kincl, pre ktorého to bude tretia obhajoba titulu. Wawrzyniak nastúpil namiesto zraneného Kincla na turnaji Oktagon 51 do titulového zápasu a prevalcoval slovenského zápasníka Vlasta Čepa, čím získal aktuálny titul "interim" šampióna.

Návod, ako a kde si pozrieť osemfinále Tipsport GameChanger naživo »

Rony Paradeiser vs. Attila Korkmaz

K najväčším favoritom pyramídy Tipsport GameChanger v ľahkej váhe patrí slovenský zápasník Ronald Paradeiser spolu s bývalým šampiónom KSW Danielom Torresom.  Rony ťahá už päť víťazstiev po sebe a naposledy predviedol svoj životný výkon na decembrovom turnaji Oktagon 50, kde po technickom knokaute zvíťazil nad legendárnym Ivanom Buchingerom a nad hlavu zdvihol opasok šampióna ľahkej váhy.

Dvadsaťšesťročný slovenský zápasník má aktuálne na konte 18 výhier a 8 prehier. Vo svojej zbierke sa pýši víťazstvami nad Brichtom, Ryšavým, Farkašom, Širokým i spomínaným Buchingerom. Do zápasu s nemeckým zápasníkom Attilom Korkmazom nastúpi v životnej forme.

Nemecký zápasník tureckého pôvodu Attila Korkmaz (32) je nemeckou dvojkou ľahkej váhy a 2-násobným európskym šampiónom. Korkmazova bilancia zápasov je 14 výhier a 7 prehier, pričom 6-krát ukončil súboj pred limitom.

Skúsenosti má zo svetových organizácií, ako sú Bellator či ruská ACA. Vlastní čierny opasok v brazílskom jiu-jitsu a ešte nikdy nebol knokautovaný. Podarí sa to Paradeiserovi?

NÁŠ TIP: Paradeiser zvíťazí (kurz 1,24) sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Slovenský zápasník nastupuje do zápasu s Kormazom vo výbornom rozpoložení. Po decembrovom zisku opasku šampióna ľahkej váhy má chuť aj sebavedomie, aby sa pokúsil ovládnuť celú pyramídu Tipsport GameChanger 2024. Rony by mohol Nemcovi uštedriť prvý knokaut v profesionálnej kariére.
TIPSPORT KURZY: PARADEISER vs. KORKMAZ
PARADEISER 1 (1,24) KORKMAZ 2 (3,52)

Kde a ako sledovať Oktagon 54 NAŽIVO? Livestream zadarmo, TV priamy prenos a PPV

Turnaj Oktagon 54 môžete sledovať klasicky prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view), ktoré vás v predpredaji vyjde na 12,99 eur. Prístup si zakúpite na oficiálnych stránkach Oktagon.TV. Podobným spôsobom si môžete zakúpiť prenos aj na novom televíznom kanáli Premier Sport 4, ak si vyberiete balíček Oktagon Extra.

Stávková kancelária Tipsport prináša pre všetkých registrovaných zákazníkov livestream zadarmo na Tipsport TV sipka Stačí, ak v posledných 30 dňoch vsadíte aspoň jeden tiket v hodnote 1,20 eur a môžete sledovať priamy prenos úplne zadarmo.

  • Ak sa však v Tipsporte zaregistrujete teraz, ako nový zákazník dostanete prístup ku všetkým športovým prenosom zadarmo na prvých sedem dní a k tomu ešte kredit v hodnote 20 eur iba za overenie totožnosti na konci registračného procesu.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Ivan Buchinger

Ivan Buchinger – kráľ submisie, profil a kariéra MMA bojovníka

Ivan Buchinger je slovenská MMA legenda❗⭐ Jeden z najlepších bojovníkov na domácej scéne. Prečítajte si jeho príbeh.