Oktagon 55: Lucia Szabová sa v Stuttgarte vráti do profi MMA po takmer troch rokoch

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Slovenská zápasníčka Lucia Szabová sa predstaví na turnaji Oktagon 55 v nemeckom Stuttgarte. V klietke si zmeria sily s Poľkou Rózou Gumiennou. Analýzu zápasu a tip vám prinášame v článku.

Informácie
👉 Szabová vs. Gumienna 👈
Livestream

Lucia Szabova - Silent Killer Foto: Profimedia

Kedy a kde bude turnaj Oktagon 55

V poradí 55. turnaj organizácie Oktagon MMA sa uskutoční už túto sobotu 23. marca 2024 v aréne Hanns-Martin-Schleyer-Halle v Stuttgarte. Prvý zápas galavečera začne o 18:00 h a tešiť sa môžete na tri slovenské "želiezka v ohni".

sipka Kliknite sem, stavte si s bonusom a sledujte Oktagon 55 zadarmo

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom odvetnom zápase sa predstaví Robo Pukač, ktorý sa v klietke stretne s Nemcom Christianom Jungwirthom. Ďalšou slovenskou postavou bude Karol Ryšavý, ktorý sa pobije s Arijanom Topallajom. Zápas si strihne aj Lucia Szabová, ktorá si chce po návrate z materskej udržať v MMA svoju neporazenú bilanciu. Na turnaji Oktagon 55 si "Silent Killer" zmeria sily s poľskou postojárkou Różou Gumiennou.

Analýza zápasu Lucia Szabová vs. Róza Gumienna: kurzy a tip

Lucia Szabová (26) patrí medzi najtalentovanejšie slovenské zápasníčky. Doteraz neporazená fighterka má na konte 6 výhier a zápasí v bantamovej váhe. Bohaté skúsenosti má aj v jude a thajskom boxe, v ktorom má niekoľko významných ocenení. Je majsterkou Slovenska v thaiboxe, víťazkou Slovak Open 2018 a taktiež víťazkou Oktagon Výzvy 4.

Rodáčka z Bratislavy používa prezývku "Silent Killer", čo v preklade znamená "tichý zabijak" a jej domovským klubom je Hanuman Gym Bratislava. Skvelá postojárka s výborným grapplingom naposledy zápasila v októbri 2023 podľa pravidiel undergroundu so Švédkou Alexandrou Anderströd, ktorú zdolala po troch kolách na body. Októbrový zápas pre ňu znamenal návrat do klietky po dvojročnej pauze, kedy svoju kariéru prerušila kvôli materským povinnostiam.

Róża Gumienna (34) je niekoľkonásobná európska a svetová postojárska šampiónka niekoľkých organizácii. Skúseností má aj z menšej organizácie Babilon. Od roku 2019 sa venuje MMA a jej bilancia profesionálnych zápasov je 5 výhier a 3 prehry. Jej gymom je poľský Puncher Wroclaw.

Poľská bojovníčka sa pýši prezývkou “Doktor Róża”, ktorá má pravdepodobne základ v jej dosiahnutom vzdelaní. Vlastní totiž doktorát z telesnej výchovy na Akadémii telesnej výchovy vo Vroclave, kde zároveň pôsobí ako asistentka. Od roku 2023 študuje aj psychológiu.

V Oktagone má Gumienna za sebou zatiaľ dva zápasy. Na turnaji Oktagon 34 prehrala na body so švédskou fighterkou Corneliou Holm. Posledný zápas mala na Štvanici v júli 2023 s bývalou majsterkou sveta v muay thai, Luciou Krajčíkovou, s ktorou na body zvíťazila.

NÁŠ TIP: Zvíťazí Szabová (kurz 1,20sipka Stavte si v Tipsporte

  • Jasnou papierovou favoritkou zápasu je slovenský "tichá zabijáčka" Szabová, ktorá je pripravená udržať si svoju neporaziteľnosť. Lucia by si mala s poľskou postojárkou poradiť bez väčších problémov. Pozrite si zápas určite naživo »

TIPSPORT KURZY: SZABOVÁ vs. GUMIENNA
SZABOVÁ 1 (1,20) ⭐ Remíza X (45,00)
GUMIENNA 2 (4,22)

Ako a kde sledovať naživo Oktagon 55 ▶️ livestream, TV priamy prenos, PPV online

Organizácia Oktagon MMA prináša pre fanúšikov možnosť sledovať turnaje prostredníctvom oficiálneho PPV (pay-per-view) prenosu na platforme Oktagon.TV. Cena prenosu je 12,99 eur a sledovať ho môžete vo FULL HD kvalite. Živý prenos turnaja uvidíte aj na televíznom kanáli Premier Sport 4, musíte si ho však dodatočne zaplatiť v balíčku Oktagon Extra.

Online livestream prináša stávková kancelária Tipsport pre všetkých registrovaných zákazníkov zadarmo na Tipsport TV. Stačí ak máte v priebehu 30 dní pred turnajom pretipovaných aspoň 1,20 eur. Zaregistrujte sa teraz ako nový zákazník a Oktagon 55 budete cez víkend sledovať úplne zdarma bez nutnosti staveného tiketu a ešte si vyzdivhnete aj kredit v hodnote 20 eur.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Karol Ryšavý (Oktagon MMA)

Oktagon 55: Karol Ryšavý vyzve neporazeného Arijana Topallaja – kurzy a tip na výsledok

Karol Ryšavý nastúpi na svoj prvý tohtoročný zápas v Stuttgarte. Na turnaji Oktagon 55 bude čeliť domácemu bojovníkovi Arijanovi...

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.