Ako a kde sledovať Oktagon 55: LIVE stream na TV Tipsport

V sobotu sa bude konať ďalší turnaj Oktagon 55 v nemeckom Stuttgarte. Nabitá karta skvelými zápasníkmi, kde nebudú chýbať aj tri slovenské mená. Sledujte zápasy naživo z pohodlia domova.

Tipnite si a sledujte Oktagon 55 naživo na Tipsport TV! Foto: Tipsport

☑️ TV TIPSPORT ☑️
Oktagon.TVPremier Sport 4 ExtraYouTube


Kedy a kde sa uskutoční Oktagon 55?

Už túto sobotu 23. marca 2024 môžete sledovať ďalší turnaj Oktagon 55, ktorý sa uskutoční v Stuttgarte. Program galavečera štartuje od 18:00 h a na výborne obsadenej karte uvidíte aj dvoch mužov a jednu ženu zo Slovenska.

sipka Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 55 LIVE

MMA sleduj priebeh zápasu tu

V hlavnom zápase welterovej váhy si dá odvetu slovenský fighter Robo Pukač s nemeckým "Keltom" Christianom Jungwirthom. Bojovníci už spolu zápasili v roku 2022, kedy sa Pukač vzdal po druhom kole kvôli údajnému zlému psychickému stavu a strate motivácie ďalej bojovať.

Po materskej sa vracia do klietky slovenská hviezda Lucia Szabová a pobije sa s poľskou postojárkou Rózou Gumiennou. V zápase ľahkej váhy uvidíte aj Karola Ryšavého, ktorý sa postaví proti Arijanovi Topallajovi.

Ako sledovať Oktagon 55 zadarmo? TV Tipsport prináša livestream

Registrovaní zákazníci v stávkovej kancelárii Tipsport môžu sledovať zadarmo živý prenos na Tipsport TV. Stačí, ak počas 30 dní pred turnajom pretipujete aspoň 1,20 eur.

Noví zákazníci získajú po úspešnej registrácii prístup ku všetkým živým športovým prenosom zadarmo na prvých 7 dní. Navyše vás čaká aj vstupný bonus v hodnote 20 eur, ktorý si môžete ihneď staviť na najbližšie zápasy či pretipovať v livestávkach.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Kde sledovať Oktagon 55 naživo? Cez PPV na Oktagon.TV a Premier Sport 4 Extra

Turnaj Oktagon 55 si pozrieť naživo aj prostredníctvom PPV (pay-per-view) prenosu, ktorý si zakúpite na oficiálnej platforme Oktagon.TV. Cena prístupu vás vyjde v predpredaji už na 12,99 eur a sledovať ho môžete na svojom telefóne, tablete alebo Smart TV.

Priame prenosy je možné sledovať aj prostredníctvom televízneho prenosu na kanáli Premier Sport 4 za dodatočný poplatok, vďaka ktorému získate balík Oktagon Extra.

Free Prelims, tlačová konferencia a verejné váženie nájdete naživo na YouTube

V úvodnom ženskom zápase sa proti sebe postavia svetová 65. slamovej váhy Jacinta Austin a svetová 82. slamovej váhy Karolina Wójcik.

Austrálčanka Austin je všestranná zápasníčka a okrem MMA sa venuje aj boxu, K1, Muay Thai a BJJ. Wójcik je svetová šampiónka podniku EFC a skúsenosti načerpala aj v organizáciách ako sú Brave, KSW a dokonca bojovala o účasť v UFC na turnaji Dana White's Contender Series.

Zápas si môžete pozrieť zdarma na YouTube kanáli Oktagon MMA. Nájdete tam aj piatkové oficiálne či verejné váženie a predzápasovú tlačovú konferenciu.

sipka Stavte si na zápasy Oktagon 55 a sledujte livestream zadarmo!

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

UFC - Rose Namajunas

UFC Fight Night: Rose Namajunas zvíťazila nad Amandou Ribas

Už túto sobotu môžete sledovať ďalší event organizácie UFC, ktorý sa uskutoční v Las Vegas. Prinášame vám analýzu zápasu aj informácie...

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.

Tlačová konferencia Fight Night Challenge 6

Fight Night Challenge 6: Flexking a Strýco Filip si zmerali sily v hlavnom zápase

Organizácia Fight Night Challenge sa predviedla so šiestym turnajom v poradí. V hlavnom zápase bojovali raper Flexking a moderátor Strýco...