Oktagon 55: Karol Ryšavý vyzve neporazeného Arijana Topallaja – kurzy a tip na výsledok

Karol Ryšavý nastúpi na svoj prvý tohtoročný zápas v Stuttgarte. Na turnaji Oktagon 55 bude čeliť domácemu bojovníkovi Arijanovi Topallajovi. Pozrite si našu analýzu, kurzy a stavte si na výsledok v Tipsporte.

Karol Ryšavý (Oktagon MMA) Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 55: dátum, čas a miesto turnaja

Galavečer v aréne Hanns-Martin-Schleyer-Halle v nemeckom Stuttgarte je v číslovanom poradí 55. oficiálnym turnajom organizácie Oktagon MMA. Začína sa v sobotu 23. marca 2024 o 18:00 h SEČ a potrvá až do polnoci. Vrcholom večera bude opakovaný súboj domáceho Christiana Jungwirtha so Slovákom Robom Pukačom. Ale vy sa, samozrejme, môžete tešiť na oveľa viac.

sipka Kliknite sem, natipujte si a sledujte Oktagon 55 NAŽIVO

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Analýza, kurzy a tip na zápas Karol Ryšavý vs. Arijan Topallaj (lightweight)

Trnavčan Karol Ryšavý, ktorý už o pár dní (26. marca) oslávi 31. narodeniny, patrí medzi najvýraznejšie slovenské postavy v organizácii Oktagon MMA. A to najmä vďaka tomu, že je víťazom tretej série reality show Oktagon Výzva. Titul oficiálneho šampióna však neskôr už nepotvrdil. V rebríčku perovej divízie mu síce patrí piata priečka, no v ľahkej váhe je aktuálne mimo top desať.

Bývalý futbalista a pekár s prezývkou "Bomby" je viac-menej všestranným fighterom. Vie si poradiť v postoji aj na zemi. Výrazne však zrejme v ničom nevyniká. Je to skôr srdcia a bojovník, ktorý si vie víťazstvá vydrieť. V profi MMA má zatiaľ na konte 13 výhier a 6 prehier. Naposledy, v decembri 2023, knokautoval Henriqueho Madureiru.

Ako to dopadne tento víkend, si pozrite naživo na TV Tipsport »

Mladý Nemec Arijan Topallaj robí zmiešané bojové umenia na profesionálnej úrovni zatiaľ iba tri roky. V Oktagone debutal v novembri minulého roku, keď v Kolíne nad Rýnom v submisii utiahol Slováka Romana Paulusa do "bravo choke" za 1 minútu a 40 sekúnd. Takto to Topallaj robí.

Zatiaľ stále neporazený s 5 výhrami a 1 remízou. Všetky svoje víťazné zápasy rozhodol veľmi rýchlo v prvom kole. Je to teda veľmi priamočiary bojovník, ktorý sa s nikým príliš nekašle.

NÁŠ TIP: Topallaj zvíťazí (kurz 2,52sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: RYŠAVÝ vs. TOPALLAJ
RYŠAVÝ 1 (1,47) Remíza X (45,00) TOPALLAJ 2 (2,52) ⭐
  • Papierovým favoritom je síce Ryšavý, ktorý je skúsenejší, no obávame sa, že to také jednoduché s týmto súperom mať nebude. Slovenské víťazstvo by nás určite potešilo, ale tu Karol narazí na veľmi agresívneho postojára s výbornými technickými zručnosťami aj na zemi. Mohol by to znova ubojovať na body, ale vidíme to skôr na rýchlejší koniec s víťazstvom Topallaja.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Oktagon 55 naživo: Ryšavý vs. Topallaj – LIVE stream na Tipsport TV, priamy prenos, PPV

Oficiálny PPV (pay-per-view) prenos z celého turnaja si môžete kúpiť a pozrieť na platforma Oktagon.TV v predpredaji už za 12,99 eur. Za podobný poplatok si Oktagon 55 pozriete aj cez nový televízny kanál Premier Sport 4.

Úplne zadarmo si všetky zápasy pozriete cez livestream na Tipsport TV. Stačí mať účet v Tipsporte a v priebehu 30 dní pretipované aspoň 1,20 eur. Ak sa zaregistrujete až teraz, ako nový zákazník dostanete prístup ku všetkým športovým prenosom vrátane víkendového Oktagonu na prvých 7 dní zdarma a ešte aj kredit v hodnote 20 eur, ktorý môžete hneď slobodne pretipovať.

Sledujte a tipujte Oktagon 55 v Tipsporte!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 55 tipujte a sledujte naživo na Tipsporte!

Oktagon 55: Jungwirth vs. Pukač – odveta nerozhodnutého v Stuttgarte bola férová

Organizácia Oktagon MMA opäť zavítala do Nemecka. Tento víkend sme sledovali veľmi atraktívny turnaj so slovenským bojovníkom v hlavnom...

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Lucia Szabova - Silent Killer

Oktagon 55: Lucia Szabová sa v Stuttgarte vráti do profi MMA po takmer troch rokoch

Slovenská zápasníčka Lucia Szabová sa predstaví na turnaji ⭐ Oktagon 55 v nemeckom Stuttgarte. V klietke si zmeria sily s Poľkou Rózou...