Oktagon 47: Szabová vs. Andersröd – Underground zápas (výsledok)

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Na bratislavskom Oktagone 47 sme zažili aj návrat talentovanej Lucie Szabovej. Postavila sa do zápasu pod pravidlami Underground a lietali päste. Jej súperkou bola Švédka Alexandra Andersröd, ktorá vzdorovala veľmi statočne. V prvom kole dokonca mala mierne navrch. Druhé aj tretie však jasne patrilo Slovenke, ktorá vyhrala na body celkom jednoznačne a zaslúžene.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Oktagon 47: Szabová vs. Andersrod Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 47: Bratislava – informácie, termín a dejisko

Zimný štadión Ondreja Nepelu bude v sobotu 7. októbra 2023 od 18:00 hod miestom, kde to vrie. V klietke uprostred arény prebehne niekoľko atraktívnych MMA zápasov vrátane toho titulového. Nenechajte si to ujsť. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 47 naživo na TV Tipsport sipka

Už na karte Prelims organizátori umiestnili dva ženské zápasy. A tento spomínaný, v ktorom sa predstaví čerstvá mamička Lucia Szabová, bude špeciálny. Postojárske pravidlá Underground, len päste a kopy, žiadne útoky na zemi.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 47: Lucia Szabová vs. Alexandra Andersröd (Underground) – prognóza, kurzy a tip na výsledok

Lucia Szabová (24) sa do klietky v Oktagone vracia po dvoch rokoch. Sympatická víťazka 4. série Oktagon Vázvy s povesťou "Tichého zabijaka" a zatiaľ stále čistou bilanciou v MMA, 4 výhry – 0 prehier, sa stala mamou a teraz sa chce vrátiť späť do hry.

Majsterka Slovenska v thajskom boxe, šampiónka Slovak Open a prvá žena s bonusom za výkon večera v česko-slovenskej organizácii, teraz začína v postoji, ale jej hlavným cieľom je absolútne ovládnuť bantamovú váhu v zmiešaných bojových umeniach a získať titul pevne do svojej moci.

Švédska dvojnásobný šampiónka v K1 a priekopníčka v muay thai Alexandra Andersröd zažije v Bratislave svoj debut v rámci Oktagon MMA. Či sa stane pevnou súčasťou organizácie na dlhšie, zatiaľ nie je isté. Aj ona je mamou maličkej dcérky.

V thajskom boxe a K1 má na konte už vyše 30 zápasov, na profi úrovni však zatiaľ iba 2 zápasy a 2 výhry. Bude Szabovej dôstojnou súperkou, alebo uvidíme jednostranný zápas?

NÁŠ TIP: Szabová zvíťazí (kurz 1,35sipka Stavte si v Tipsporte!

  • Napriek dlhej pauze, ktorú má za sebou, sľubuje Szabová, že je pripravená a do zápasu dá maximum. Pred dvoma rokmi už jednu Švédku Corneliu Holm "dala dole". Veríme, že to zopakuje. Tipujeme jednotku.
TIPSPORT KURZY: SZABOVÁ vs. ANDERSRÖD
SZABOVÁ 1 (1,35) ⭐ ANDERSRÖD 2 (2,94)

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Kde sledovať Oktagon 47: Szabová vs. Andersrod naživo – LIVE stream zadarmo, PPV priamy prenos online

Oficiálny PPV (pay-per-view) prenos z turnaja Oktagon 47 s Luciou Szabovou a ďalšími hviezdami môžete v sobotu 7.10. od 18:00 hod sledovať prostredníctvom známej platformy Oktagon.TV. Prístup k vysielaniu si môžete už teraz zakúpiť za 12,99 EUR.

Úplne zadarmo si pozriete všetky zápasy z Oktagonu 47 v Bratislave cez livestream na TV Tipsport. Stačí byť registrovaným zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport a mať v priebehu uplynulých 30 dní pretipované aspoň 1,20 EUR. Alebo ani to: Ak sa v Tipsporte zaregistrujete teraz ako nový zákazník, sledujete všetky športové prenosy prvých sedem dní úplne zdarma a bez nutnosti uzavretia akéhokoľvek tiketu. K tomu navyše dostanete vstupný bonus na prvé stávky až 20 EUR.

Sledujte Oktagon 47 naživo na TV Tipsport!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 47

Oktagon 47: Vémola vs. Langer o titul – informácie, fight card, výsledky

Oktagon sa opäť vrátil do Bratislavy a bolo to veľké! Videli sme totiž česko-slovenskú bitku o titul s Karlosom Vémolom, ktorá bola...

Oktagon 47: Buchinger vs. Dohnal

Oktagon 47: Buchinger vs. Dohnal – informácie a výsledok

Hlavným predskokanom pred titulovým zápasom na turnaji Oktagon 47 v Bratislave bol aj legendárny slovenský grappler Ivan Buchinger✨

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.