Oktagon 47: Buchinger vs. Dohnal – informácie a výsledok

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Hlavným predskokanom pred titulovým zápasom na turnaji Oktagon 47 v Bratislave bol aj legendárny slovenský grappler Ivan Buchinger. V súboji ľahkej váhy ho vyzval ambiciózny Brňák Jakub Dohnal. V prvom kole mal Čech pomerne výraznú prevahu a zdalo sa, že "Buki" bude mať problémy. V druhom sa však karta otočila, domáci fighter prevzal iniciatívu a 14 sekúnd pred druhou prestávkou súpera ukončil po technickom knokaute.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Oktagon 47: Buchinger vs. Dohnal Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 47: Bratislava – informácie, dátum, čas, miesto

Organizácia Oktagon MMA sa do Bratislavy vracia po polroku. Turnaj sa koná 7. októbra 2023 kde inde ako na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu. Začiatok je naplánovaný v tradičnom čase na 18:00 hod. Karta je plná domácich slovenských hviezd, ale aj zaujímavých českých a zahraničných bojovníkov. Kliknite sem, stavte si a sledujte Oktagon 47 naživo na TV Tipsport sipka

V hlavnom zápase sa o titul v poloťažkej váhe pobijú sám veľký Karlos Vémola a nečakane úspešný Košičan Pavol Langer, ktorý v poslednom období zaznamenal niekoľko veľkých víťazstiev. No a tesne predtým pripravia scénu Ivan Buchinger s Jakubom Dohnalom? Kto má väčšie šance na víťazstvo?

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 47: Ivan Buchinger vs. Jakub Dohnal (lightweight) – analýza, kurzy a tip

Domáci obľúbenec Ivan "Buki" Buchinger (37) je momentálne bez opasku, nerád by však takto zostal príliš dlho. Ako aktuálna trojka ľahkej váhy potrebuje víťazstvá. V júli na Štvanici porazil Aboubakara Tounkara po technickom knokaute v druhom kole. No ľahký zápas to preňho po návrate od zranenia nebol, vo výkone večera však zabojoval a ukázal, že na to stále má.

Jeden z najúspešnejších slovenských MMA bojovníkov celkovo a špičkový európsky grappler z Gabčíkova má v profi kariére bilanciu 40 výhier – 8 prehier, čo sú obdivuhodné čísla. V submisii ešte nikdy neprehral, ale problémy mu vedia narobiť silní ortodoxní postojári. I keď nie vždy.

Jakub Dohnal (31) do tejto kategórie zrejme celkom nezapadá, ale je to pomerne komplexný bojovník, ktorý sa dokáže popasovať s rôznymi súpermi. Viac však inklinuje k zápasníckym ako k boxerským technikám. Jeho štatistika v knokautoch je 1–1. Celkovo v MMA nazbieral 11 výhier a 3 prehry.

Naposledy sa rodák z Brna predstavil na turnaji Oktagon 42 práve v Bratislave, kde porazil Angličana Calluma Mullena na body. V rámci česko-slovenskej organizácie má už Dohnal čo-to odbojované, veď v Oktagone pôsobí od roku 2018, keď začínal ako účastník tretej série Oktagon Výzvy.

NAŠE TIPY: Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte sipka

  • Buchinger zvíťazí (kurz 1,25)
  • Buchinger zvíťazí na submisiu (kurz 3,60)

Jeden z najlepších, najúspešnejších a najskúsenejších grapplerov na starom kontinente prijal výzvu drzého a odvážneho Brňáka a chce mu ukázať, kam patrí. Buchinger je vysokým favoritom a o jeho víťazstve nepochybujeme. Očakávame tiež, že naň použije svoje najsilnejšie zbrane v submisii.

TIPSPORT KURZY: BUCHINGER vs. DOHNAL
BUCHINGER 1 (1,25) ⭐ Remíza X (45,00) DOHNAL 2 (3,61)
VÍŤAZ A SPÔSOB VÝHRY
BUCHINGER KO/TKO (5,00) DOHNAL KO/TKO (7,50)
BUCHINGER SUB (3,60) ⭐ DOHNAL SUB (10,00)
BUCHINGER NA BODY (2,30) DOHNAL NA BODY (6,50)

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

Ako sledovať naživo zápas Buchinger vs. Dohnal (Oktagon 47) – LIVE stream online zadarmo, PPV priamy prenos

Prístup k Full HD plnohodnotnému priamemu prenos z turnaja Oktagon 47 so všetkým, čo k tomu patrí, vrátane sprievodného programu, rozhodovor a pod., si môžete zakúpiť na známej oficiálne platforme Oktagon.TV už za 12,99 EUR.

Zákazníci stávkovej kancelárie Tipsport však majú výhodu, pretože TV Tipsport znova prinesie zo všetkých zápasov galavečera, Buchinger vs. Dohnal nevynímajúc, online livestream úplne zadarmo. Jedinou podmienkou na sledovanie je mať v priebehu 30 dní pred podujatím pretipované aspoň 1,20 EUR na vašom účte.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete TU a TERAZ ako nový zákazník sipka máte prístup ku všetkým športovým livestreamom vrátane Oktagon MMA na prvých sedem dní úplne zadarmo a bez akýchkoľvek podmienok. Potom vám stačí spomínaných 1,20 EUR za mesiac. To však nebude vôbec ťažké, pretože ako vstupný bonus dostanete stávkový kredit v hodnote 20 EUR iba za overenie totožnosti v registračnom procese.

Sledujte Oktagon 47 naživo na TV Tipsport!

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 47

Oktagon 47: Vémola vs. Langer o titul – informácie, fight card, výsledky

Oktagon sa opäť vrátil do Bratislavy a bolo to veľké! Videli sme totiž česko-slovenskú bitku o titul s Karlosom Vémolom, ktorá bola...

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.