Oktagon 45: Vémola vs. Alsina – prognóza a tip

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Sobotný turnaj na Štvanici v rámci podujatia Oktagon 45 okorenil aj sám veľký Karlos Vémola, ktorý si dal opäť jeden zahrievací zápas. Tentokrát bol jeho súperom Argentínčan Lucas Alsina a "Terminátor" vyhral na body.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Karlos Vémola (Oktagon MMA) Foto: Profimedia

Oktagon 45: Štvanice – informácie, dátum, čas

Druhá časť netradične dvojdielneho podujatia na Štvanici, ktoré je zároveň posledným na tomto pražskom ostrove, sa koná v sobotu 29. júla 2023 o 18:30 hod. Čaká nás boj o definitívny titul jediného šampióna v perovej váhe medzi Matem Sanikidzem a Losene Keitom, ale aj množstvo ďalších hviezdnych duelov. Kliknite sem, stavte si so vstupným bonusom zadarmo a sledujte Oktagon 45 LIVE!

Do akcie sa vráti legendárny Ivan Buchinger, ktorého preverí Aboubakar Tounkara, no a na Štvanici nesmie chýbať ani Karlos Vémola, ktorý dostal do catchweight zápasu zaujímavého súpera z Argentíny, s ktorým by si mal poradiť bez väčších problémov. No uvidíme, čo nám Lucas Alsina predvedie.

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Oktagon 45: Karlos Vémola vs. Lucas Alsina (catchweight) – analýza, kurzy a tip na výsledok

Karlos Vémola (38) sa ukáže v klietke iba dva mesiace po "nakladačke" od Patrika Kincla v titulovom zápase strednej váhy. Tento rok ho čaká zrejme ešte niekoľko zaujímavých súbojov, takže chce zostať v rytme. I keď niektorí si myslia, že si toho na svoj vek a časté zranenia naložil trochu priveľa. Česká legenda však zrejme vie, prečo tak robí. Jeho účasť každopádne vždy láka veľkú pozornosť fanúšikov.

"Terminátor" má v kariére na konte už 34 víťazstiev a iba 7 prehier. Tú siedmu zaznamenal nedávno v spomínanej päťkolovej megabitke s Kinclom. Bola to preňho tak trochu tvrdá rana podobne ako keď v roku 2019 prehral zápas storočia s Attilom Véghom. No zdá sa, že to zvládol lepšie. A odveta s Véghom je na programe už tento rok.

Argentínčan Lucas Alsina (37) v októbri minulého roka skúsil šťastie aj v slávnom Bellatore, no pri debute podľahol Lukovi Trainerovi v submisii už po necelých dvoch minútach a zrejme sa tam už nevráti. Doposiaľ má na konte 11 profesionálnych víťazstiev a 4 prehry. Väčšinu kariéry pôsobil v domácich organizáciách.

Muž s prezývkou "La Cobra" je predovšetkým výborným postojárom. V submisii nevyhral ešte ani jeden zápas. Meria až 190 centimetrov, takže prestrelka s ním bude pre Vémolu nepríjemná. Lenže slabiny v grapplingu sú zrejme evidentné.

NAŠE TIPY: Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte sipka

  • Vémola zvíťazí (kurz 1,03)
  • Vémola zvíťazí na submisiu (kurz 1,50)
  • Vémola zvíťazí v 1. kole (kurz 1,45)

Pre bookmakerov v Tipsporte absolútne nie je o čom diskutovať. Vémola je tak vysokým favoritom, že klasickú jednotku sa ani neoplatí dávať na tiket. Zaujímavejšie sú už kurzy na spôsob víťazstva a kolo predčasného ukončenia zápasu. My to vídíme na submisiu v prvom kolo pre Karlosa.

TIPSPORT KURZY: VÉMOLA vs. ALSINA
VÉMOLA 1 (1,03) ⭐ Remíza X (45,00) ALSINA 2 (8,85)
VÍŤAZ A SPÔSOB VÝHRY
VÉMOLA KO/TKO (3,20) ALSINA KO/TKO (15,20)
VÉMOLA SUB (1,50) ⭐ ALSINA SUB (40,00)
VÉMOLA NA BODY (9,50) ALSINA NA BODY (25,00)
VÍŤAZ A KOLO PREDČASNÉHO UKONČENIA
VÉMOLA 1. KOLO (1,45) ⭐ ALSINA 1. KOLO (23,30)
VÉMOLA 2. KOLO (5,35) ALSINA 2. KOLO (33,00)
VÉMOLA 3. KOLO (9,33) ALSINA 3. KOLO (53,00)

Ako sledovať naživo zápas Vémola vs. Alsina na Oktagon 45 (Sobota) – LIVE stream zadarmo, PPV prenos

Ak si v predpredaji zakúpite PPV (pay-per-view) prístup na sledovanie Oktagon 45 na Štvanici, za 19,99 EUR budete môcť cez Oktagon.TV naživo vidieť oba turnaje – piatkový aj sobotný. Takže vám neujde ani jeden zápas a určite nie Karlos Vémola.

Ak ste ale zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, nemusíte nič kupovať, pretože piatkový aj sobotný turnaj Oktagon 45 môžete sledovať úplne zadarmo prostredníctvom livestreamu na TV Tipsport. Opäť platí jediná obvyklá podmienka – aspoň 1,20 EUR prestávkovaných v priebehu uplynulého mesiaca.

Ak sa v Tipsporte zaregistrujete na tomto odkaze ako nový zákazník sipka dostanete okamžitý prístup ku všetkým športovým livestreamom z ponuky vrátane Oktagonu a iba za dokončenie registrácie aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky. Čo de facto znamená, že Oktagon 45 sledujete aj tipujete úplne zadarmo.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 45: Štvanice Special (Piatok)

Oktagon 45: Štvanice (Piatok) informácie a výsledky

Oktagon na Štvanici bol tento rok posledný krát a pripravil si niečo špeciálne. Prvý turnaj sa konal už v piatok a bude to skvelá show.

Oktagon 45: Štvanice

Oktagon 45: Sanikidze vs. Keita – fight card a výsledky

Rozlúčka na Štvanici! Galavečer Oktagon 45 bude posledným na pražskom ostrove. A bude to intenzívne. Pripravte sa na najväčšie hviezdy❗✨

Vemola vs. Vegh 2 - datum a cas

Odveta zápasu storočia Vémola vs. Végh – dátum, vstupenky a kurzy

Je to potvrdené❗ Česko-slovenská MMA scéna zažije odvetu Zápasu storočia✨ Attila Végh a Karlos Vémola opäť v rámci Oktagon MMA.