Oktagon 45: Buchinger vs. Tounkara

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

AKTUALIZÁCIA: Jednou z najväčších hviezd na sobotnom turnaji Oktagon 45: Štvanice bola aj slovenská legenda Ivan Buchinger. Do akcie sa vrátil po roku a v rámci ľahkej váhy sa postavil proti veľmi nebezpečnému francúzskemu knokauterovi Aboubakarovi Tounkarovi. Zvíťazil po technickom knokaute.

INFORMÁCIEKURZYLIVESTREAM

Oktagon 45: Buchinger vs. Tounkara Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 45: Štvanice – informácie, dátum a čas

Svoj posledný turnaj na Štvanici pripravuje Oktagon MMA na posledný júlový víkend. Ten druhý sa uskutoční tradične v sobotu 29. júla 2023 so začiatkom od 18:30 hod. Klietka bude stáť tradične na Centrálnom tenisovom kurte na pražskom ostrove uprostred Vltavy. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon 45 naživo!

MMA sleduj priebeh zápasu tu

Na sobotnom galavečeri sa predstavia aj niektoré české a slovenské legendy. Medzi nimi aj Ivan Buchinger, ktorý sa do súťažného diania vracia po viac ako roku. A na rozbeh teda vôbec nemá jednoduchého súpera.

sipka Pozrite si kompletné info a fight card turnaja Oktagon 45 (Sobota)

Oktagon 45: Ivan Buchinger vs. Aboubakar Tounkara (lightweight) – analýza, kurzy a tip na výsledok

Ivan Buchinger (37) je historicky jedným z najúspešnejších slovenských MMA bojovníkov. Bojoval s Conorom McGregorom, bol šampiónom organizácií Cage Warriors, M-1 Global, XFN a tiež Oktagon MMA. Vyskúšal si KSW a ponuky mal v minulosti aj z UFC. Momentálne je jednotkou perovej váhy a trojkou ľahkej váhy v Oktagone. Ešte stále sa môže vrátiť na trón, no potrebuje víťazstvá.

O titul v lightweight divízii "Buki" prišiel pred rokom po prehre s Losene Keitom. Predtým však v rámci česko-slovenskej organizácie porazil Vojta Barboríka aj Ronalda Paradeisera. Rešpektovaný fighter z Gabčíková s bilanciou 39 výhier – 8 prehier vyniká najmä v grapplingu. V submisii má štatistiky 24–0. Na zem sa s ním rozhodne dostať nechcete.

Aboubakar Tounkara (33) síce nemá za sebou takú dlhú kariéru v profi MMA, ale skúseností pozbieral dosť. Koniec koncov, vlani nastúpil aj v jednom zápase Bellatoru, no už po prvom kole musel odstúpiť pre zranenie ramena. Tento rok absolvoval dva zápasy v domácej francúzskej organizácii Hexagone MMA a v oboch zvíťazil. Ten posledný štart mal iba nedávno 17. júna.

Rodák z Paríža sa na rozdiel od Buchingera súbojom na zemi vyhýba. V grapplingu nie je veľmi zručný a môže to byť jeho slabina. V postoji je to však mimoriadne nebezpečný chlap, ktorý dokáže súpera doslova umlátiť. Je však tiež celkom náchylný na zranenia. V doterajšej kariére Tounkara nazbieral 9 výhier a 4 prehry.

NAŠE TIPY: Stavte si a sledujte naživo v Tipsporte sipka

  • Ivan Buchinger zvíťazí (kurz 1,15)
  • Ivan Buchinger zvíťazí na submisiu (kurz 1,55)
TIPSPORT KURZY: BUCHINGER vs. TOUNKARA
BUCHINGER 1 (1,15) ⭐ Remíza X (45,00) TOUNKARA 2 (4,80)
TIPSPORT KURZY: VÍŤAZ a SPÔSOB VÝHRY
Buchinger KO, TKO, DQ (6,20) Tounkara KO, TKO, DQ (9,00)
Buchinger SUB (1,55) ⭐ Tounkara SUB (30,00)
Buchinger BODY / TECH. (4,00) Tounkara BODY / TECH. (12,00)

Buchinger je vysokým papierovým favoritom a mal by to zvládnuť, takže očakávame jeho víťazstvo. Tip na čistú jednotku však nie je príliš lukratívny, pretože kurz je nízky. S lepším kurzom si však môžete vsadiť na veľmi pravdepodobnú odvodenú stávku, že slovenský bojovník zvíťazí na submisiu. Spomínali sme, že tam má Tounkara veľkú slabinu a Buchinger naopak svoju najsilnejšiu zbraň.

Kde sledovať naživo zápas Buchinger vs. Tounkara na Oktagon 45 – LIVE stream zadarmo, PPV priamy prenos

Sobotný, ale aj piatkový turnaj Oktagon 45 na Štvanici môžete vďaka zvýhodnenému balíku oficiálne PPV (pay-per-view) na Oktagon.TV sledovať za cenu jedného prístupu, čiže už od 19,99 EUR.

Ak ste však zákazníkom stávkovej kancelárie Tipsport, môžete zápas Buchingera s Tounkarom a všetky ďalšie súboje na tomto turnaji sledovať aj úplne zadarmo prostredníctvom online livestreamu na TV Tipsport. Stačí mať pritom v priebehu mesiaca pretipované iba 1,20 EUR. Zaregistrujte sa v Tipsporte teraz ako nový zákazník a okrem okamžitého prístupu ku všetkým športovým livestreamom dostanete aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon 45: Štvanice Special (Piatok)

Oktagon 45: Štvanice (Piatok) informácie a výsledky

Oktagon na Štvanici bol tento rok posledný krát a pripravil si niečo špeciálne. Prvý turnaj sa konal už v piatok a bude to skvelá show.

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.

Oktagon MMA (logo)

Oktagon MMA – všetko o česko-slovenskej organizácii

Kompletné informácie a program najväčšej česko-slovenskej MMA organizácie Oktagon spolu s prehľadnm programom akcií.