Oktagon 45: Štvanice (Piatok) informácie a výsledky

Získajte najlepšie a najväčšie BONUSY!

Online stávková kancelária Fortuna

Bonus 30 € stávka bez rizika a 30 free spinov

Stav si
Online stávková kancelária Tipsport

Bonus až 4 000 € a 30 € zadarmo

Stav si
Online stávková kancelária SYNOT TIP

Bonus až 2 000 € a 40 € zadarmo

Stav si
18 + Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti.

Oktagon na Štvanici bol tento rok posledný krát a pripravil si niečo špeciálne. Prvý turnaj sa konal už v piatok a bude to skvelá show.

⭐ MAGARD vs. LIMA
BRYCZEK vs. KRIŠTOFIČ
INFORMÁCIE – FIGHT CARD – LIVESTREAM

Oktagon 45: Štvanice Special (Piatok) Foto: OKTAGON MMA

Hodnotenie Oktagon 45 Special: 9,5/10

  • Dátum a čas: piatok 28. júl 2023, 18:30 hod
  • Miesto konania: Štvanice, Praha, Česká republika
  • Ponuka stávok: Oktagon sa dá tipovať vo všetkých stávkových kanceláriách

Výsledky: Felipe Lima je novým šampiónom, Krištofič knokautovaný

Mladý Brazílčan Felipe Lima pri svojom debute v Oktagon MMA porazil šampióna bantamovej váhy Dána Jonasa Magarda po piatich kolách na body a získal titul do svojich rúk. Pre mnohých prekvapenie, pre iných nie.

 

Slovenský "Pirát" Samuel Krištofič v eliminačnom zápase o post jednotky a titulového vyzývateľa v strednej váhe podľahol Poliakovi Robertovi Bryczekovi po technickom knokaute už za 56 sekúnd. Pre Pirát to bol vôbec prvý knokaut aj prvé predčasné ukončenie v kariére.

 

Slovák Radovan Úškrt si na Štvanici poradil so Španielom Josém Antoniom Martínom Reisom, známy ako Tato Primera, po TKO tesne pred koncom druhého kola. Gabriel Török však od nemeckého borca Jaime Cordera dostal rýchly knokaut už za 22 sekúnd.

V jedinom ženskom zápase na turnaji Slovenka Lucia Krajčovič podľahla Poľke Roze Gumiennej po troch kolách na body.

Kompletné výsledky turnaja Oktagon 45: Štvanice (Piatok) nájdete TU sipka

Oktagon 45: Štvanice Special – informácie, dátum, čas a miesto

Prvýkrát v histórii je jeden event Oktagon MMA rozdelený na dva dni a dva turnaje. Hlavnému galavečeru na pražskej Štvanici bude predchádzať tzv. piatkový "Special",  ktorý má však stále špičkovú kvalitu. Takže v piatok 28. júla 2023 o 18:30 hod to vypukne a vy si to nenechajte ujsť. Kliknite sem, tipujte a sledujte Oktagon 45 NAŽIVO!

Na programe je titulový zápas v bantamovej váhe medzi obhajcom Jonasom Magardom a osem rokov neporazeným brazílskym debutantom menom Felipe Lima. Okrem toho sa môžete tešiť aj na eliminačný duel medzi Robertom Bryczekom a Samuelom Krištofičom.

 

MMA sleduj priebeh zápasu tu

PREVIEW OKTAGON 45: ŠTVANICE SPECIAL
🥊️ Hlavný zápas: Jonas Magard – Felipe Lima (o titul)
🗓️ Dátum a čas: 28. júl 2023, 18:30 hod
🛰️ Miesto: Centrálny tenisový kurt Štvanice, Praha, CZE
💻 Livestream: TV Tipsport, Oktagon.TV

Oktagon 45 Piatok: Jonas Magard vs. Felipe Lima (bantamweight title fight) – analýza, kurzy a tip

Dán Jonas Magard (31) získal titul šampióna bantamovej váhy Oktagon MMA prvýkrát v novembri 2021. Potom musel odvetnú obhajobu s Filipom Macekom vynechať, pretože sa zranil, a tak ho čakal ďalší súboj o potvrdenie titulu s novým dočasným šampiónom Gustavom Lopezom. Stretli sa na turnaji Oktagon 41 a Magard vyhral po technickom knokaute už na začiatku druhého kola.

Severský "Žralok" je mimoriadne agilným typom bojovníka, ktorý ovláda na vysokej úrovni všetky bojové umenia patriace pod MMA. Preto je ťažké čeliť mu v postoji aj na zemi. Jeho celková profi bilancia je 14 výhier a 5 prehier. Neustále sa zlepšuje a v Oktagone zatiaľ ešte neprehral. Na konte má tri výhry v rade.

Rodák z brazílskeho mesta Manaus v srdci Amazónie, Felipe Lima (25), je mladý a talentovaný bojovník, ktorý v súčasnosti žije a trénuje vo švédskom klube Allstars Training Center. Je to mimoriadne komplexný borec, ktorý disponuje špičkovými grapplingovými zručnosťami juhoamerických bojových umení, ale aj poriadne tvrdými päsťami.

"D'Ouro" od roku 2015 neprehral ani jeden zápas. Ťahá sériu jedenástich výhier v rade s bilanciou 11–1. Prehral iba pri svojej premiére v profesionálnej MMA. Odvtedy už nikdy nezaváhal. Naposledy sa však v profi zápasy predstavil v roku 2021, keď vo Švédsku knokautoval Ukrajinca Evgeniya Odnoroga parádnym naskočeným kolenom. Dokáže sa pripraviť na bitku o titul?

NÁŠ TIP: Felipe Lima zvíťazí (kurz 3,61sipka Stavte si v Tipsporte!

TIPSPORT KURZY: MAGARD vs. LIMA
MAGARD 1 (1,25) Remíza X (45,00) LIMA 2 (3,61) ⭐

Papierovým favoritom v Tipsporte je Magard, ktorý ide do zápasu v úlohe obhajcu, no nebude to mať jednoduché. Domnievame sa, že s Limom prichádza do Oktagonu svetová kvalita. Tento mladý fighter zatiaľ síce nemá na konte veľké úspechy, no už jeho skvelé doterajšie výsledky naznačujú, že má k tomu určite nakročené. Tipujeme prekvapenie a nového šampióna. Felipa Lima zvíťazí.

Oktagon 45 Piatok: Robert Bryczek vs. Samuel Krištofič (contender fight)

Veľmi zaujímavým zápasom na fight card je aj eliminačný súboj v strednej váhe medzi Poliakom Robertom Bryczekom a slovenským "Pirátom" Samuelom Krištofičom. Víťaz sa stane novou jednotkou rebríčka a budúcim vyzývateľom Patrika Kincla v boji o titul.

Stavte si aj na tento zápas v Tipsporte sipka

Oktagon 45: Štvanice Special – fight card, program, zápasy, bojovníci a výsledky

Celkovo obsahuje karta piatkového špeciálu Oktagon 45 zatiaľ jedenásť zápasov. Okrem Magarda s Limom a Bryczeka s Krištofičom rozhodne pútajú pozornosť aj ďalšie súboje. Václav Mikulášek sa postaví Nórovi Ole Magnorovi. Vladimír Lengál bude bojovať s Brazílčanom Michaelom Deiga-Scheckom. Slovenský fighter Radovan Úškrt vyzve Španiela Tata Primeru. Uvidíme bojovať aj Radeka Roušala, Jana Malacha či ďalšieho Slováka Gabriela Töröka.

OKTAGON 45: ŠTVANICE SPECIAL (PIATOK)
FIGHT CARD, PROGRAM, ZÁPASY a VÝSLEDKY
Title fight
Bantamweight Jonas Magard (c) 5(5:00) Felipe Lima (BODY)
Number #1 contender fight
Middleweight Robert Bryczek (TKO) 1(0:56) Samuel Krištofič
Main card
Featherweight Vladimír Lengál (KO) 1(2:59) Michael Deiga-Scheck
Welterweight Máté Kertész 3(5:00) Ion Surdu (BODY)
Lightweight Jan Malach 1(2:08) Shem Rock (SUB)
Welterweight José Antonio Martín Reis 2(4:55) Radovan Úškrt (TKO)
Prelims
Middleweight Ole Magnor (SUB)
1(0:55) Václav Mikulášek
Middleweight
Jaime Cordero (KO)
1(0:22)
Gabriel Török
Featherweight Radek Roušal (BODY) 3(5:00) Armand Herczeg
Free Prelims
Women's Bantamweight Lucia Krajčovič 3(5:00) Róza Gumienna (BODY)

Zažite Oktagon 45: Štvanice Special v piatok na vlastnej koži – vstupenky, lístky, ceny, online predaj

Turnaje na Štvanici sa zvyknú veľmi rýchlo vypredať, no na piatkový špeciál ešte možno nejaké vstupenky zoženiete. Musíte sa však poponáhľať. Lístky sú v predaji online v sieti ticketportal.cz od 990 Kč (41,50 EUR). Kúpiť si však ešte môžete aj drahšie miesta pri stoloch priamo na ploche.

Sledujte naživo Oktagon 45: Štvanice – LIVE stream zadarmo na TV Tipsport a oficiálny PPV prenos Oktagon.TV

Organizácia Oktagon MMA ponúka priamy prenos z tohtoročného dvojitého galavečera v jednom výhodnom PPV (pay-per-view) balíku "Piatok + Sobota" za predpredajovú cenu iba 19,99 EUR.

Livestream online však bude opäť vysielať aj stávkován kancelária Tipsport. Aby ste mohli Oktagon 45 sledovať na Tipsport TV zadarmo, stačí vám mať v priebehu 30 dní pred podujatím pretipované aspoň 1,20 EUR. Ak sa zaregistrujete v Tipsporte ako nový zákazník tu a teraz sipka dostanete všetky športové prenosy na prvých sedem dní zadarmo a bez ďalších podmienok a k tomu aj vstupný bonus 20 EUR na prvé stávky.

TIPSPORT online stávková kancelária

Online stávková kancelária Tipsport

TIPSPORT BONUS 4 000 € + 30 € ZADARMO

Vytvorte si účet v Tipsporte, kde na vás čaká 30 € zadarmo a bonus až 4 000 € na prvé stávky.

KLIKNI TU a získaj 30 € zadarmo

1️⃣ Kedy sa koná turnaj Oktagon 45: Štvanice Special?

Turnaj Oktagon 45: Štvanice Special je mimoriadne oddelenou časťou veľkého eventu na Štvanici posledný júlový víkend a konať sa bude už v piatok 28.7. o 18:30 hod, teda deň pred hlavným galavečerom, ktorý je na programe tradične v sobotu večer.

2️⃣ Kto nastúpi hlavnom piatkovom zápase na Oktagon 45?

O hlavný bod piatkového programu na Štvanici sa postarajú Dán Jonas Magard a Brazílčan Felipe Lima, ktorí sa pobijú o titul v bantamovej váhe. Obhajcom opasku je dánsky bojovník, ale nebude to mať jednoduché. Našu prognózu zápasu si prečítajte TU sipka

3️⃣ Ako sledovať Oktagon 45 v piatok naživo?

Všetky turnaje organizácie Oktagon MMA sa vždy dajú sledovať naživo online a ten s poradovým číslom 45 nie je výnimkou. Môžete si zakúpiť oficiálne PPV alebo sa dostať aj k livestreamu zadarmo. Návod, ako na to, nájdete v tomto článku.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko finančných strát a vzniku závislosti. Hrajte zodpovedne a pre zábavu! Využitie bonusov je podmienené registráciou - informácie tu.

SÚVISIACE ČLÁNKY

Oktagon MMA (štúdio)

Oktagon live dnes - aktuality, výsledky, rebríček, kurzy

⭐ Oktagon MMA je stále najväčšou a najúspešnejšou česko-slovenskou organizáciou zmiešaných bojových umení 🥊️ Napriek novej konkurencii sa...

Ľudovít Klein (UFC)

UFC: Klein vs. Bahamondes – informácie a výsledok

Tento víkend sa Lajoš Klein predstavil na turnaji UFC on ESPN 50 v súboji s nebezpečným Čiľanom.

Tipsport GameChanger (Oktagon MMA)

Oktagon GameChanger – informácie, bojovníci, program

V roku 2023 vyvrcholí obrovský projekt na scéne bojových umení. Oktagon a Tipsport sa spojili a vytvorili Game Changer✨